Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek
CSAK EREDETI TERMÉKEK
CSAK EREDETI TERMÉKEK
100%-os eredetiség garancia minden termékre!
KIVÁLÓ VÁSÁRLÓI ÉRTÉKELÉS
KIVÁLÓ VÁSÁRLÓI ÉRTÉKELÉS
4.9 / 5.0 értékelés a vásárlók véleménye alapján!
MEGBÍZHATÓ VÁLLALKOZÁS
MEGBÍZHATÓ VÁLLALKOZÁS
Több tízezer sikeresen kézbesített rendelés évek óta!
Almost 1.618 Pure 10% Azelainsavas Arckrémgél
7.990 Ft
7.499 Ft (5.905 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Almost 1.618 Pure 10% Azelainsavas Arckrémgél

7.990 Ft
7.499 Ft (5.905 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Márka: ALMOST 1.618

Az almost1.618 krémgél nagyszeű megoldás, ha bőröd gyakran irritált és könnyen kipirosodik. Továbbá, ha hajlamos aknék kialakulására, pattanásokra, de a rozaceás  bőrt is ápolhatod vele.

  • Lokálisan alkalmazva megnyugtatja a bőrt és mérsékli a pirosságot.
  • Visszaszorítja az aknét okozó Propionibacterium acnes baktérium növekedését.
  • Anti-keralotikus hatású, azaz szabályozza a bőr felső rétegében a sejtosztódási folyamatokat, így csökken a pórusok eltömődésének a lehetősége, és kisebb az esélye a mitesszerek és pattanások kialakulásának.
  • És nem akármilyen hatása van a pattanások után maradt hegek és az UV sugarak által okozott pigmentfoltok halványításában. Mindezt úgy, hogy az azelainsav mérsékli a melanintermelésért felelős enzim, a Tyrosinase termelését.
Egységár: 149,98 Ft/g
Szerezhető hűségpontok: 188
Elérhetőség: Raktáron

Leírás

A formulában ugyancsak a szérumhoz hasonlóan 10% tiszta azelainsav található főhatóanyagként, mely aktívan részt vesz a pattanások elleni küzdelemben, segít helyreállítani a bőr egyenlőtlenségeket is.  Az azelainsav mellett:

bisabolol és beta-glucan nyugtat és csillapítja az irritált bőr kellemetlenségeit.

squalane egy bőrazonos összetevő, melyet a bőr könnyedén hasznosít és erősíti a bőr barriert. 

phytobiocative acnilys pedig részt az vesz aknék elleni küzdelmben, a faggyú normalizálásában. Azáltal, hogy mérsékli a pattanást okozó baktériumokat, illetve nyugtató hatása miatt, csökkenti a bőrpírt és az aknés elváltozásokat.

Ha tehát gyakran irritált a bőröd, vagy pattanásokkalrozaceaval, esetleg pigmentfoltokkal  küzdesz, ezt a krémszérumot szeretni fogod!  

Használat:

Megtisztított arcbőrre vidd fel! Nyomj 1-1 mogyorónyit mindkét orcádra és finoman oszlasd el! Használhatod szérum után, hidratáló előtt, vagy helyettük. 

Matt finish-t hagy maga után, nem komedogén, nem nehezíti el a bőrt!

Hidratálásra minden bőrnek szüksége van. Azonban, ha bőröd nem száraz, vagy nem dehidratált, tavasztól őszig elég lehet egy emulzió jellegű krémszérum, hisz ebbe is formuláztunk megfelelő hidratáló elemeket az aktív hatóanyagok mellett.

Viszont, ha még igényelnél plusz hidratáló krémet, nyugodtan rétegezheted a szérumod és a hidratáló krém közé.

Összetevők

INGREDIENTS:  Aqua, Azelaic acid, Propanediol, Glycerin, Pentylene Glycol, Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate, Hydrogenated Ethylhexyl Olivate, Capric/Caprylic Triglycerides, Hydrogenated Olive Oil Unsaponifiables, Betaine, Sodium PCA, Beta glucan, Pectin, Distarch Phosphate, Bisabolol, Rhodomyrtus Tomentosa Fruit Extract, Squalane, Phenethyl Alcohol, Allantoin, Glyceryl Caprylate, Glycyrrhiza Glabra Root Extract, Xanthan Gum, Tocopherol, Beta Sitosterol

Az azelainsav mellett a krémben megtalálható még aktív hatóanyagként  bisabolol, beta-glucansqualane és phytobioactive acnilys is.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.