Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek
CSAK EREDETI TERMÉKEK
CSAK EREDETI TERMÉKEK
100%-os eredetiség garancia minden termékre!
KIVÁLÓ VÁSÁRLÓI ÉRTÉKELÉS
KIVÁLÓ VÁSÁRLÓI ÉRTÉKELÉS
4.9 / 5.0 értékelés a vásárlók véleménye alapján!
MEGBÍZHATÓ VÁLLALKOZÁS
MEGBÍZHATÓ VÁLLALKOZÁS
Több tízezer sikeresen kézbesített rendelés évek óta!
Benton Fermentált Esszencia 100 ml
9.250 Ft
8.450 Ft (6.654 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Benton Fermentált Esszencia 100 ml

9.250 Ft
8.450 Ft (6.654 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Márka: BENTON

ÉRZÉKENY, SZÁRAZ BŐRRE

Magas koncentrációban tartalmaz fermentált összetevőket, amelyekkel sikerrel veheted fel a harcot a ráncok ellen. Minden bőrtípusra ajánlott! Visszaadja a fakó, felborult víz-zsírháztartású bőr egészséges ragyogását, hidratálja, táplálja és élettelivé teszi.

Egységár: 84,50 Ft/ml
Szerezhető hűségpontok: 212
Elérhetőség: Utolsó 6 db raktáron

Leírás

Prémium eszencia, mellyel sikerrel veheted fel a küzdelmet az öregedés jelei ellen! A megújult formulában az eddigi két fermentált összetevő helyett, 3-féle prémium minőségű fermentált komponens szépíti a bőrt, kiegészülve 6-féle peptiddel!

Fermentált galactomyces, bifida lycates, továbbá a ceramid, hialuronsav és peptid tartalmával feltölti, simítja, feszesíti és általánosan javítja a bőr minőségét. Minden bőrtípus esetén remek választás a ráncok csökkentésére. Segít, hogy a bőr hidratált, rugalmas és ragyogó legyen.

Magas koncentrációjú és prémium összetevői, a fermentált galactomyces, bifida lycates, továbbá a ceramid és hialuronsav hozzásegíti a bőrt a fiatalos megjelenéshez. Az idő múlása és a környezet káros hatásai nyomot hagynak bőrön: veszít rugalmasságából, feszességéből, ami ráncok megjelenéséhez vezet. Megfelelő ápolással, védelemmel, nedvesség és tápanyagpótlással azonban tehetsz az öregedés jelei ellen.

Miért érdemes fermentált összetevőkből készült arcápoló terméket választanod?

A fermentált összetevők sokkal nagyobb hatékonysággal hasznosulnak a bőrben, mint az átlagos bőrápoló termékek, ezért többnyire csak a felső árkategóriájú termékek tartalmazzák. A Benton eszenciája így egyedülálló ár-érték arányt képvisel. Fermentált összetevőivel mélyen táplálja, hidratálja, és védi a bőrt. Segít visszaállítani bőr rugalmasságát, így megjelenésed éveket fiatalodhat.

Fő funkciók:

• Hidratáló

• Ránckezelő

• Feszesítő

• Bőrtápláló

• Élénkebb bőr

Kinek javasolt:

• Érzékeny és száraz bőrre

• Kiegyensúlyozatlan faggyútermelés esetén

• Zsírosodásra hajlamos bőrre

• Ráncos és fakó bőrre

• Száraz és feszülő bőrre

• Érzékeny bőrre

Egészséges és természetes receptúra, mentes 20-féle vitatott kozmetikai összetevőtől!

Használat: Közvetlen arclemosás után pumpálj egy keveset a kezedbe és egyenletesen vidd fel, majd finoman ütögesd, masszírozd a bőrödbe.

Összetevők

Galactomyces Ferment Filtrate, Lactobacillus/Collagen Ferment Filtrate, Aqua (Water), Butylene Glycol, Pentylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Glycerin, Bifida Ferment Lysate, Panthenol, Allantoin, Ceramide NP, Sodium Hyaluronate, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Althaea Rosea Root Extract, Copper Tripeptide-1, Tripeptide-1, Isopentyldiol, Sucrose Palmitate, Propanediol, Xanthan Gum, Betaine, Sodium Surfactin, Arginine, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Allantoin, Adenosine, Polyglyceryl-10 Laurate, Caprylyl Glycol.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.