Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Illatos csomag – Hugo Boss Alive! Most meglepetés kedvezménnyel minden rendeléshez!

Chloé illatok - Szabadság, könnyedség és nőiesség

 Chloé illatok - Szabadság, könnyedség és nőiesség

 

A Chloé a romantikus, elegáns hölgyek könnyed márkája, a divatvilág különleges, kecses ékköve, nőktől, kifejezetten csak hölgyek számára tervezett termékekkel.

 A márka születése az egyiptomi származású, Párizsban élő Gaby Aghion nevéhez köthető, aki az 1950-es évek elején felismerte, hogy a haute couture ruhadarabok nem alkalmasak utcai viseletre, és a nők tömeges munkába állására, így társával megteremtette a Luxury Pret-á-Porter-t, a kényelmes mindennapi viseletet, amely hordható, egyedi, divatos és kiváló minőségű darabokból áll.

A Chloé márkára különösen jellemző a bézs árnyalatú textilek, masnik, hímzett redők, ráncok adta díszítések, és lakat szimbólumok használata.

A Chloé illatok megjelenésükben és illatvilágukban is a divatház legfontosabb attribútumait viselik magukon: a Chloé Signature vonal üvegén a rakott ujjú blúz motívumra utaló redők, valamint a különleges masni jelenik meg, fókuszban a damaszkuszi rózsa illatával, míg a Love Story üvege az örök szerelem szimbólumát, lakatot formál. A divatház legújabb, 2018-as illatvonalának, a Chloé Nomade-nak az üvegét pedig a divatház híres „it-bagje”, a Drew táska inspirálta.

SIGNATURE:

A Chloé Signature illatok a Chloé nő kreatív, magabiztos egyéniségének megtestesülései. Friss és nőies illatok, egy ösztönösen sikkes, szabad lélek számára. A Chloé Signature illatok ragyogóak és könnyedén nőiesek, a körülötte lévő világgal és önmagával harmóniában élő nő esszenciái.

A Chloé Signature EDP a klasszikus rózsajegyet fordítja zseniálisan egy élénk, intim és érzéki parfümbe. Virágos, púderes jegyek kombinációjával nyit, melyet muskátli, licsi és tavaszi frézia követ. A levegős, flörtölő fejjegyek ellibbennek és felfedik a gazdagabb, érzékibb rózsajegyet. Ennek az egyedi rózsának a különleges karakterét magnólia, gyöngyvirág és meleg ámbra kíséri, valamint elegáns cédrusfa egészíti ki.

 

NOMADE:

A Chloé Nomade nő a szabadságot és a természetes eleganciát képviseli. Magabiztos és inspiráló, mely egyszerűen átsejlik tapasztalatain és találkozásain keresztül. Szabadlelkű, modern, kalandvágyó, és nyitott. Az átélt kalandokból és élményekből merít energiát.

A Nomade illatvonal legújabb illata, a Chloé Nomade Absolu egy még intenzívebb, mámorító változata az eredeti Nomade kompozíciónak. A tölgymoha intenzív jegyét a mirabella szilva gyümölcsös, lédús édessége és a bársonyos davana lágyítja. A szabadság szele, amelyet felhevít a lágy szantálfa krémes és fás gazdagsága. Egy igazán egyedi, vibráló és érzéki fás-ciprus illat. Magával ragad, és elrepít egy képzeletbeli utazásra, mely a szabadság ígéretét hordozza. Készen állsz az utazásra?

 

LOVE STORY:

A Chloé megalkotta a csábítás esszenciáját! A Love Story egy modern csábítási történet, egy férfi és egy nő találkozásának varázslatos pillanata. A Love Story Eau de Parfum üvege egy szerelmi lakat inspirációjaként jött létre, a tetején található finom szalag pedig a nőiességet jelképezi. A virágos szerelmi történet az érzéki narancsvirág ragyogó és mámorító jegyével nyit, míg az illat szívjegyét a boldogság virága, a pezsdítően nőies koszorúfutóka és a jázmin adja. Alapját pedig a friss és érzéki cédrus képezi, létrehozva ezzel a csábítás tökéletes illatkompozícióját.