Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek
CSAK EREDETI TERMÉKEK
CSAK EREDETI TERMÉKEK
100%-os eredetiség garancia minden termékre!
KIVÁLÓ VÁSÁRLÓI ÉRTÉKELÉS
KIVÁLÓ VÁSÁRLÓI ÉRTÉKELÉS
4.9 / 5.0 értékelés a vásárlók véleménye alapján!
MEGBÍZHATÓ VÁLLALKOZÁS
MEGBÍZHATÓ VÁLLALKOZÁS
Több tízezer sikeresen kézbesített rendelés évek óta!
Almost 1.618 5% Niacinamide natural monoszérum 30 ml
4.990 Ft
4.399 Ft (3.464 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Almost 1.618 5% Niacinamide natural monoszérum 30 ml

4.990 Ft
4.399 Ft (3.464 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Márka: ALMOST 1.618
A Niacinamid a sokoldalú bőrvitaminok egyike. Aki problémás bőrrel küzd biztosan hallott már róla. Ha mégsem, itt az ideje, mert egy multifunkcionális összetevőről van szó, ami számos bőrproblémára megoldást adhat. Igazi Jolly Joker, ha tág pórusokkal, olajos bőrrel, mitesszerekkel, pattanásokkal küzdesz.
Egységár: 146,63 Ft/ml
Szerezhető hűségpontok: 110
Elérhetőség: Raktáron

Leírás

A niacinamid, vagy másnéven B3 vitamin segít a bőr felborult barrier funkcióinak helyreállításában. Szinte elengedhetetlen a bőrvédőgát helyes működéséhez, megannyi specifikus bőrproblémában nyújt hosszútávon megoldást: zsíros bőr, mitesszerek, irritáció, akne, foltok, hegek. Pattanások ellen az egyik legjobb hatóanyagról van szó, ugyanis segít normalizálni a faggyútermelést, nem mellesleg kiváló bőrnyugtató is.

Az aknét követő post-regenerációban is számíthatunk rá: Segíti a hegesedést, halványítja az UV sugarak okozta pigmentfoltokat is. Tág pórusok ellen is elsőszámú összetevő. Az rugalmatlan pórusok gyorsabban és gyakrabban tömődnek el elhalt hámsejtekkel és faggyúval, mellyel kiváló táptalajt teremtenek a mitesszereket és pattanásokat okozó baktériumoknak. A niacinamid erősíti a pórusok falát, így jelentősen csökken azok mérete, így azok ritkábban tömődnek el.

ÍGY HASZNÁLD!

Megtisztított arcbőrre, tonizálás után és hidratálás előtt használd a szérumot! Mindkét orcára egy-egy pipettányi mennyiséget vigyél fel és egyenletesen oszlasd el! Fontos megemlíteni a szérumban alkalmazott hatóanyag mennyiséget! A kevesebb néha több, ez a niacinamid esetében fokozottan igaz. Dermatológiai kutatások alapján 5%-ban alkalmazva eléri a hatásfoka maximumát. Ennél nagyobb mennyiség fordított hatásmechanizmust válthat ki egy reaktívabb bőrtípusnál. Ilyenek lehetnek a kiütések, irritáció, nyugtalan bőrállapot.

SZINERGIÁK, azaz szuperül működnek együtt: Betain + Natrium PCA, Azelainsav, Retinoidok

Aktív hatóanyag:  5% PURE Niacinamide

JÓ TUDNI

Az almost 5%-os Niacinamid szérum ideális bevezető dózis és kombinálható más termékekkel, például a 15%-os C-vitamin szérummal. Ha mindkét termék hatékony a bőrödön és nem okoz irritációt, együtt is használhatod őket.

Összetevők

INGREDIENTS - Aqua, pentylene glycol, niacinamide, glycerin, sucrose stearate, sodium levulinate, glycyrrhiza glabra root extract, xanthan gum, sodium phytate, potassium sorbate, lactic acid Aktív hatóanyag:  5% PURE Niacinamide

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.