Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek
CSAK EREDETI TERMÉKEK
CSAK EREDETI TERMÉKEK
100%-os eredetiség garancia minden termékre!
KIVÁLÓ VÁSÁRLÓI ÉRTÉKELÉS
KIVÁLÓ VÁSÁRLÓI ÉRTÉKELÉS
4.9 / 5.0 értékelés a vásárlók véleménye alapján!
MEGBÍZHATÓ VÁLLALKOZÁS
MEGBÍZHATÓ VÁLLALKOZÁS
Több tízezer sikeresen kézbesített rendelés évek óta!
Beauty Of Joseon Revive Szemkörnyékápoló Szérum Ginseng + Retinal 30 ml
6.999 Ft
6.570 Ft (5.173 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Beauty Of Joseon Revive Szemkörnyékápoló Szérum Ginseng + Retinal 30 ml

6.999 Ft
6.570 Ft (5.173 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Márka: BEAUTY OF JOSEON

A bőrünk rugalmasságát biztosító fehérje elvesztése a kollagén és a hialuronsav csökkenéséhez vezet, ami ráncokat eredményez. A Beauty Of Joseon kifejlesztett egy szemszérumot, amely ezeket a ráncokat hivatott enyhíteni a ginzeng kivonat és a retinal kombinációjával.

Kezdettől fogva a ginzenget választották ennek a szérumnak az alapanyagául, mivel bőséges szaponin tartalmának köszönhetően több tanulmány is alátámasztja a ráncok csökkentésének hatékonyságát. A ginzeng egy elismert növényi összetevő, amely kivételes előnyökkel rendelkezik.

Nagyon szerették volna az A-vitamint integrálni a ginzenggel, különösen annak két kozmetikai formáját, a retinolt és a retinalt. Az elsődleges kihívás az volt, hogy egyensúlyt teremtsenek az összetevők stabilitása között, miközben minimalizálják a bőrirritációt. Ezért 2% (hatóanyag 0,02%) liposzómás stabilizált retinalt építették be a formulába, így a vásárlók első kézből tapasztalhatták meg a retinal hatását.

Használat előtt végezz folttesztet kis bőrfelületen! Ha irritációt tapasztalsz, ne használd a terméket. Egyéni érzékenység bármilyen terméknél előfordulhat.

Egységár: 219,00 Ft/ml
Szerezhető hűségpontok: 165
Elérhetőség: Raktáron

Leírás

Használat:

  1. Használj tonert a megtisztított bőrödön!
  2. 1-2 pumpányi szérumot vigyél fel a szemkörnyékre vagy az egész arcra.

Fő összetevők

Ginzeng gyökér kivonat 10%
A Donguibogamban, egy koreai gyógynövénykönyvben a ginzenget fontos keleti gyógyszerként használták, és "Shincho", azaz az istenek gyógynövénye néven jegyezték fel. Hwang Jini, akit a Csoszon(Joseon)-dinasztia legszebb asszonyaként ismertek, ginzeng főzetet használt fürdővízként.
A ginzengben található gazdag szaponin segít gyorsan ellátni a bőrt nedvességgel, és hosszú ideig megőrzi azt a bőr mélyén, így segítve az egészséges bőr kialakulását.

Retinal Liposzóma 2%
A Retinal egy A-vitamin-származék, és már régóta használják a bőrápolás történetében a ráncok javítására.

Amikor az A-vitamint az élelmiszerekkel fogyasztjuk, anyagcsere-folyamatokon megy keresztül, amelyek a retinol -> retinal -> retinsav sorrendben alakítják át. A retinal, amely közvetlenül retinsavvá alakul át, gyorsabban és hatékonyabban hat a bőrre, mint a retinol, amelynek át kell mennie a retinallá válás folyamatán.

Itt egy "retinális liposzómát" használtak, amelyet úgy stabilizáltak, hogy a retinált kisebb elemekre bontották és liposzómákba zárták, majd olyan összetevőket adtak hozzá, mint a természetes lipidek és olajok. Ezenkívül olyan összetevőket, mint a glicerin, a niacinamid és a koleszterin, összekevertek, hogy hatékonyabb terméket hozzanak létre.

Milyen bőrtípusok használhatják ezt a terméket?
Minden bőrtípuson jól működik. Érzékeny bőr esetén azonban először használj kis mennyiséget, hogy a bőrnek legyen ideje alkalmazkodni, és lassan növelje a mennyiséget.
Különösen azoknak ajánlott, akik aggódnak a bőr csökkent rugalmassága és a finom ráncok miatt.

Használhatom ezt a terméket az egész arcomon?
Természetesen! Használhatod az egész arcodon, nyakadon, mellkasodon stb. bárhol, ahol ápolásra van szüksége.

Használhatják terhes nők is?
Tartalmaz egy A-vitamin-származékot (retinal), amelyet a terhes nőknek kerülniük kell. Ha terhes vagy, vagy szoptatsz, kérjük, ne használd ezt a terméket.

Használhatom AHA BHA PHA termékekkel együtt?
Javasoljuk, hogy az ilyen termékeket ne használd együtt ezzel a szérummal, mivel a bőröd érzékenyen reagálhat.

Használhatom nappal és éjszaka is?
Csak éjszakai használatra ajánlott.

Néha csípi a bőröm. Ez normális?
A retinal természetéből adódóan csíphet egy kicsit. Következetes használat mellett a bőröd idővel alkalmazkodni fog. Érzékeny bőr esetén először kis mennyiséget keverj össze hidratáló krémmel, és fokozatosan növeld a mennyiséget, hogy bőröd lassan alkalmazkodjon a retinalhoz.

Kell fényvédőt használni mellette?
Fényvédőt mindig ajánlott használni, de retinolszármazékok esetén kiemelten fontos a mindennapos magas fényvédelem! 

Összetevők

Water, panax ginseng root extract, glycerin, dipropylene glycol, caprylic/caprictriglyceride, 1,2-hexanediol, pentaerythrityl tetraethylhexanoate, niacinamide, butyleneglycol dicaprylate/dicaprate, cetearyl alcohol, sorbitan olivate, cetearyl olivate,butylene glycol, hydrogenated lecithin, tromethamine, carbomer, glyceryl stearate,macadamia ternifolia seed oil, adenosine, theobroma cacao (cocoa) extract, dextrin,cholesterol, polyglyceryl-10 oleate, retinal, brassica campestris (rapeseed) sterols,phytosteryl/behenyl/octyldodecyl lauroyl glutamate, silica, sodium hyaluronate,tocopherol, aluminum/magnesium hydroxide stearate, potassium cetyl phosphate,pentaerythrityl tetra-di-t-butyl hydroxyhydrocinnamate, ceramide np, palmitoyltripeptide-5, disodium edta, ethylhexylglycerin

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.