Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek
CSAK EREDETI TERMÉKEK
CSAK EREDETI TERMÉKEK
100%-os eredetiség garancia minden termékre!
KIVÁLÓ VÁSÁRLÓI ÉRTÉKELÉS
KIVÁLÓ VÁSÁRLÓI ÉRTÉKELÉS
4.9 / 5.0 értékelés a vásárlók véleménye alapján!
MEGBÍZHATÓ VÁLLALKOZÁS
MEGBÍZHATÓ VÁLLALKOZÁS
Több tízezer sikeresen kézbesített rendelés évek óta!
Bondi Sands Technocolor Face Serum Emerald önbarnító szérum arcra 50 ml
5.196 Ft
3.637 Ft (2.864 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Bondi Sands Technocolor Face Serum Emerald önbarnító szérum arcra 50 ml

5.196 Ft
3.637 Ft (2.864 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Jelöld be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretnél tenni!
Márka: BONDI SANDS

A Technocolor Emerald önbarnító arcszérum személyre szabott barnulási élményt nyújt, amely olyan egyedi eredményt biztosít, mint amilyen Te vagy, a Technocolor Emerald önbarnító arcszérumot alapos bőrelemzéssel gondosan összeállítottuk, hogy minden bőrtónushoz tökéletesen illeszkedő eredményt nyújtson, anélkül, hogy veszélyeztetné a bőrgátat.

A Technocolor Emerald önbarnító arcszérum illatanyagmentes formula és a Dermachromatic™ Color Technology előnyeivel, a bőrközpontú aktív C-vitaminnal a ragyogás érdekében, valamint a kamillával a nyugtatás érdekében tökéletes a közepes bőrtónusú, mély, olíva tónusú barnaságot elérni kívánók számára. A középszintű barnító hatóanyagokat, hűvös tónusú, bronzos színfokozókat és elektrolit hidratálást tartalmazó Technocolor Emerald Face szérum ellensúlyozza a narancsos árnyalatok kialakulását, hogy a lehető legtermészetesebb eredményt biztosítsa. A kiegészítő Blemish Control Complex™ megakadályozza a pattanások és a bőrhibák megjelenését, így minden egyes alkalmazás után feljavított, bőrfelszínt elmosó végeredményt nyújt.

Egységár: 72,74 Ft/ml
Szerezhető hűségpontok: 91
Elérhetőség: Raktáron

Leírás

Miért a Technocolor Emerald a legmegfelelőbb a közepes bőrtónusúak számára?

A Technocolor széleskörű kutatással jött létre, különösen a lézeres bőrelemző technológiánkkal, amely megvizsgálta a különböző bőrtónusokat és azok képességét az önbarnító hatóanyagok feldolgozására, ami meghatározza a legjobb eredményt. Ezekből az eredményekből rájöttünk, hogy a közepes bőrtónusúak képesek optimális eredményt elérni a közepes szintű barnító hatóanyagokkal, míg minden magasabb szintű barnító hatóanyag stresszelné a bőrt, és fakuláshoz, foltosodáshoz vagy akár narancsos árnyalathoz vezetne. 

A Technocolor Emerald önbarnító arcszérum tökéletesen ötvözi a közepes szintű hatóanyagokat, az elektrolit hidratálást és az Emerald színfokozókat, hogy a közepes bőrszínnel rendelkezők számára a legoptimálisabb eredményt érje el. A közepes bőrtónusúak minden egyes alkalmazással megnövekedett tónushosszúságot és természetes eredményeket tapasztalhatnak, amelyek a legjobban kiemelik a bőrt, nem pedig megváltoztatják azt.

Használata:

  1. A Bondi Sands Technocolor önbarnító arcszérumot bőségesen és egyenletesen vigye fel a tiszta, száraz bőrre, és használat után alaposan mosson kezet. 
  2. Hagyja a bőrön legalább 6 órán keresztül. 
  3. A legjobb eredmény elérése érdekében ne alkalmazzon további termékeket a hatóidő végéig.

CSAK KÜLSŐ HASZNÁLATRA. FIGYELMEZTETÉS: EZ A TERMÉK NEM TARTALMAZ FÉNYVÉDŐT ÉS NEM VÉD A LEÉGÉS ELLEN. A VÉDTELEN BŐR ISMÉTELT EXPOZÍCIÓJA BARNULÁS KÖZBEN NÖVELHETI A BŐR ÖREGEDÉSÉNEK, A BŐRRÁKNAK ÉS A BŐRRE GYAKOROLT EGYÉB KÁROS HATÁSOKNAK A KOCKÁZATÁT, MÉG AKKOR IS, HA NEM ÉG LE. GYERMEKEKTŐL TÁVOL ÉS GYERMEKEK ELŐL ELZÁRVA TARTANDÓ. HASZNÁLAT ELŐTT 24 ÓRÁVAL VÉGEZZEN FOLTTESZTET AZ ALKARON. NE ALKALMAZZA SÉRÜLT VAGY GYULLADT BŐRÖN. HA IRRITÁCIÓ, BŐRPÍR VAGY VISZKETÉS JELENTKEZIK, HAGYJA ABBA A HASZNÁLATÁT. LENYELÉS ESETÉN AZONNAL FORDULJON ORVOSHOZ VAGY FORDULJON MÉRGEZÉSELHÁRÍTÓ KÖZPONTHOZ. TARTSA TÁVOL A SZEM KÖRNYÉKÉTŐL ÉS AZ AJKAKTÓL. HA AZ ANYAG VÉLETLENÜL A SZEMBE KERÜL VAGY AZ AJKAKKAL ÉRINTKEZIK, BŐ TISZTA VÍZZEL JÓL ÖBLÍTSE KI. IRRITÁCIÓ ESETÉN FORDULJON ORVOSHOZ. 30°C (86°F) ALATT TÁROLJUK. 

Összetevők

INGREDIENTS: AQUA (WATER), PROPYLENE GLYCOL, DIHYDROXYACETONE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, HYDROXYETHYL ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER, SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL, PUNICA GRANATUM PERICARP EXTRACT, CHAMOMILLA RECUTITA (MATRICARIA) FLOWER EXTRACT, ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT, COCOS NUCIFERA (COCONUT) WATER, GLYCERIN, ERYTHRULOSE, CETEARYL OLIVATE, SORBITAN OLIVATE, XANTHAN GUM, DISODIUM EDTA, ETHYLHEXYLGLYCERIN, SODIUM METABISULFITE, ASCORBIC ACID, LACTIC ACID, MALTODEXTRIN, SODIUM HYDROXIDE, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, CI 19140 (YELLOW 5), CI 14700 (RED 4), CI 42090 (BLUE 1), PHENOXYETHANOL. 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.