Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek

Napi tipp: Hétfő - hétindító hajformázás

Nem mindegy, milyen hangulattal vágunk neki a hétnek: megalapozhatjuk jó közérzetünket, lendületes munkánkat, ha magabiztosan, derűsen nyitjuk a hétfőt. Kezdjük hát a hetet hajformázással, lehetőleg úgy, hogy az eredmény formatartó legyen!

Nem kell ehhez más az időn és türelmen kívül, mint professzionális kellékek: hajunk típusának megfelelő sampon, hajbalzsam, rögzítő hab, lakk, fésű, hajkefe.

Az első lépés, hogy olyan eszközeink legyenek, amelyekkel formára tudjuk szárítani a hajunkat. Tapasztalataink szerint körkefét, bontó- vagy tupírfésűt a Tangle Teezer sorozatból érdemes választani. Az alábbi videó megmutatja, milyen használat közben a Tangle Teezer kefe, és hogyan készül a ragyogó frizura:

De nézzük egyenként, mit tudnak ezek az eszközök, amit más nem.

Ha egyenes hajat szeretnénk

Még mindig hódít az egyenes vonalú, ápolt, fényes hajzuhatag. Ehhez a frizurához a legjobb választás a Tangle Teezer Blow Styling Hajegyenesítő kefe. A nedves hajat csodásan lehet vele formázni, még a göndör tincsek is engedelmeskednek. Nagy előnye, hogy nem kell minden alkalommal hajvasalóval egyenesebbé tennünk a hajszálakat, ezzel a hajkefével kíméletesen tudjuk szárítani.

Hogy minek köszönheti ezt a képességét? Rugalmas végű rögzített fogakkal rendelkezik. Vízelvezető tulajdonságának köszönhetően még időt is spórolhatunk, mert a szokásosnál hamarabb érjük el célunkat, a tökéletesen száraz és formás frizurát.

Ha egyenes, sima hajat szeretnénk, már a sampont és a balzsamot is ennek megfelelően válasszuk ki. A hajegyenesítő balzsam vagy krém pedig egyenesen nélkülözhetetlen.

Dús, laza frizura – akár rövid hajjal is

A körkefe és a tupírfésű nem ismeretlen a nők körében, szinte mindenki tart otthon belőle néhányat. Nehéz köztük megtalálni a használhatót. Pedig egy hétindító tartós frizura elkészítéséhez olyan eszközökre van szükség, amit többet nem cserélünk le másra.

Két olyan Tangle Teezer termék is van, amit érdemes a kipróbálni. Egy körkefe, és egy tupírfésű. Mindkettő professzionális.

Melyik a jó körkefe? Az, amelyikkel a hajtőtől tudjuk megemelni tincseket, ezzel tartósabb, dúsabb lesz a frizura. Ilyen a Tangle Teezer Blow Styling Körkefe a vizes haj beszárításához. Hajunk fényesebb, simább lesz, ez az eszköz volument ad a hajnak. Nem csak azért kíméletes, mert vízelvezető technológiájának köszönhetően rövidebb ideig kell szárítani, de a hajvasalót, vagy a göndörítőt is mellőzhetjük. Szárításhoz olyan hajhabot, balzsamot használjunk, ami flexibilitást ad a hajnak.

Egy remek tupírfésű

A divatban nincsen új a nap alatt, a múlt század hatvanas éveinek hajkölteményei inspirálnak néhány mai frizurát. A legendás Brigitte Bardot fejtetőn tupírozott, a vállra laza tincsekbe hulló hajviselete is visszaköszön néhány divatfotóról. Megszelídítve, az ötletet felhasználva akár hétköznapi frizurát is készíthetünk így.

Ehhez egy igazán jó tupírfésű kell. Olyan, ami kíméli a hajat, tartós frizurát lehet készíteni vele, és később nem kócolódik, könnyen kibontható. A Tangle Teezer Tupírfésű Pink Embrace abban tér el a többitől, hogy a kétfázisú fogak alul nagyobb sűrűségűek.

Nem csak extrém vagy különleges frizurákat lehet készíteni vele. Akár a hosszú vagy félhosszú haj laza hullámainak is adhatunk vele volument, enyhén flexibilis lakkal alulról rögzítve.

A formázás sztárja

A Tangle Teezer Ultimate Finishing Hajkefe egyszerűen tökéletes eszköz. Kialakítása révén könnyű fogni és használni, sokoldalú, nélkülözhetetlen.

  • A hosszú hullámos haj utolsó simításait végezhetjük el vele. Egységes lesz a hajkorona úgy, hogy a laza hullámok továbbra is érvényesülnek.
  • Tupírozásra is használhatjuk, ha itt-ott meg kell emelni a frizurát.
  • Összefésülhetjük vele a tincseket.
  • Lesimíthatjuk a frizurát úgy, hogy annak tartása, formája megmarad, nem lapul a fejhez.
  • A hosszú hajat könnyen összeszedhetjük vele, ha kontyot akarunk készíteni.

Hétindító tipp a hosszú hajhoz

Tartalomhoz tartozó címkék: haj