Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek
CSAK EREDETI TERMÉKEK
CSAK EREDETI TERMÉKEK
100%-os eredetiség garancia minden termékre!
KIVÁLÓ VÁSÁRLÓI ÉRTÉKELÉS
KIVÁLÓ VÁSÁRLÓI ÉRTÉKELÉS
4.9 / 5.0 értékelés a vásárlók véleménye alapján!
MEGBÍZHATÓ VÁLLALKOZÁS
MEGBÍZHATÓ VÁLLALKOZÁS
Több tízezer sikeresen kézbesített rendelés évek óta!
Almost 1.618 0,05% Retinal + krémszérum 50 ml
6.990 Ft
6.499 Ft (5.117 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Almost 1.618 0,05% Retinal + krémszérum 50 ml

6.990 Ft
6.499 Ft (5.117 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Márka: ALMOST 1.618
A retinoidoknak,  (A vitaminnak) rengeteg jó hatása van a bőrre. Számtalan kutatás bizonyítja, hogy az egyik leghatékonyabb anti-aging összetevő a bőrápolásban.  Kiváló választás azoknak, akik ütős hatékonyságú, de nem irritáló retinoid terméket keresnek. A RETINAL hatását számos kutatás bizonyítja: rendszeres használattal segíti a bőröd kollagén termelését, simítja a ráncokat, halványítja a pigmentfoltokat, és szuper kiegészítő eleme egy pattanások elleni rutinnak is. 
Egységár: 129,98 Ft/ml
Szerezhető hűségpontok: 163
Elérhetőség: Raktáron

Leírás

A retinoidoknak,  (A vitaminnak) rengeteg jó hatása van a bőrre. Számtalan kutatás bizonyítja, hogy az egyik leghatékonyabb anti-aging összetevő a bőrápolásban.  Minimalizálja a finom vonalakat, és enyhíti az akne okozta bőrproblémákat. Ezen felül segíti a bőrsejtek optimális működését, felgyorsítja a sejtregenerációt, csökkenti a ráncok mélységét, és halványítja a hegeket, egyenletesebbé teszi a bőrképet. Használatával rövid időn belül jelentősen javul a bőr szerkezete. Egyszóval minden megvan benne, ami az egészséges arcbőrödhöz kell!  

Az almost 1.618 krémszérumba a RETINAL került,  mely az egyik legkiemelkedőbb tagja a retinoidok családjának. Hatékonysága közelebb esik a retinsavhoz mint a retinoléhoz, mégis rendkívül  gyengéd a bőrhöz.  Kiváló választás azoknak, akik ütős hatékonyságú, de nem irritáló retinoid terméket keresnek.

A RETINAL hatását számos kutatás bizonyítja: rendszeres használattal segíti a bőröd kollagén termelését, simítja a ráncokat, halványítja a pigmentfoltokat, és szuper kiegészítő eleme egy pattanások elleni rutinnak is.

A RETINAL, számítások szerint több mint 10x olyan hatékonyan alakul át a bőrben az aktív sav formára, mint a retinol, így az almost 1.618 retinal formula egy 0.5% -os retinol termékhez hasonlítható.

ÍGY HASZNÁLD!

FIGYELEM: A retinoidok elképesztően látványos és gyors sejtregeneráló és bőrjavító hatást tudnak elérni!! Ahhoz, hogy a lehető leghatékonyabban működjön, használd okosan! A Retinoidok használata mellett mindenképp erősen ajánlott fényvédőt használni, 1 hogy védd a hatóanyagot! Védd a bőröd a keletkező bomlástermékektől, melyek fototoxicitást okozhatnak. (**A kutatók közt is eltérőek az álláspontok. Azonban egy biztos, ahhoz keveset tudunk az egyes retinoidok és napfény által kiváltott foto-bomlástermékeknek a bőrre gyakorolt ​​toxicitásáról, hogy ne legyünk körültekintőek). Ezért inkább azt javasoljuk, hogy használatuk mellett kerüld a direkt napfényt, vagy használd este! Ha várandós vagy, vagy szoptatsz, erre az időre inkább mellőzd a krémszérum használatát! 

ÖSSZETEVŐK

Aktív hatóanyagok a formulában: Rengeteg szuper hatékony antioxidáns karotinoid komplex, mely véd a szabad gyökök ellen: astaxanthin, likopin, lutein.

E-vitamin, zöld tea kivonat, csipkebogyó-magolaj, zeaxhantin, nyugtató allantoin, és hidratáló komponensként betain. A formula úgy van összerakva, hogy a hatóanyagok ellensúlyozzák a retinal esetleges érzékenyítő tulajdonságát, lipidjeivel támogatja a bőr barriert.

Összetevők

INGREDIENTS: Aqua, Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate, Hydrogenated Ethylhexyl Olivate, Hydrogenated Olive Oil, Caprylic Capric Triglyceride, Oryza Sativa Bran Oil, Glycerin, Betaine, Cetearyl Alcohol, Sodium Pca, Rosa Canina Seed Oil, Distarch Phosphate, Allantoin, Retinal, Tocopherol, Beta Sitosterol, Squalane, Phenethyl Alcohol, Glyceril Caprilate, Haematococcus Pluvialis Extract, Astaxanthin, Xanthan Gum, Camellia sinensis leaf extract, Lutein, Zeaxanthin, Solanum Lycopersicum, Lycopene

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.