Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek

Fekkai - Akinél a hírességek egymásnak adják a kilincset

Fekkai - Akinél a hírességek egymásnak adják a kilincset
Csak annyit súgunk meg, hogy Sandra Bullock, Naomi Campbell és Meryl Streep is köztük van!

Mi a közös az alábbi hírességekben?

Meryl Streep, Hillary Clinton, Naomi Campbell, Martha Stewart, Reese Witherspoon, Heidi Klum, Cindy Crawford, Linda Evangelista, Scarlett Johansson, Gwyneth Paltrow, Renée Zellweger, Sandra Bullock, Barbra Streisand, Anne Hathaway, Kate Beckinsale…

Megoldás:

Mind Frederic Fekkai celebrity kliensei közé tartoznak. (1,2,3,4)

 
Ki Frédéric Fekkai?

Provence-ban született. Párizsban tanult. New York-ban befutott.

Frédéric a fodrász világába való első belépésétől kezdve úttörő volt az iparág minden területén – először azzal, hogy bevezette jellegzetes francia könnyed-sikkes megközelítését a vágás és formázás terén, majd forradalmasította a szalon élményt a Bergdorf Goodman-i szalonjával és végül a termékfejlesztésre való áttéréssel.

A Fekkai zászlóshajó szalonja a New York-i Fifth Avenue-n a világ legnagyobb bevételt hozó szalonja volt az elmúlt 20 évben. Ez egy hatalmas, 10 000 négyzetméteres terület, amely friss virágokkal, Wi-Fi-szolgáltatással, privát öltözőkkel és házon belüli vendéglátókkal büszkélkedhet. Szalonjai világszerte 1500 nőt és férfit szolgálnak ki naponta.

 

 

 

Szalon minőség, természetes összetevőkkel

Jóval többről van szó, mint egy klasszikus presztízs márkáról. A szalon minőségű, EWG-kompatibilis formulák Frédéric Fekkai és ’clean science’ vegyészek több éves kooperációjának az eredménye. Mindegyik összetevőt tudatosan választották ki, hogy képesek legyenek kielégíteni mind a fejbőr, mind a haj rövid és hosszú távú igényeit. Mindegyik formulát maga Frédéric Fekkai, valamint a FEKKAI hálózat hairstylistjai személyesen tesztelték professzionális környezetben.

 
Kiemelt termékcsaládok

Super Strength+

Fekkai Super Strenght Bod

A Super Strength+ kollekció hármas hatású formulája (Kötés-Javítás-Védelem) kijavítja a megszakadt diszulfid-, hidrogén- és ionkötéseket, belülről kifelé gyógyítva a sérült keratinkötéseket. Mindegyik formula Powerbond™ reparatív hatóanyaggal, valamint számos tápláló olajjal és szuperélelmiszer-koncentrátummal van megerősítve.

MEGNÉZEM

Full Blown Volume

Fekkai Full Blown Volume

Professzionális Full Blown Volume volumennövelő kollekció természetes hajápoló kezelést kínál, amelyek teltséget, emelést és egész napos volument kölcsönöznek a hajnak. Vegán és cruelty-free, valamint szilikon-, szulfát-, ftalát-, parabén- és gluténmentes.

MEGNÉZEM

Brilliant Gloss

Fekkai Brillian Gloss

A Frédéric Fekkai által megálmodott Brilliant Gloss kollekció olyan nagy teljesítményű hajápoló termékeket tartalmaz, amelyek természetes összetevők felhasználásával segítenek visszanyerni a száraz, fakó haj ragyogását, valamint a göndör haj nehéz kezelhetőségét. A magas fényű sampon, balzsam, a többfunkciós tökéletesítő krém és a göndörödést gátló hajolaj mindegyike pótolja a nedvességet, és fényesebbé teszi a hajat, mint korábban.

MEGNÉZEM

Clean Stylers

Fekkai Clean Stylers

Az egyenként vagy együtt történő használatra kialakított Clean Styler termékek szalonszintű teljesítményt nyújtanak egyedi formázási és kezelési képességükkel, valamint egyedi fizikai tulajdonságaikkal (mint például a Prime Mist széles permetezése, mikroködös komponense). A "Clean" tulajdonságuk mellett előnyük, hogy ezek a növényi alapú formulák jól kombinálhatóak más termékekkel is, így könnyen beilleszthetők bármely meglévő hajápolási, hajformázási rutinba.

MEGNÉZEM

 

 

Referenciák:

  1. https://www.mailplus.co.uk/edition/you/you-beauty/308449/fekkai-haircare
  2. https://davelackie.com/the-frederic-fekkai-interview/
  3. https://nypost.com/2021/04/12/frederic-fekkai-relaunches-shea-butter-hair-collection/
  4. https://www.etonline.com/celebrity-hairstylist-frederic-fekkai-reveals-the-haircare-rules-you-should-be-breaking-206869