Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek
CSAK EREDETI TERMÉKEK
CSAK EREDETI TERMÉKEK
100%-os eredetiség garancia minden termékre!
KIVÁLÓ VÁSÁRLÓI ÉRTÉKELÉS
KIVÁLÓ VÁSÁRLÓI ÉRTÉKELÉS
4.9 / 5.0 értékelés a vásárlók véleménye alapján!
MEGBÍZHATÓ VÁLLALKOZÁS
MEGBÍZHATÓ VÁLLALKOZÁS
Több tízezer sikeresen kézbesített rendelés évek óta!
Almost 1.618 3% PHA Glükonsavas Hámlasztó monoszérum 30 ml
4.990 Ft
4.390 Ft (3.457 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Almost 1.618 3% PHA Glükonsavas Hámlasztó monoszérum 30 ml

4.990 Ft
4.390 Ft (3.457 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Márka: ALMOST 1.618

GENTLE EXFOLIATING ELEMENTS

A PHA elsődleges funkciója a kíméletes hámlasztás. Megszabadítja a bőrt a már elhalt hámsejtektől, melyek ha már haszontalanná válnak akkor a pórusokban szeretnek felhalmozódni és azok eltömődéséhez vezetnek. A Gluconolakton kémiailag egy polihidroxi-sav, rövidebb és közismertebb nevén PHA. Hámlaszt, egységesít, és tompítja a ráncokat. Mindezeket pedig viszonylag gyorsan és látványosan teszi. 

Egységár: 146,33 Ft/ml
Szerezhető hűségpontok: 110
Elérhetőség: Raktáron

Leírás

A gluconolacton gyengéd hámlasztó funkciójának köszönhetően a bőr felszíni szerkezete megújul. Egyrészt segít felgyorsítani a sejtek megújulását, javítja a bőr hidratáltságát, és antioxidáns aktivitása révén felveszi a harcot a ráncokat okozó szabadgyökök ellen.

Ha egységesebb bőrt szeretnél, vagy megoldást keresel ráncok, pigmentfoltok ellen, a hámlasztás egy gyors és eredményes lehetőség. Minden bőrtípusra ajánlott, még a legérzékenyebb és legsérülékenyebb, rozaceás és ekcémás bőr is jól tolerálja.

ÍGY HASZNÁLD!

Kezdetben hetente 3x, később akár naponta egyszer javasoljuk, inkább az esti arctisztítás után, de tonizálás előtt. Cseppents a tenyeredbe és vidd fel az arcbőrre úgy, hogy a szemeid környékét kerüld ki! Nem kell lemosni, hagyd, hogy beszívódjon és utána folytathatod a megszokott rutinodat! Ha érzékeny a bőröd heti 3x használd! GDL szérum használata után kerüld a közvetlen napfényt. 

ÖSSZETEVŐK

3% PURE Gluconic Acid PHA

Összetevők

INGREDIENTS - aqua, glycerin, glucono delta lactone, sucrose stearate, sodium levulinate, glycyrrhiza glabra root extract, xanthan gum, sodium phytate, potassium sorbate

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.