Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek

Artdeco Green Couture Kollekció

Artdeco Green Couture Kollekció

 

 

Most lehull a lepel az ARTDECO eddigi leginnovatívabb kollekciójáról, ami nem más, mint a Green Couture!

Sajnos napról-napra egyre jobban érintik a Földünket a környezetszennyezéssel kapcsolatos problémák, ezért mindenkinek arra kell törekednie, hogy csökkentse az ökológiai lábnyomát és minél környezettudatosabb életet éljen. Beautyrajongóként ez különösen nehéz kihívás, de szerencsére nem lehetetlen!

Válaszul a változó időkre és a változó éghajlatra, az ARTDECO együtt akar dolgozni a vásárlóival azon, hogy felhívja a figyelmet a vállalat és termékei által okozott ökológiai, gazdasági és társadalmi hatásokra. Ezért megalkották a Green Couture Kollekciót, mely során a legfontosabb prioritás, a természetes és fenntartható termékek létrehozása volt, valamint azok kiváló teljesítményének és tartósságának biztosítása.

 

Tegyél jót magaddal és a környezeteddel is!

A fenntarthatóság az ARTDECO DNS-ében van. Rengeteg odaadással és szenvedéllyel hozták létre a Green Couture Kollekció termékeit, melyek természetes eredetű összetevőkből és fenntartható csomagolásból készültek, azonban ezekért a tulajdonságokért cserébe nem áldozták fel a termékek fantasztikus minőségét. A házon belüli gyártástól az otthoni munkavégzésen át, az újratölthető termékekig, ami a ház egyik védjegye, az ARTDECO évtizedek óta mutat felelősségvállalást különböző területeken.

A kollekció minden egyes darabja kiemelkedő, fenntartható csomagolása, természetes eredetű összetevői és szokásos kiváló hatásának köszönhetően. Hogy számokban is érzékelhető legyen ez a változás, az ARTDECO úgy döntött, hogy nem veszi figyelembe a természetes összetevőkben található vízmennyiséget. Az így fennmaradt összetevők biztosítják a szuper teljesítményt és a tartósságot. Ez számokban mérve azt jelenti, hogy a kollekkció termékei 60-99% -ban természetes eredetű összetevőkből készülnek, ami egy hihetetlenül drasztikus lépés a környezettudatos életmód felé. Minden összetevő szigorú követelmények alapján lett kiválasztva, illetve a prémium minőség állatkísérletek nélkül garantált!

 

 

Természetesen a csomagolásnál is a fenntarthatóság volt az első szempont, hiszen szállítás után az egyből a kukában landol. Ezért csak környezetbarát anyagokat használtak, újrahasznosított, természetes összetevőkből és a papírt is egy fenntartható erdőgazdálkodástól szerezték be, ezzel kihozva a maximumot a környezetbarát csomagolásból.

 

Töltsd újra ahelyett, hogy eldobnád!

Az újrahasznosítás is fontos az ARTDECO számára, ezért a termékeket úgy alkották meg, hogy azok újratölthetők legyenek, ezzel is csökkentve a hulladéktermelést. A pirosítótól kezdve, a szemhéjpúder ceruzákon keresztül, a korrektorig minden utántölthető! A paletták színeit is újratöltheted, vagy akár cserélgetheted is őket. A szemhéjpúder ceruzák, pedig úgy lettek kialakítva, hogy patronokkal újratölthetők legyenek. Az ARTDECO már 1985-óta híres a különleges újratölthető rendszeréről.

Kerülj Te is közelebb a környezettudatos szépségápoláshoz és szerezd be az ARTDECO Green Couture Kollekció darabjait!

Tartalomhoz tartozó címkék: környezettudatos smink tavasz