Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek
CSAK EREDETI TERMÉKEK
CSAK EREDETI TERMÉKEK
100%-os eredetiség garancia minden termékre!
KIVÁLÓ VÁSÁRLÓI ÉRTÉKELÉS
KIVÁLÓ VÁSÁRLÓI ÉRTÉKELÉS
4.9 / 5.0 értékelés a vásárlók véleménye alapján!
MEGBÍZHATÓ VÁLLALKOZÁS
MEGBÍZHATÓ VÁLLALKOZÁS
Több tízezer sikeresen kézbesített rendelés évek óta!
Almost 1.618 Vitamin C Antioxidáns C + E + Ferulic krémszérum 30 ml
5.990 Ft
5.499 Ft (4.330 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Almost 1.618 Vitamin C Antioxidáns C + E + Ferulic krémszérum 30 ml

5.990 Ft
5.499 Ft (4.330 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Márka: ALMOST 1.618
Ez az antioxidánsokban gazdag krémszérum abban különleges, hogy a Ti visszajelzéseitek és igényeitek alapján született meg. Ebbe a könnyed formulába olyan antioxidáns elemeket emeltünk bele, melyek segítik, erősítik a bőr kötőszövetet, és aktívan harcolnak a bőrünket érő kedvezőtlen környezeti hatásokkal szemben. Szuper formula, ha fontos számodra, hogy időben gondolj a megelőzésre a bőr korai öregedésével szemben. Igyekeztünk egy olyan textúrát megteremteni, melyet kényelmes viselni, könnyen beszívódik és beépíthető szérumozás után, illetve fényvédő és smink alá is.
Egységár: 183,30 Ft/ml
Szerezhető hűségpontok: 138
Elérhetőség: Raktáron

Leírás

Hatóanyagok:

Etil-aszkorbát, stabil C-vitamin származék, multifunkcionális összetevő: hat a kollagéntermelésre, vitalizál, és kiválóan alkalmazható aknés bőrállapot esetén.

E vitamin: egy a zsíroldható bőrvitaminok közül, mely főként a bőr lipofil részében található, erősít és stabilizál más antioxidáns összetevőket is, illetve hozzájárul a barrier réteg egészséges működéséhez.

Ferulinsav: növényi forrásból származó fenol, mely szintén az egyik legjobb természetben előforduló antioxidáns, főként a napfény okozta károkat enyhíti bőrünkben. Számos kutatás bizonyította a fent említett hatóanyag hármas hatásosságát, melyek szinergikusan dolgoznak bőrünkért, így egy valódi antioxidáns-bombáról beszélünk! Nem maradhatott ki a rózsaszín tőzegáfonya-kivonat sem a termékből. Ennek a kivonatnak számos jótékony hatása van: gazdag ellagsavban, antociánokban és resveratrolban.

Ezek a komponensek mind azért dolgoznak, hogy hatástalanítsák azokat az enzimeket, amelyek a kötőszövetet károsítják Az aktív összetevők sorát pedig a hidegen sajtolt szilvamagolaj zárja. Stabil olajnak számít a szépségápolásban, nagyrészt olajsavat tartalmaz, így növeli a bőr mélyebb rétegeinek víztartalmát. Továbbá megfelelő arányban linolsav is megtalálható benne, mely a ceramidok építőegységéhez tartozik.

ÍGY HASZNÁLD!

hidratálásra minden bőrnek szüksége van. Azonban, ha bőröd nem száraz, vagy nem dehidratált, tavasztól őszig elég lehet egy emulzió jellegű krémszérum, hisz ebbe is formuláztunk megfelelő hidratáló elemeket az aktív hatóanyagok mellett. Viszont, ha még igényelnél plusz hidratáló krémet, nyugodtan rétegezheted a szérumod és a hidratáló krém közé.

Megtisztított arcbőrre vidd fel! Nyomj 1-1 pumpálásnyit minkét orcádra és finoman oszlasd el! Használhatod szérum után, hidratáló előtt, vagy helyettük.  Matt finish-t hagy maga után, nem komedogén, nem nehezíti el a bőrt! 

Összetevők

INGREDIENTS: Aqua, sorbitan stearate, glycerin, sucrose cocoate, cetearyl olivate, sorbitan olivate, vaccinium macrocarpon extract, sodium pca, sodium levulinate, prunus domestica seed oil, 3-O-ethyl-ascorbic acid, ferulic acid, glycirrhiza glabra root extract, phenethyl alcohol, glyceril caprilate, xanthan gum, potassium sorbate, tocopherol, beta sitosterol, squalane

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.