Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek
CSAK EREDETI TERMÉKEK
CSAK EREDETI TERMÉKEK
100%-os eredetiség garancia minden termékre!
KIVÁLÓ VÁSÁRLÓI ÉRTÉKELÉS
KIVÁLÓ VÁSÁRLÓI ÉRTÉKELÉS
4.9 / 5.0 értékelés a vásárlók véleménye alapján!
MEGBÍZHATÓ VÁLLALKOZÁS
MEGBÍZHATÓ VÁLLALKOZÁS
Több tízezer sikeresen kézbesített rendelés évek óta!
Bondi Sands Illatanyagmentes Fényvédő Arcpermet SPF 50+ 79 ml
5.999 Ft
4.199 Ft (3.307 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Bondi Sands Illatanyagmentes Fényvédő Arcpermet SPF 50+ 79 ml

5.999 Ft
4.199 Ft (3.307 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Márka: BONDI SANDS
A Bondi Sands SPF 50+ Illatanyagmentes Arcpermet a Bondi Sands illatmentes fényvédő család egyik legújabb tagja, ami az UVA és UVB sugarak széles spektruma ellen biztosít védelmet.
Egységár: 53,16 Ft/ml
Szerezhető hűségpontok: 105
Elérhetőség: Raktáron

Leírás

A Bondi Sands SPF50+ Illatanyagmentes Arcpermet a Bondi Sands illatmentes fényvédő család egyik legújabb tagja, ami az UVA és UVB sugarak széles spektruma ellen biztosít védelmet. Ez a könnyed, zsíros érzetet nem hagyó arcpermet akár 72 órán keresztüli hidratáltságot biztosít, kiszerelésének köszönhetően könnyeden felvihető a bőrre az egész napos fényvédelem fenntartása érdekében. Bőrgyógyászatilag tesztelt, érzékeny bőrűek számára is megfelelő választás. Az Arcpermetünk a napi sminkeléshez is jól passzol. Átlátszó és gyorsan szárad, így sminked alatt vagy utolsó lépésként is megállja a helyét. Illatanyag-, parabén-, szulfát- és állatkísérlet-mentes. Emellett környezetbarát, nem károsítja a korallzátonyokat, így akár tengerparton is biztonsággal használható. Használata: Használat előtt alaposan rázza fel! Minden napnak kitett testrészét fedje be egyenletesen bőséges mennyiségű termékkel 15–20 perccel napozás előtt. Vigye fel ismételten 2 óránként vagy gyakrabban izzadás, úszás, edzés vagy törölközés után.

Összetevők

ALCOHOL, BUTANE, ISOBUTANE, HOMOSALATE, C12-15 ALKYL BENZOATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, OCTOCRYLENE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, BUTYLOCTYL SALICYLATE, ACRYLATES/OCTYLACRYLAMIDE COPOLYMER, CYCLOPENTASILOXANE, DIETHYLHEXYL 2,6- NAPHTHALATE, GLYCERIN, AQUA, PROPANE, ERYTHRITOL, TOCOPHERYL ACETATE, HIBISCUS SABDARIFFA FLOWER.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.