Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek

Fuller Bianka (pszichológus, tréner) élőben a lovebrands-en

Fuller Bianka (pszichológus, tréner) élőben a lovebrands-en

Fuller Bianka: pszichológus, tréner, tik-tokker... egy értékteremtő 'influencer'.

 

“Megtanítalak, hogyan szeresd és fogadd el önmagad szorongásmentesen.”

Ez a mondat fogad mindenkit, aki felkeresi Fuller Bianka Instagram oldalát. Ennyire aktuális lenne ez a téma? Kell róla beszéljünk?

Bizony, hogy kell! És nem csak erről!

Bianka és mi, Lovebrands, összefogtunk, hogy ezekről a fontos témákról nagyobb közönség bevonásával tudjunk beszélgetni.

Legyél részese a beszélgetésnek

Minden hónap elején megnevezünk egy témát, amit aztán a hónap során különböző posztokban boncolgatunk együtt. Ebben számítunk az aktív részvételetekre.

Kérdezz vagy akár oszd meg a véleményed, tapasztalatod! A lényeg, hogy merjünk beszélni akár tabuknak számító témákról is.

 


Decemberi téma: Karácsony egyedül

Karácsonyt a szeretet ünnepeként is szokás emlegetni. Ilyenkor összegyűlik minden család, és együtt ünnepelnek. Evés, ivás, ajándékozás, nagy sztorizások, nagy nevetések. Legalább is többünknek ez a kép él a fejében a „tökéletes karácsonyról”. Na de mi a helyzet, ha más forgatókönyv szerint alakul a karácsonyod? Mit tehetsz, ha a szeretet ünnepén érzed magad a legmagányosabbnak? 


Novemberi téma: Szorongás

A szorongás egy természetes élettani jelenség, az emberi élet velejárója. Mindannyiunknál előfordulhat például egy nehéz feladat teljesítése során, kihívások, megpróbáltatások, jelentős életesemények előtt.
Bizonyos helyzetekben tehát teljesen normális válaszreakciónak tekinthető a szorongás. Amikor azonban a szorongás gyakori vagy állandó érzéssé válik és egész életminőségünket negatívan befolyásolja, akkor már kóros szorongásról, illetve szorongásos betegségről beszélhetünk. Ilyenkor szakember segítségét kell kérni, ugyanis a kilábalás nehezebb, mint gondolnánk.


Októberi téma: Önszeretet

Sokakban ott bujkál az az érzés, hogy „Nem vagyok elég jó”. Ez a negatív hang megszólalhat bármelyik élethelyzetben: „Nem vagyok elég jó barátnő.”, „Nem vagyok elég jó kolléga.”, „Nem vagyok elég jó főzésben.”, „Nem vagyok elég jó sportban.”, „Nem vagyok elég sovány.”, „Nem vagyok elég magas.” és így tovább. Nem lehetünk mindenben tökéletesek, hiszen annyi mindent csinálunk! A 'tökéletlenség' az élet része.

Mindenki jó valamiben, és kevésbé jó másban. Ezzel a helyzettel nem tudunk mást tenni, mint elfogadjuk. Az igazi önszeretet az önelfogadásból fakad.

Fuller Bianka pszichológus a lovebrands-en

Bianka & Lovebrands

Pszichológus, térner. Klasszikus pszichológusi tevékenysége mellett aktívan jelen van a fiatalabb generációk által használt közösségi média platformokon és röviden, érthető módon adja át tudását, tapasztalatait.

Biankával már első beszélgetésünk során sikerült tökéletesen egymásra hangolódnunk. Pozitív kisugárzása, kedvessége, figyelmessége hamar levett minket a lábunkról és egyöntetűen azt éreztük, hogy „na igen, ő az”. smiley

 

Bízunk benne, hogy a kooperációnkkal sikerül értéket teremtenünk, és minél szélesebb kör számára eljuttatni a pozitív üzeneteket.

 

Biankát itt találhatod még meg:
https://www.fullerbianka.hu/rolam
https://www.tiktok.com/@biankafuller
https://www.instagram.com/biankafuller/?hl=en