Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek
CSAK EREDETI TERMÉKEK
CSAK EREDETI TERMÉKEK
100%-os eredetiség garancia minden termékre!
KIVÁLÓ VÁSÁRLÓI ÉRTÉKELÉS
KIVÁLÓ VÁSÁRLÓI ÉRTÉKELÉS
4.9 / 5.0 értékelés a vásárlók véleménye alapján!
MEGBÍZHATÓ VÁLLALKOZÁS
MEGBÍZHATÓ VÁLLALKOZÁS
Több tízezer sikeresen kézbesített rendelés évek óta!
Almost 1.618 BHA more than SALICILYC ACID Pórustisztító balzsam 100 ml
4.490 Ft
4.390 Ft (3.457 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Almost 1.618 BHA more than SALICILYC ACID Pórustisztító balzsam 100 ml

4.490 Ft
4.390 Ft (3.457 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Márka: ALMOST 1.618
A BHA, azaz szalicilsav alapú arctisztítót bátran ajánljuk minden bőrtípusra, legyen az normál, kombinált, zsíros, de még az érzékeny bőrön is tökéletesen működik. Nem tartalmaz illatanyagot sem színanyagot, tisztító tenzidjei kíméletesek. Hatékonyan szabadítja meg bőrödet a felesleges faggyútól, és felgyülemlett kosztól. 
Egységár: 43,90 Ft/ml
Szerezhető hűségpontok: 110
Elérhetőség: Raktáron

Leírás

Fő komponense a szalicilsav (BHA), mely a pórusok mélyéről távolítja el a szennyeződéseket, így ez egy nagyágyú a mitesszerekkel szemben, és jótékonyan befolyásolja az egyéb komedóra, pattanásokra hajlamos bőrállapotot is. Textúrája lágy és krémes.

Miért sarkalatos kérdés az arctisztítás? Az arctisztítás a bőrápolási rutin első és alap lépése. Ha nem a megfelelő arctisztítót használod, vagy egyáltalán nem használsz, azt a bőr hosszútávon nehezen tolerálja és elindul egy olyan nem kívánt folyamat, mely védekezőképességének csökkenéséhez, a bőrállapot romlásához, funkcióinak felborulásához vezet. 

A bőr védelmi mechanizmusának egyik fontos pillérét képezi a pH-érték, melyet külső, bőrfelszíni savköpeny hoz létre és tart fenn. Ez 5-5,5 körüli ph érték a bőr természetes flórájának jóllétéhez és a bőr barrier réteg egészségéhez szükséges. Viszont, ha nem megfelelően tisztítjuk (pl agresszív tenzidekkel, vagy szappannal mosunk arcot) , akkor könnyen felborulhat ez a tökéletesen működő rendszer, roncsolódik a bőrfelszíni emulziónk, bőrünk pedig nehezebben küzd majd meg a káros külső környezeti hatásokkal. 

ÍGY HASZNÁLD!

Nyomj egy borsónyi mennyiséget a krémlemosóból mindkét orcádra, majd vidd fel a nedves bőrfelületre és finoman dörzsöld át vele az egész arcodat. Ne lepődj meg, hogy csak nagyon minimálisan habzik. Várj egy kicsit, míg a krémlemosó fellazítja és feloldja a szennyeződéseket és felesleges faggyút, ezt követően öblítsd le langyos vízzel! Majd folytasd a rutint a bőrtípusodnak megfelelő termékekkel. 

Összetevők

INGREDIENTS: aqua, ricinus communis seed oil, cetearyl alcohol, stearic acid, polyglyceryl-3 dicitrate/stearate, lauryl glucoside, stearyl citrate, sodium cocoyl isethionate, glycerin, salicylic acid, xanthan gum, 1,2-hexanediol, glyceryl caprylate, caprylyl glycol

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.