Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek
CSAK EREDETI TERMÉKEK
CSAK EREDETI TERMÉKEK
100%-os eredetiség garancia minden termékre!
KIVÁLÓ VÁSÁRLÓI ÉRTÉKELÉS
KIVÁLÓ VÁSÁRLÓI ÉRTÉKELÉS
4.9 / 5.0 értékelés a vásárlók véleménye alapján!
MEGBÍZHATÓ VÁLLALKOZÁS
MEGBÍZHATÓ VÁLLALKOZÁS
Több tízezer sikeresen kézbesített rendelés évek óta!
Collistar Body Firming Lifting Wraps Alakformáló tekercsek 2x100ml
18.740 Ft
11.800 Ft (9.291 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Collistar Body Firming Lifting Wraps Alakformáló tekercsek 2x100ml

18.740 Ft
11.800 Ft (9.291 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Márka: COLLISTAR
Új professzionális kezelés otthoni használatra. A kezelt területek (lábak, fenék, csípő, has és karok) feszessége már az első használat után javul. 
Egységár: 11.800,00 Ft/db
Szerezhető hűségpontok: 296
Elérhetőség: Raktáron

Leírás

A termék egy speciális növényi alapú komplex segítségével azonnali lifting hatást biztosít, valamint idővel regenerálja a bőrt. Két só kombinációja (Szardíniai Fleur de Sel és rózsaszín Himalája só) garantálja a remineralizáló, méregtelenítő hatást.
A hiperfermentált olasz gránátalma kivonat segít megőrizni a bőrben természetesen jelenlévő kollagént és elasztint, míg a gránátalmavirág kivonat és egy speciális mikroalga kivonat fokozza a termelést, visszaállítva a tónusos bőrre jellemző feszességet és rugalmasságot.

A pakolások kényelmes, nyújtható anyagból készültek, akár 10 alkalommal is használhatók. Kellemes kompressziós masszázzsal egészíthető ki a kezelés, amely serkenti a mikrokeringést. A beáztatott tekercsek nem csepegnek és teljes mozgásszabadságot biztosítanak a kezelés során.

FONTOS INFORMÁCIÓ AZ ELSŐ HASZNÁLATHOZ: helyezze fel az előre beáztatott tekercseket a csomagolásban található használati utasítás szerint. Amennyiben csak az egyik előre beáztatott tekercset használja, alaposan zárja vissza a másik előre beáztatott tekercset a csomagolásba és használja fel 3 napon belül.

FONTOS INFORMÁCIÓK A 2.-10. HASZNÁLATOKRA:

  1. Mossa ki az újra felhasználható csomagolást, melyekben a beáztatott tekercsek találhatók és szárítsa meg a csomagolást alaposan és zárja vissza.
  2. Kézzel mossa a tekercseket semleges kémhatású mosószerrel és szárítsa meg őket mielőtt feltekerné és újra beáztatná őket.
  3. A követkkező használat előtt legalább 2 órával áztassa be a tekercseket oly módon, hogy az alakformáló folyadékot beletölti a csomagolásba. Ezután zárja le a csomagot és rázza össze, hogy a folyadék jól átjárja a tekercseket.


Az eredmények már az első 30 perces használat után láthatóak: a kezelt területek simábbak, feszesebbek és felfrissültek. Folyamatos használat mellett a bőr tömörebbé és rugalmasabbá válik, a kritikus területek feszesebbek és tónusosabbak lesznek. 

Összetevők

AQUA, SODIUM CHLORIDE, GLYCERIN, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, PROPANEDIOL, MALTODEXTRIN, SODIUM BENZOATE, MENTHYL LACTATE, POTASSIUM SORBATE, PUNICA GRANATUM PEEL EXTRACT, CICHORIUM INTYBUS ROOT OLIGOSACCHARIDES, PARFUM, HYDROXYETHYLCELLULOSE, LACTIC ACID, PLANKTON EXTRACT, XANTHAN GUM, TRISODIUM ETHYLENEDIAMINE DISUCCINATE, SACCHAROMYCES FERMENT LYSATE FILTRATE, CITRIC ACID, SODIUM ASCORBYL PHOSPHATE, PUNICA GRANATUM FLOWER EXTRACT, GLUCONOLACTONE, CAESALPINIA SPINOSA GUM, CALCIUM GLUCONATE

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.