Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek

NÉPSZERŰ & MAX 6.000 Ft

Rendezés:

Bondi Sands Technocolor Face Serum Sapphire önbarnító szérum arcra 50 ml

A Technocolor Sapphire önbarnító arcszérum személyre szabott arcbarnító élményt nyújt, amely olyan egyedi eredményt biztosít, mint amilyen Te vagy, és amelyet alapos bőrelemzéssel gondosan összeállítottunk, hogy minden bőrtónushoz tökéletesen illeszkedő eredményt biztosítson, anélkül, hogy veszélyeztetné a bőrbarriert.

A Technocolor Sapphire önbarnító arcszérum illatanyagmentes formula, a Dermachromatic™ Color Technology előnyeivel, a bőrközpontú aktív C-vitaminnal a ragyogás érdekében és a kamillával a nyugtatás érdekében tökéletes a világosabb bőrtónusúak számára, akik természetes, hűvös tónusú barnaságot szeretnének elérni az arcon. Alacsony szintű barnító hatóanyagokat, hűvös tónusú, bronzos színfokozókat és elektrolit hidratálást tartalmazó Technocolor Sapphire Face a narancsos árnyalatok kialakulása ellen hat, hogy a lehető legtermészetesebb eredményt biztosítsa. A kiegészítő Blemish Control Complex™ segít megelőzni a pattanások és a bőrhibák megjelenését, így minden egyes alkalmazás után javított, bőrfelszínt elmosó végeredményt nyújt.

Raktáron
5.196 Ft 3.637 Ft

Bondi Sands Technocolor Face Serum Emerald önbarnító szérum arcra 50 ml

A Technocolor Emerald önbarnító arcszérum személyre szabott barnulási élményt nyújt, amely olyan egyedi eredményt biztosít, mint amilyen Te vagy, a Technocolor Emerald önbarnító arcszérumot alapos bőrelemzéssel gondosan összeállítottuk, hogy minden bőrtónushoz tökéletesen illeszkedő eredményt nyújtson, anélkül, hogy veszélyeztetné a bőrgátat.

A Technocolor Emerald önbarnító arcszérum illatanyagmentes formula és a Dermachromatic™ Color Technology előnyeivel, a bőrközpontú aktív C-vitaminnal a ragyogás érdekében, valamint a kamillával a nyugtatás érdekében tökéletes a közepes bőrtónusú, mély, olíva tónusú barnaságot elérni kívánók számára. A középszintű barnító hatóanyagokat, hűvös tónusú, bronzos színfokozókat és elektrolit hidratálást tartalmazó Technocolor Emerald Face szérum ellensúlyozza a narancsos árnyalatok kialakulását, hogy a lehető legtermészetesebb eredményt biztosítsa. A kiegészítő Blemish Control Complex™ megakadályozza a pattanások és a bőrhibák megjelenését, így minden egyes alkalmazás után feljavított, bőrfelszínt elmosó végeredményt nyújt.

Raktáron
5.196 Ft 3.637 Ft

Bondi Sands Technocolor Face Serum Magenta önbarnító szérum arcra 50 ml

A Technocolor Magenta önbarnító arcszérum személyre szabott barnulási élményt nyújt, amely olyan egyedi eredményt biztosít, mint amilyen Te vagy, a Technocolor Magenta önbarnító arcszérumot alapos bőrelemzéssel gondosan összeállítottuk, hogy minden bőrtónushoz tökéletesen illeszkedő eredményt nyújtson, anélkül, hogy veszélyeztetné a bőrgátat.

A Technocolor Magenta önbarnító arcszérum illatanyagmentes formula és a Dermachromatic™ Color Technology előnyeivel, a bőrközpontú aktív C-vitaminnal a ragyogás elősegítése érdekében, valamint a kamillával a nyugtatás érdekében tökéletes az olivás-mély tónusú bőr számára, amely gazdag, mély tónusú barnaságot szeretne elérni az arcon. A magas szintű barnító hatóanyagokat, meleg tónusú, bronzos színfokozókat és elektrolit hidratálást tartalmazó Technocolor Magenta Face a legtermészetesebb eredmény elérése érdekében ellensúlyozza a hideg tónusok kialakulását. A kiegészítő Blemish Control Complex™ segít megelőzni a pattanások és a bőrhibák megjelenését, így minden egyes alkalmazás után feljavított, bőrfelszínt elmosó végeredményt nyújt.

Raktáron
5.196 Ft 3.637 Ft

Bondi Sands Technocolor Face Serum Caramel önbarnító szérum arcra 50 ml

A Technocolor Caramel önbarnító arcszérum személyre szabott barnulási élményt nyújt, amely olyan egyedi eredményt biztosít, mint amilyen Te vagy, a Technocolor Caramel önbarnító arcszérumot alapos bőrelemzéssel gondosan összeállítottuk, hogy minden bőrtónushoz tökéletesen illeszkedő eredményt nyújtson, anélkül, hogy veszélyeztetné a bőrbarriert.

A Technocolor Caramel önbarnító arcszérum illatanyagmentes formula és a Dermachromatic™ Color Technology előnyeivel, a bőrközpontú aktív C-vitaminnal a ragyogás érdekében, valamint a kamillával a nyugtatás érdekében, tökéletes a meleg, aranytónusú ragyogást elérni kívánó mély bőrfelszínhez. Alacsony szintű barnító hatóanyagokat, meleg tónusú, bronzos színfokozót és elektrolit hidratálást tartalmazó Technocolor Caramel Face segít hidratálni és melegséget kölcsönözni a bőrnek, hogy a lehető legtermészetesebb eredményt érje el. A kiegészítő Blemish Control Complex™ segít megelőzni a pattanások és a bőrhibák megjelenését, így minden egyes alkalmazás után feljavított, bőrfelszínt elmosó finisht kap.

Raktáron
5.196 Ft 3.637 Ft

TIGI Catwalk Curls Rock Amplifier Cream Hajformázó 150ml

Hajformázó krém göndör hajhoz!
Raktáron
6.490 Ft 4.543 Ft

TIGI Bed Head For Men Power Play Gel Hajformázó 200ml

Erős tartást adó hajzselé!
Raktáron
4.990 Ft 3.493 Ft

TIGI Catwalk Root Boost Hajtőemelő Spray 211g

Hajtőemelő és texturáló spray!
Raktáron
6.490 Ft 4.543 Ft

TIGI Bed Head Ego Boost Cream Hajápoló 237ml

Hajban hagyható hidratáló, regeneráló és simító kondicionáló!
Raktáron
6.490 Ft 4.543 Ft

TIGI Bed Head Control Freak Serum Hajápoló 255ml

Hajsimító szérum, ami véd a párától és fényt ad a hajnak!
Raktáron
6.490 Ft 4.543 Ft

TIGI Bed Head Small Talk Dúsító Krém 240ml

3in1 dúsít, energetizál, formáz!
Raktáron
6.490 Ft 4.543 Ft

TIGI Bed Head After Party Cream Hajápoló 100ml

Simító krém a selymes, fényes, egészséges hajért!
Raktáron
6.490 Ft 4.543 Ft