Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek
CSAK EREDETI TERMÉKEK
CSAK EREDETI TERMÉKEK
100%-os eredetiség garancia minden termékre!
KIVÁLÓ VÁSÁRLÓI ÉRTÉKELÉS
KIVÁLÓ VÁSÁRLÓI ÉRTÉKELÉS
4.9 / 5.0 értékelés a vásárlók véleménye alapján!
MEGBÍZHATÓ VÁLLALKOZÁS
MEGBÍZHATÓ VÁLLALKOZÁS
Több tízezer sikeresen kézbesített rendelés évek óta!
Bondi Sands SPF 30 Illatanyagmentes Fényvédő Krém 150 ml
4.999 Ft
3.499 Ft (2.755 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Bondi Sands SPF 30 Illatanyagmentes Fényvédő Krém 150 ml

4.999 Ft
3.499 Ft (2.755 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Márka: BONDI SANDS
A Bondi Sands SPF 30 Illatanyagmentes Fényvédő Krém egy UVA és UVB védelemmel ellátott krém, amely gyorsan beszívódik, nem ragad és kíméletes a bőrhöz.
Egységár: 23,33 Ft/ml
Szerezhető hűségpontok: 88
Elérhetőség: Raktáron

Leírás

Élvezze a napsütéses napokat ausztrál stílusban, és védje bőrét az SPF 30 fényvédő krémmel. A Bondi Sands SPF 30 Illatanyagmentes Fényvédő Krém egy UVA és UVB védelemmel ellátott krém, amely gyorsan beszívódik, nem ragad és kíméletes a bőrhöz. A vízálló összetételnek köszönhetően több órán át gond nélkül élvezheti a napot és a vizet. Bőrgyógyászatilag tesztelt. Érzékeny bőrre is alkalmas. A termék zátonybarát és szulfátmentes. Tárolja 30°C alatti hőmérsékleten. Használata: 1.lépés Rázza fel használat előtt 2.lépés Bőségesen és egyenletesen vigye fel minden nem védett területre 15-20 perccel a napozás előtt. Végtagonként legalább egy teáskanálnyi szükséges, egy a test elülső részéhez, egy a hátulsó részhez, és egy a fejhez. 3.lépés Használja újra 2 óránként vagy gyakrabban, izzadás, valamint úszás, edzés vagy törölközős szárítás esetén. Használja sapka, védőruházat és napszemüveg mellett.

Összetevők

AQUA (WATER), HOMOSALATE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, CERA ALBA (BEESWAX), PARAFFINUM LIQUIDUM (MINERAL OIL), SILICA, ISOPROPYL MYRISTATE, OCTOCRYLENE, PEG-15 COCAMINE, HYDROXYACETOPHENONE, PEG-40 STEARATE, BENZYL ALCOHOL, SACCHARIDE ISOMERATE, PHENOXYETHANOL, HYDROXYETHYLCELLULOSE, CARBOMER, TRIETHANOLAMINE, CITRIC ACID, SODIUM CHLORIDE, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, TOCOPHERYL ACETATE.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.