Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek

Napi tipp: Péntek – vagány party smink

Napi tipp: Péntek – vagány party smink
Ha szórakozni megyünk, sokkal bátrabban használhatjuk a színeket, a kontúrokat, a csillogást. Nézzük, milyen sminket készíthetünk alkalomra, estére!

A party smink alapjai

A szokásosnál jobban hangsúlyozhatjuk a szemet vagy az ajkakat. A merész szemfestéshez visszafogottabb rúzst is tehetünk, de ha a szemünk árnyalata a diszkrétebb, bátran lehet akár harsogó színű rúzst is használni. A matt sötét rúzsokkal drámai hatást érhetünk el.

Jó, ha tudjuk, hová kerüljenek a csillogó színek. Ezek a szemzug, a szemhéj középső része.

Használjunk szemkontúrt, amit aztán elsatírozunk. A szemzugnál a kontúr is legyen világos.

A szemöldöknél csak a formára törekedjünk, ne legyen túl erős és vastag.

Így készül a csillogó arany smink

Kezdjük a szemhéj alapozásával egészen a szemöldökig!

Tegyünk a szemhéj és a szemöldök közé egy világos bézs árnyalatot, majd egyre sötétebb barna árnyalattal alakítsuk ki a „cicás” formát a külső szemzugnál. Ezúttal a belső szemzughoz is sötét szín kerül.

A szemhéj középső részét hagyjuk üresen, ide kerül az aranyosan csillogó essence szemhéjpúder, amit elsatírozunk a többi színnel.

Az essence The False Lashes Extreme Volume & Curl szempillaspirállal extra dús hatást érünk el, mintha műszempillánk lenne.

Vigyük fel ecsettel az alapozót, egyenletesen dolgozzuk el, leheletnyi porpúderrel fixáljuk.

Széles ecsettel kontúrozzuk közepes sötét árnyalattal az arcot, és ne maradjon ki a barackos pirosító sem, mint például a Makeup Revolution Reloaded Pirosító Peaches & Cream.

A Makeup Revolution Reloaded Highlighter Raise the Bar pedig megadja azt a ragyogást, ami az estéhez kell.

Most következik az alsó szemhéj. A belső szemzugtól a középig világos, enyhén csillogó szemhéjpúderrel húzzuk ki vékony ecsettel, onnan a külső szemzugig sötéttel.

Az ajakra csak nude szájkontúr és ajakfény kerül.

Hódít a narancs a sminkben is

A narancs és csokoládé árnyalatokat mesésen lehet keverni az I Heart Revolution Chocolate Orange Szemhéjpúder Paletta segítségével. A matt és csillámló színekkel gyönyörű meleg tónusú szemsminket lehet készíteni.

A sminkelést most kezdjük az alapozóval. Egy megfelelő árnyalatú essence Insta Perfect folyékony alapozó, amely vízálló, rétegezhető, magas víztartalmú, jól fogja bírni egész este, és üde hatást eredményez.

Az alsó szemhéjat a közepétől befelé húzzuk ki világos szemceruzával, kihangsúlyozva a szemzugot. A felső szemhéjunkat pedig egy sötét árnyalattal, amit a Physicians Formula Shimmer Szemceruza+Satír Trióból választunk.

A szemhéjpúder palettából egy sötétebb bézs árnyalatát vigyük fel az egész szemhéjra. Válasszuk ki a legnarancsosabb árnyalatot, és ezzel is árnyaljunk.

A felső szemhéjra a szempilla tövéhez vigyünk egy réteget a legsötétebb szemhéjpúderból, a legvilágosabb színt pedig a szemzugba és a szemceruza satírozó részével dolgozzuk össze a színek szélét.

Az arc kontúrozása, a highlighter és a szempillafesték sem maradhat el.

Ezután már csak a szájkontúr és a matt rúzs van hátra. Ha összhangot szeretnénk, válasszunk egy nude kontúrt, barackos rúzst és ajakfényt. Ha valami szokatlanra vágyunk, a Makeup Revolution Retro Luxe Kits Metálfényű Tartós Ajakrúzs és Ajakkontúr ceruza Sovereign a jó választás.

Vagány lilás smink

A lila szín nem csak a megszokott cicás-füstös szemeket teheti érdekessé, hanem az egész sminket.

Használjunk fekete szemkontúrt az alsó és felső szemhéjon. majd satírozzuk el a Physicians Formula The Healthy Szemhéjpúder – Smoky Plum legsötétebb árnyalatával.

A szemhéj középső részét hangsúlyozzuk merészebb lila színnel, mint az essence szemhéjpúder 12.

A külső szemzugot erősítsük meg sötétbarnával a Physicians Formula The Healthy Szemhéjpúder – Smoky Plum palettából, majd a kettőt a határvonalnál dolgozzuk össze.

A szájkontúr és a rúzs legyen élénk lila színű. Ehhez az essence Soft Contouring ajakceruza 14 változatát, illetve rúzsból a Makeup Revolution Rose Gold Ajakrúzs Diamond Life-ot használjuk.

Tartalomhoz tartozó címkék: smink