Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Illatos csomag – Hugo Boss Alive! Most meglepetés kedvezménnyel minden rendeléshez!

#maradjotthon

Kedves Vásárlónk!

Ebben a kritikus időszakban kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy védjük a vásárlóinkat, kollégáinkat és saját magunkat. Ez mindannyiunk érdeke! 

Éppen ezért az irodai dolgozók otthonról végzik a munkájukat, és interneten keresztül kommunikálnak, miközben raktárunkban gőzerővel folytatja a csapat a feladatokat, de mindezt szigorú előírásoknak megfelelően: maszkban, kesztyűben, rendszeres kézfertőtlenítéssel készítik össze a csomagokat. 

Szállító partnerünk, a Gls megemelt munkaerővel még mindig időben biztosítja a rendelések kiszállítását, de szem előtt tartva a törvényi higiéniás követelményeket. 

Azért, hogy ezt továbbra is, lehetőség szerint, a krízis helyzet teljes fennállása alatt folytatni tudjuk, szeretnénk felhívni a figyelmedet az alábbiakra:

  • online vásárlás során részesítsd előnyben a bankkártyás fizetést – nálunk erre a Barion rendszerén keresztül van lehetőséged. Érdemes kerülni a készpénzzel való érintkezést.
  • amikor szállítási módot választasz, akkor a házhozszállítás most a legjobb opció. Egyrészt nagyon sok átvevő pont jelen pillanatban zárva van, vagy megváltozott nyitvatartással működik, így kiszámíthatatlanabb a csomagod átvételének az ideje. Továbbá nem is szerencsés tömegbe menni és emberekkel, tárgyakkal érintkezni. Viszont fontos, hogy az átvételnél is ajánlott kesztyűt és szájmaszkot hordani.
  • amennyiben nincs más lehetőséged, és átvevő pontot kell választanod, akkor minden esetben viselj kesztyűt, illetve szájmaszkot és az átvétel után mindenképpen javasolt kezet mosni.
  • a biztonság kedvéért a megvásárolt termékeket is érdemes áttörölni egy fertőtlenítő kendővel.

 

Amennyiben a fentieket továbbra is betartjuk, biztosak lehetünk benne, hogy az online vásárlás során mindenki biztonságban van és nyugodtan beszerezhetjük kedvenceinket otthonról, kényelmesen!

 

Bármilyen kérdés esetén fordulj ügyfélszolgálatunkhoz bizalommal, szívesen állunk rendelkezésedre:

info@lovebrands.hu

+36 30 158 5862

 

Üdvözlettel:

lovebrands.hu csapata