Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek
CSAK EREDETI TERMÉKEK
CSAK EREDETI TERMÉKEK
100%-os eredetiség garancia minden termékre!
KIVÁLÓ VÁSÁRLÓI ÉRTÉKELÉS
KIVÁLÓ VÁSÁRLÓI ÉRTÉKELÉS
4.9 / 5.0 értékelés a vásárlók véleménye alapján!
MEGBÍZHATÓ VÁLLALKOZÁS
MEGBÍZHATÓ VÁLLALKOZÁS
Több tízezer sikeresen kézbesített rendelés évek óta!
Isntree Hyaluronic Acid Water Esszencia 50 ml
10.990 Ft
9.990 Ft (7.866 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Isntree Hyaluronic Acid Water Esszencia 50 ml

10.990 Ft
9.990 Ft (7.866 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Márka: ISNTREE

Az Isntree Hyaluronic Acid Water Esszencia 8 különböző méretű hialuronsav molekulát tartalmaz a kicsitől egészen a nagyig. Képes nedvességgel feltölteni a fakó, száraz bőrt és erősíti a bőr sérült védőrétegét, a fügekaktusz olaj pedig segít a bőrbe zárni a nedvességet.

Egységár: 199,80 Ft/ml
Szerezhető hűségpontok: 250
Elérhetőség: Raktáron

Leírás

Az esszencia hatóanyagokban gazdag formulája nem ragacsos, könnyű felvinni a bőrre.

Az alacsony molekulatömegű hialuronsav hidratálja és elvezeti a nedvességet a bőr mélyebb rétegeibe, megőrizve a kollagén és elasztin rostok nedvességét és egészségét, meghosszabbítva azok élettartamát.

A közepes súlyú hialuronsav láthatóan feltölti a bőrt, fiatalosabb kinézetet kölcsönöz és segít minimálisra csökkenteni a pórusokat.

A legnagyobb hialuronsav molekulák hidratálják a dehidratált bőrt, és gátat képeznek a bőr nedvességének megőrzése érdekében. Ezt követően a természetes hidratáló összetevők, a betain és a pantenol feltöltik a bőrt, miközben segítenek megerősíteni a bőr nedvességgátját. A fügekaktusz magolaj gazdag E-vitaminban (szabad gyökök megkötőjeként) és antioxidánsokban, gyógyító képességéről ismert, és könnyű nedvességvédő pajzs, amely biztosítja a nedvesség megtartását. Az olajban magas a linolsav (esszenciális zsírsav) tartalom is, amely bizonyítottan segít gyógyítani a napsugárzás okozta károkat és csökkenti a bőr vízveszteségét.

Használat: Tonizálás után vidd fel nedves bőrre reggel és/vagy este.

Összetevők

Water,Methylpropanediol,Polyglycerin-3,Glycerin,Caprylic/Capric Triglyceride,1,2-Hexanediol,Niacinamide,Sodium Hyaluronate,Betaine,Sodium PCA,Xanthan Gum,Trehalose,Panthenol,Opuntia Ficus-Indica Seed Oil,Hyaluronic Acid,Sodium Hyaluronate Crosspolymer,Hydrolyzed Hyaluronic Acid,Ascorbyl Propyl Hyaluronate,Avena Sativa (Oat) Kernel Extract,Pteris Multifida Extract,Cynara Scolymus (Artichoke) Leaf Extract,Hydrogenated Lecithin,Ethylhexylglycerin,Pentylene Glycol,Cyclohexasiloxane,Butylene Glycol,Hydroxypropyltrimonium Hyaluronate,Sodium Acetylated Hyaluronate,Hydrolyzed Sodium Hyaluronate,Beta-Glucan,Adenosine,Carbomer,Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer,Disodium EDTA,Polyquaternium-51,Tromethamine

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.