Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek
CSAK EREDETI TERMÉKEK
CSAK EREDETI TERMÉKEK
100%-os eredetiség garancia minden termékre!
KIVÁLÓ VÁSÁRLÓI ÉRTÉKELÉS
KIVÁLÓ VÁSÁRLÓI ÉRTÉKELÉS
4.9 / 5.0 értékelés a vásárlók véleménye alapján!
MEGBÍZHATÓ VÁLLALKOZÁS
MEGBÍZHATÓ VÁLLALKOZÁS
Több tízezer sikeresen kézbesített rendelés évek óta!
Bondi Sands Technocolor Önbarnító Hab Emerald 200ml
8.995 Ft
6.296 Ft (4.958 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Bondi Sands Technocolor Önbarnító Hab Emerald 200ml

8.995 Ft
6.296 Ft (4.958 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Márka: BONDI SANDS

Kategória: Önbarnító hab

Kinek ajánlott? Világosabb bőrűeknek

Barnulási szint: Közepes (Medium)

Tónus: A zöldes vezetőszín segít ellensúlyozni a narancsos árnyalatot és olivás tónust elérni.

Olyan barna leszek, mint a hab? Nem! A hab azért színezett, hogy jól lásd hol kented be magad és hol nem.

Mivel vigyem fel a habot? Applikátor kesztyűvel. Nem kézzel!

Lemosandó? Igen. Felkenés után pihentetni kell, és utána lezuhanyozni.

Mennyi ideig hagyjam magamon a habot? 1 óra. Ez egy expressz hab.

Illat: Hozzáadott illatanyag mentes

Milyen extra van még benne? Aloe Vera kivonat, Kókusz víz, Panthenol, Glicerin

Bondi Sands Technocolour Self Tanning Foam Emerald 200ml

ÖNBARNÍTÁS, AMI IGAZÁN MÉLYREHATÓ A Dermachromatic TM Colour Technology tudományosan kifejlesztett, klinikai tesztekkel a lehető legjobb eredmények érdekében. Aktív hatóanyagok, hidratáltság és színtónus tökéletes összhangja a saját bőrtónusod kiemeléséért és a színtartósságért.

Emerald Technocolor Közepesen sötét bőrszínhez kifejlesztve, zöld vezetőszínnel és közepes aktív összetevő tartalommal a narancs tónusok semlegesítéséhez a mély, olívás árnyalatú barnaságért.

Egységár: 31,48 Ft/ml
Szerezhető hűségpontok: 158
Elérhetőség: Raktáron

Leírás

ÖNBARNÍTÁS, AMI IGAZÁN MÉLYREHATÓ A Dermachromatic TM Colour Technology tudományosan kifejlesztett, klinikai tesztekkel a lehető legjobb eredmények érdekében. Aktív hatóanyagok, hidratáltság és színtónus tökéletes összhangja a saját bőrtónusod kiemeléséért és a színtartósságért.

Emerald Technocolor Közepesen sötét bőrszínhez kifejlesztve, zöld vezetőszínnel és közepes aktív összetevő tartalommal a narancs tónusok semlegesítéséhez a mély, olívás árnyalatú barnaságért.

Használata:

1. lépés: A legjobb eredmény érdekében bőröd legyen tiszta, radírozott/hámlasztott, és más terméktől/krémtől mentes.

2. lépés: Nyomj a habból az applikátor kesztyűre és vidd fel a testedre hosszanti mozdulatokkal.

3. lépés: Egy óra után már le is moshatod meleg vízzel, majd óvatosan töröld szárazra a bőröd. Még jobb eredményekért hagyd fent legalább 3 órán át!


TIPPEK ÖNBARNÍTÓ HAB HASZNÁLATÁHOZ

  • Szőrtelenítést és testradírozást időzítsd az önbarnítást megelőző napokra, mert frissen irritálhatja a bőröd, illetve pöttyös lehet.
  • Hacsak a termék leírása kifejezetten nem javasolja, használj testápolót az önbarnítást megelőző napokon (ne közvetlenül előtte), mert segít még egyenletesebbé tenni a bőröd önbarnítás előtt.
  • A habokat mindig kesztyűvel kell felvinni, hogy egyenletesen terüljön el a bőrödön, és ne legyen csíkos a végeredmény.
  • Ha nincs, aki segítsen a hátad közepét bekenni, használj hátra való applikátort.
  • Figyelj a 'necces' vagy szárazabb részekre: könyök, kéz, láb. Ahol bőrredők vannak, ott ki kell tapasztalnod, hogy hogyan tudod szétoszlatni az önbarnítót anélkül, hogy megüljön a redőkben. A térd, könyök, csukló, boka részeket közvetlenül önbarnítás előtt kend be testápolóval, így ott kevésbé lesz sötét az eredmény.
  • Miután felvitted az önbarnítót, várd ki a hatóidőt. Ez idő alatt az önbarnító már dolgozik, és fokozatosan fejti ki hatását. Minél tovább hagyod a bőrödön, annál sötétebb árnyalatot tudsz elérni. Mindenképpen kövesd a termék leírását.
  • Az önbarnító felkenése után kb 15 perccel felvehetsz valami laza, otthoni, pizsama szerű ruhát. Semmiképpen se vegyél fel szűk ruhát. 
  • Az önbarnító hab meg tudja fogni a ruhádat, vagy a lepedőt, ezért ügyelj rá, hogy mivel érintkezik a bőröd. Mosással kijön, de azért érdemes dedikálni erre a célra egy sötét színű pizsamát és egy lepedőt (amire akár ráfekhetsz).
  • A várakozási idő után zuhanyozz le. Ne dörzsöld erősen a bőröd, csak öblítsd le alaposan.
  • Az önbarnító a lemosás után is még "dolgozik". Termékfüggő, de többnyire másnapra áll be a végleges szín.
  • Ha önbarnítás után (vagy bármikor) napra mész, használj fényvédőt!

