Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek
CSAK EREDETI TERMÉKEK
CSAK EREDETI TERMÉKEK
100%-os eredetiség garancia minden termékre!
KIVÁLÓ VÁSÁRLÓI ÉRTÉKELÉS
KIVÁLÓ VÁSÁRLÓI ÉRTÉKELÉS
4.9 / 5.0 értékelés a vásárlók véleménye alapján!
MEGBÍZHATÓ VÁLLALKOZÁS
MEGBÍZHATÓ VÁLLALKOZÁS
Több tízezer sikeresen kézbesített rendelés évek óta!
Almost 1.618 Faggyú kontrol Zinc PCA + Centella + Zöldtea krém szérum 30 ml
5.990 Ft
5.499 Ft (4.330 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Almost 1.618 Faggyú kontrol Zinc PCA + Centella + Zöldtea krém szérum 30 ml

5.990 Ft
5.499 Ft (4.330 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Márka: ALMOST 1.618
Ez egy olyan komplex formula, melyben a fókusz a faggyútermelés normalizálása, az irritáció csökkentése és a hidratálás. Hatóanyagaival csökkenti a túlzott faggyútermelést és a mitesszereket. Megfelelő hidratáltságot biztosít a bőr számára. Összehúzó hatású, csillapítja az irritált bőr kellemetlen tüneteit, enyhítik a bőrpírt és a pórusok méretét. Illatmentes, alkoholmentes, nem szárít. Zsíros, pattanásos, kombinált, mitesszeres és kipirosodásra hajlamos bőrre is ajánljuk.
Egységár: 183,30 Ft/ml
Szerezhető hűségpontok: 138
Elérhetőség: Raktáron

Leírás

A formula kulcs összetevői a következők:

Zinc PCA: a cink esszenciális szerveztünk számára. A bőrápolásban is alapelemnek számít, kívül és belül is egyaránt fontos pótolnunk, főleg ha bőrünk irritációra, kipirosodásra, aknék kialakulására hajlamos. A zinc PCA gyakorlatilag egy só, melyben a cink egy aminosav-származékhoz, a PCA-hoz kötődik (NMF faktor - természetes nedvesítő), ebben a formában bőrre vitelkor a zinc maximálisan hasznosulni tud, a PCA pedig segíti mérsékelni a túlzott vízvesztést.

Centella, azaz az Ázsiai gázló (vagy Gotu Kola): az ázsiai ájurvédikus gyógyászatban évszázadok óta alkalmazott gyógynövény. Kisebb sérülésekre, aknéra, horzsolásokra és bőrpírra (mint például a napsugárzás okozta leégés) jótékonyan hat. Gazdag flavonoidokban és fitoszterolokban, amelyek segítik a bőr felületi (epidermisz) és mély rétegeinek gyorsabb megújulását.

Zöldtea - kivonat: a Camellia Sinensis, azaz a teacserje növényből kivonatolt teljes egészében természetes granulátum. Fő hatóanyagai, mint a polifenolok, kathecinek, a koffein és a flavonoidok (teaflavin, flavonon) közös erővel dolgoznak bőrünk egészségéért. Antioxidáns tulajdonságával blokkolja a szervezetünkben felgyülemlő káros anyagok, s a szabadgyökök keletkezését lassítva a bőr idő előtti öregedését. Összehúzó tulajdonságú összetevő

Squalane: A szkvalán az instabil szkvalén telített módosulata, s egyben stabil változata. A szkvalén növényi olajok (oliva, amaránt, stb.) el nem szappanosítható lipidei közé tartozik, az emberi bőr hidrolipidrétegének szerves részét alkotja. Bőrazonos összetevő, mely nem hagy zsíros érzetet maga után.

Hidratáló komponensek:

Betain: humektáns anyagként megakadályozza a bőr túlzott vízpárolgását, növeli a hidratált bőrérzetet. Különösen jótékony összetevő az érzékeny bőr számára, mert a betain alkalmas arra, hogy egyéb irritációt okozó anyagok kellemetlen reakcióit kivédje vagy leredukálja.

Nátrium PCA: Bőrünk természetes hidratáló elemei (NMF - Natural Moisturizing Factor) közül az egyik, a növényi eredetű Nátrium PCA, kémiailag a piroglutaminsav nátrium sója. Ennek a kis aminosav-származéknak nagy szerepe van a bőrnedvesség fenntartásában. A bőrben piroglutaminsavként aktiválódik. Kiváló higroszkópos hatásának köszönhetően képes a bőr nedvességét megkötni és magába szívni.

ÍGY HASZNÁLD!

Megtisztított arcbőrre vidd fel! Nyomj 1-1 pumpálásnyit minkét orcádra és finoman oszlasd el! Használhatod szérum után, hidratáló előtt, vagy helyettük.  Matt finish-t hagy maga után, nem komedogén, nem nehezíti el a bőrt! Hidratálásra minden bőrnek szüksége van. Azonban, ha bőröd nem száraz, vagy nem dehidratált, tavasztól őszig elég lehet egy emulzió jellegű krémszérum, hisz ebbe is formuláztunk megfelelő hidratáló elemeket az aktív hatóanyagok mellett. Viszont, ha még igényelnél plusz hidratáló krémet, nyugodtan rétegezheted a szérumod és a hidratáló krém közé. 

Összetevők

INGREDIENTS - Aqua, cetearyl olivate, glycerin, sorbitan olivate, betaine, sodium PCA, sucrose stearate, squalane, sodium levulinate, zinc PCA, centella asiatica extract, camellia sinensis leaf extract, sodium phytate, potassium sorbate, tocopherol, beta sitosterol, lactic acid 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.