Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek
CSAK EREDETI TERMÉKEK
CSAK EREDETI TERMÉKEK
100%-os eredetiség garancia minden termékre!
KIVÁLÓ VÁSÁRLÓI ÉRTÉKELÉS
KIVÁLÓ VÁSÁRLÓI ÉRTÉKELÉS
4.9 / 5.0 értékelés a vásárlók véleménye alapján!
MEGBÍZHATÓ VÁLLALKOZÁS
MEGBÍZHATÓ VÁLLALKOZÁS
Több tízezer sikeresen kézbesített rendelés évek óta!
Almost 1.618 Vitalizáló 15% Vitamin C monoszérum 30 ml
4.990 Ft
4.390 Ft (3.457 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Almost 1.618 Vitalizáló 15% Vitamin C monoszérum 30 ml

4.990 Ft
4.390 Ft (3.457 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Márka: ALMOST 1.618
A C-vitamin a bőrvitaminok királynője. Antioxidáns tulajdonsága kimagasló, nagyon jó eredménnyel csökkenti a bőröregedés nemkívánatos jeleit, finomítja a ráncokat, és nem mellesleg kiválóan kezeli az aknés bőrállapotot is. Azon túl, hogy mérsékli a pattanások kialakulását, a gyulladások után maradt hegek és pigmentfoltok halványításában is meggyőzően hatásos.
Egységár: 146,33 Ft/ml
Szerezhető hűségpontok: 110
Elérhetőség: Raktáron

Leírás

Miben segít a MAP C ? antioxidánsként hatékonyan veszi fel a harcot a szabadgyökökkel szemben mérsékli a melanin termelődését, csökkenti a pigmentfoltok és a hegek után maradt nyomokat serketően hat a kollagéntermelésre, javítja a bőr szerkezetét, ezáltal super antiage vitamin. növeli a bőr hidratáltságát, és rugalmassá teszi azt A sérült, problémával (aknés, heges, pigmentfoltos) küzdő bőr kedvenc vitaminja. 

ÍGY HASZNÁLD!

A C-vitamin nem minden formája hasznosul a lehető legjobban, sőt tiszta változata még érzékenyítően hathat a bőrre. A tiszta C-vitamin (L-Ascorbic Acid) ugyanis sajnos irritációt okozhat külsőleg alkalmazva.

Fénnyel és oxigénnel érintkezve könnyen oxidálódik és azonnal bomlásnak indul, emiatt könnyen okoz irritációt és kipirosodást. Az almost 1.618 szérumba a C-vitamin egyik legstabilabb formája, a MAP C-vitamin került bele. Ez nem bomlik le fény és oxigén hatására, így még a nagyon érzékeny, problémával küzdő bőrűek számára is bátran alkalmazható. Megtisztított arcbőrre, tonizálás után és hidratálás előtt használd a szérumot!

Mindkét orcára egy-egy pipettányi mennyiséget vigyél fel és egyenletesen oszlasd el! Nem kell hűtőben tartani!

JÓ TUDNI

A tiszta C-vitamin (L-ascorbic acid) savas pH-n hatékony, de irritációt okozhat érzékeny bőrön. C-vitamin származékok alternatívát jelentenek, mivel nem igénylik olyan savas pH-t és kevésbé okoznak irritációt. Az almost palettáján található 15%-os MAP C-vitamin származék nem igényel savas pH-t, stabilabb és más összetevőkkel is jól kombinálható.

Összetevők

INGREDIENTS - aqua, magnesium ascorbyl phosphate, glycerin, sucrose stearate, sodium levulinate, glycyrrhiza glabra root extract, xanthan gum, sodium phytate, potassium sorbate, lactic acid

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.