Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek
CSAK EREDETI TERMÉKEK
CSAK EREDETI TERMÉKEK
100%-os eredetiség garancia minden termékre!
KIVÁLÓ VÁSÁRLÓI ÉRTÉKELÉS
KIVÁLÓ VÁSÁRLÓI ÉRTÉKELÉS
4.9 / 5.0 értékelés a vásárlók véleménye alapján!
MEGBÍZHATÓ VÁLLALKOZÁS
MEGBÍZHATÓ VÁLLALKOZÁS
Több tízezer sikeresen kézbesített rendelés évek óta!
Beauty Of Joseon Revive Szérum Ginseng+Csiganyál 30ml
6.999 Ft
6.570 Ft (5.173 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Beauty Of Joseon Revive Szérum Ginseng+Csiganyál 30ml

6.999 Ft
6.570 Ft (5.173 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Márka: BEAUTY OF JOSEON

Ez a szérum a vitalitását vesztett bőrre készült.
Tartalmazza a "ginzenget", amelyet már régóta fontos növényi összetevőként használnak, és 3% "csiganyálka szűrletet", amely a legjobb szinergiát hozza létre a bőr rugalmassága érdekében.

Használat előtt végezz folttesztet kis bőrfelületen! Ha irritációt tapasztalsz, ne használd a terméket. Egyéni érzékenység bármilyen terméknél előfordulhat.

Egységár: 219,00 Ft/ml
Szerezhető hűségpontok: 165
Elérhetőség: Raktáron

Leírás

Használat:

Vigyél fel 2-3 csepp szérumot az arcrodra. A felszívódás elősegítése érdekében gyengéden masszírozd be.

Fő összetevők

Ginzeng gyökér víz 63%
A Donguibogamban, egy koreai gyógynövénykönyvben a ginzenget fontos keleti gyógyszerként használták, és "Shincho", azaz az istenek gyógynövénye néven jegyezték fel. Hwang Jini, akit a Csoszon(Joseon)-dinasztia legszebb asszonyaként ismertek, ginzeng főzetet használt fürdővízként. A ginzengben található gazdag szaponin segít gyorsan ellátni a bőrt nedvességgel, és hosszú időn át megőrzi azt a bőr mélyén, így segít az egészséges bőr kialakításában.

Csiganyálka 3%
Ez egy szűrt és tisztított csiganyálka, amelyet a csigák választanak ki, és arról ismert, hogy segít megvédeni a sérült bőrt. Centella asiatica kivonatot, gombakivonatot és Panax ginseng gyökér kivonatot is tartalmaz.

Milyen bőrtípusok használhatják?
Száraz/zsíros/érzékeny bőrtípusokra alkalmas. Különösen olyan bőrproblémákra tervezték, amelyek csökkent rugalmasságot és pigmentált bőrt eredményeznek.

Használhatom nappal és éjszaka is?
Igen, használhatod.

Összetevők

Panax Ginseng Root Water, Water, Butylene Glycol, Snail Secretion Filtrate, Dipropylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Glycerin, Niacinamide, Propanediol, Trehalose Carbomer, Tromethamine, Xanthan Gum,Centella Asiatica Extract, Ganoderma Lucidum(Mushroom) Extract, Panax Ginseng Root Extract, Malt Extract, Sodium Polyacrylate, Adenosine, Glyceryl Acrylate/Acrylic Acid Copolymer, Disodium Edta, Phellinus Linteus Extract, Sodium Hyaluronate, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Forsythia Suspensa Fruit Extract, Lonicera Japonica(Honeysuckle)Flower Extract, Scutellaria Baicalensis Root Extract, Sodium Acetylated Hyaluronate

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.