HOGYAN MŰKÖDNEK AZ ÖNBARNÍTÓK

  • Az önbarnítók nem "festenek"! Az önbarnítók hatóanyaga színtelen. A habok színe azért barna, hogy jól lásd, hol kented már be a bőröd, és hol nem!
  • Az önbarnítók hatóanyaga a bőr legfelsőbb rétegében fejti ki hatását, ahol ún. melanoidin pigmentek képződését eredményezi.
  • Ezek a pigmentek, hasonlatosan a napozás eredményeképpen termelődő melanin pigmentekhez, megváltoztatják a bőrünk tónusát, barnábbá teszik azt.

BIZTONSÁGOS AZ ÖNBARNÍTÓK HASZNÁLATA?

  • Igen! Az American Academy of Dermatology, a Skin Cancer Foundation és a Canadian Cancer Society is az önbarnítókat ajánlja a napozás vagy szolárium használat alternatívájaként. *
  • Az önbarnító hatóanyaga csak a bőr legfelsőbb rétegében (stratum corneum) fejti ki hatását, ahol az elhalt hámsejtek találhatóak. Nem hatol mélyebbre.
  • A szolárium használata és a rendszeres napozás nem csak öregíti a bőröd, hanem bizonyítottan rákkeltő hatásúak is.
  • A külsőleg használt, minőségi önbarnító az egyetlen módja, hogy az UV sugárzás káros hatásai nélkül érhess el barnább bőrtónust.

* https://www.health.harvard.edu/womens-health/are-sunless-tanning-products-safe , https://www.skincancer.org/risk-factors/tanning/ ,  https://cancer.ca/en/cancer-information/reduce-your-risk/be-sun-safe/tanning-is-out

Összetevők

AQUA (WATER), DIHYDROXYACETONE, PROPYLENE GLYCOL, TRIDECETH-9, POLYSORBATE 20, PEG-5 ETHYLHEXANOATE, GLYCERIN, ETHOXYDIGLYCOL, ALOE VERA CALLUS EXTRACT, COCOS NUCIFERA (COCONUT) WATER, ERYTHRULOSE, PEG-12 DIMETHICONE, PEG-12 ALLYL ETHER, PEG-12, DISODIUM EDTA, ETHYLHEXYLGLYCERIN, PANTHENOL, CI 14700 (FD&C RED NO. 4), CI 19140 (FD&C YELLOW NO. 5), CI 42090 (FD&C BLUE NO. 1), PHENOXYETHANOL.

Vélemények

5.00
1 értékelés
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Írja meg véleményét!
2023. 09. 13. -
Először is nálam abszolút előnye a Technocolor haboknak az, hogy ezek is express/1 órás termékek, ugyanis én nem szeretek önbarnítóban aludni, inkább pár szabad órámban marinálódok benne home office-ban, vagy este, amíg sorozatot nézek.
Összehasonlítási alapom a Bondi Sands 1 hour Express habja, eddig szinte mindig csak ezt használtam és egyébként nagyon szeretem.
Ezt általában 3 órát szoktam fent hagyni és elég jó, sötét de nem mű eredményt szoktam elérni vele, nem lesz csíkos, hamar szárad szóval nem egy nagy macera.
Az Emerald Technocolorral az első találkozásom is szerencsére hasonlóan simán ment, nagyon könnyen, még talán könnyebben is el tudtam dolgozni, nagyon hamar végeztem a felvitellel, majd két órát hagytam fent. Maga a hab kicsit krémesebb, kevésbé vizes hab, mint az Express.
Már lemosás után is szép színem volt, de igazán csak másnapra alakul ki, hát nekem talán ez a szín jobban is tetszik, mint a 1 hour Express-é. Kevésbé narancsos, szóval abszolút hozza, amit ígér, természetes, szép, egységes barnaságot ad.
(Az én alap bőrszínem világos, de barnulok, nem égek, szóval az Emerald pont nekem való)

Zsófi - Lovebrands Ügyfélszolgálat és Social Media Manager
Mi kipróbáljuk, hogy Ti már biztosra mehessetek! :)