Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek
CSAK EREDETI TERMÉKEK
CSAK EREDETI TERMÉKEK
100%-os eredetiség garancia minden termékre!
KIVÁLÓ VÁSÁRLÓI ÉRTÉKELÉS
KIVÁLÓ VÁSÁRLÓI ÉRTÉKELÉS
4.9 / 5.0 értékelés a vásárlók véleménye alapján!
MEGBÍZHATÓ VÁLLALKOZÁS
MEGBÍZHATÓ VÁLLALKOZÁS
Több tízezer sikeresen kézbesített rendelés évek óta!
Almost 1.618 Sejtregeneráló Retinol 1% retinoid solution monoszérum 30 ml
4.990 Ft
4.390 Ft (3.457 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Almost 1.618 Sejtregeneráló Retinol 1% retinoid solution monoszérum 30 ml

4.990 Ft
4.390 Ft (3.457 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Márka: ALMOST 1.618
A retinoidoknak, azaz az A vitamin különböző formáinak megannyi jótékony hatása van a bőrre. Az egyik leghatékonyabb anti-aging összetevőnek számít a bőrápolásban. Bőrbe jutva úgy viselkedik, mint egy antioxidáns, segíti a bőrsejtek optimális működését, felgyorsítja a sejtregenerációt, csökkenti a ráncok mélységét, és halványítja a hegeket. Továbbá hozzájárul a felhám megfelelő működéséhez azáltal, hogy segíti a hidro-lipid egyensúlyát megtartani. Használatával rövid időn belül jelentősen javul a bőr szerkezete. Egyszóval minden megvan benne, ami az egészséges arcbőrhöz kell!
Egységár: 146,33 Ft/ml
Szerezhető hűségpontok: 110
Elérhetőség: Raktáron

Leírás

Az almost 1.618 szérumba az A vitamin egyik leggyengédebb formáját, a retinyl palmitátot formuláztuk bele, hogy a lehető legkisebbre csökkentsük az érzékenytő és irritáló hatást. A retinyl palmitát kémiailag a retinoidok leggyengédebb származéka, mely az aktív retinol és palmitinsav (nagy szénatomszámú zsírsav) keveréke.

A tiszta formájához képest stabil szerkezetű, mechanizmusát tekintve bőrbe beszívódva alakul át, és fejti ki hatását. Minden bőr hálás lehet a hatásáért, amit kutatások* is alátámasztanak. Minimalizálja a finom vonalakat, és enyhíti az akne okozta bőrproblémákat.  Viszont ahhoz, hogy valódi bőrápolási élményben legyen része bőrünknek okosan kell használni! 

Nagyon fontos odafigyelnünk, hogy milyen formában és mennyiségben alkalmazzuk a bőrön. Az A-vitamin tiszta formában retinolként gyorsan bomlik, instabil fényre és oxigénre, és bomlásterméke fényérzékenyítő hatású lehet.

*Kutatás eredményét a National Center of Biotechnology Information oldalán olvashatjátok. A kutatásban 60 napig használtak két fajta retinyl palimate tartalmú krémet fél arcon. Az eredmények egyértelműen alátámasztották, hogy a retinyl palmitatenak valós anti-aging hatása van.

ÍGY HASZNÁLD!

FIGYELEM: A retinoidok elképesztően látványos és gyors sejtregeneráló és bőrjavító hatást tudnak elérni!! Ahhoz, hogy a lehető leghatékonyabban működjön, használd okosan! Ha várandós vagy, vagy szoptatsz, erre az időre inkább mellőzd a szérum használatát! 

A Retynil Palmitate, bár egy stabilabb forma, mégis hőre, fényre, levegőre érzékeny hatóanyag, így mindenképp erősen ajánlott fényvédőt használni az A-vitaminos szérum mellett. 1., hogy védd a hatóanyagot a gyors bomlástól, 2. védd a bőröd a keletkező bomlástermékektől, melyek fototoxicitást okozhatnak.

(**A kutatók közt is eltérőek az álláspontok. Azonban egy biztos, ahhoz keveset tudunk az egyes retinoidok és napfény által kiváltott foto-bomlástermékeknek a bőrre gyakorolt ​​toxicitásáról, hogy ne legyünk körültekintőek). Ezért inkább azt javasoljuk, hogy használatuk mellett kerüld a direkt napfényt, vagy használd este!

**hivatkozás: Photodecomposition and Phototoxicity of Natural Retinoids William H. Tolleson1 , Shui-Hui Cherng1 , Qingsu Xia1 , Mary Boudreau1 , Jun Jie Yin2 , Wayne G. Wamer2 , Paul C. Howard1 , Hongtao Yu3 , and Peter P. Fu1* 1 National Center for Toxicological Research, U.S. Food and Drug Administration, Jefferson, AR 72079, USA 2 Office of Cosmetics and Colors, Center for Food Safety and Applied Nutrition, U.S. Food and Drug Administration, College Park, MD 20740, USA 3 Department of Chemistry, Jackson State University, Jackson, MS 39217, USA *Correspondence to Dr. Peter P. Fu.  

Összetevők

INGREDIENTS - Aqua, Glycerin, Sucrose Stearate, Sodium Levulinate, Retinyl Palmitate, Helianthus Annuus Seed Oil, Tocopherol, Glycyrrhiza Glabra Root Extract, Xanthan Gum, Sodium Phytate, Potassium Sorbate, Lactic Acid

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.