Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek

Napi tipp: Szombat – romantikus hajkonty

Napi tipp: Szombat – romantikus hajkonty

A hosszú, félhosszú haj előnye, hogy változatosan hordhatjuk. A feltűzött frizura minden alkalomra menő, de ha igazán különlegest akarunk, készítsünk romantikus hajkontyot.

Felejtsük el a szigorú, szoros kontyokat, és próbáljunk ki valami laza, könnyedebb megoldást. Olyan ötleteket adunk, amelyekkel mi magunk is megvalósíthatjuk a romantikus frizurákat, nem kell hozzá fodrásznak lennünk.

Vegyük számba, mi mindenre lehet szükség hozzá: hajgumik, hullámcsatok, hajdísz, hajzselé, hajrögzítő spray, hajlakk, hajfény spray, körkefe, hajcsavarók.

Kócos romantika félhosszú hajból

Kis méretű hajcsavaró és flexibilis hajhab segítségével szárítsuk be a hajunkat. Ezután az egészet bátran fésüljük át Tangle Teezer Ultimate Finishing Hajkefével.

Néhány laza mozdulattal adjuk vissza haj göndörségét. Fújjuk át flexibilis hajlakkal, és közben kicsit kócoljuk össze.

Kézzel, és ne fésűvel fogjuk össze a fejtetőn, rögzítsük szoros gumival. Rendezetlenül, kócosan, néhány hullámot, loknit is kialakítva igazítsuk konty formában. Ezután jöhet egy alapos lakkozás, hogy tartós legyen a frizura. Egy-egy apró hajdísszel vagy láthatatlan Invisibobble WAVER Crystal Clear Hullámcsattal rögzítsük néhány helyen.

Csavart fánk-konty

Ehhez csak erős hajgumi, pár hullámcsat és hajrögzítő spray kell.

Szárítsuk be a hajunkat Tangle Teezer Blow Styling Körkefével. Fújjunk a hajtőre hajlakkot, hogy a tincsek lazák legyenek.

Készítsünk lófarkat a fejtető alatt Invisibobble BOWTIQUE True Black Hajgumival, a masni felülre kerüljön. Közben a fejtetőn laza maradjon a haj.

Tincsenként tűzzük konty alakba úgy, hogy a tincseket előbb megtekerjük, majd csiga alakban feltekerjük a kezünkre. Minden részt külön tűzzünk meg a hajszínnek megfelelő hullámcsattal rögzítsünk. A végén fújjuk át rögzítő spray-vel és hajfénnyel.

Hajfonatokkal

A hajfonatok soha nem mennek ki a divatból. Egészen hosszú hajból jól mutat a régi korok népi divatja: a tarkóra tekert fonat. A szokásostól eltérően nem egy fonatot készítünk, hanem kettőt, cikkcakk választékkal. A fonat végét láthatatlan gumival rögzítjük. A két fonatot előbb keresztezzük, majd váltakozva lazán körbe, de szélesre tekerjük, Invisibobble WAVER Crystal Clear Hullámcsattal rögzítsük.

A szokásos fánk alakú kontyot, amit széles hajgumival készítünk, ne a fejtetőre, hanem a tarkóra tegyük és tekerjük körbe egy fonattal. A fonatokat készítsük szorosra, a végét rögzítsük hajgumival, majd lazítsuk meg.

Lépésről lépésre: konty laza loknikkal

Szárítsunk loknikat körkefével vagy hajcsavaróval, előzőleg használjunk rugalmas hajhabot.

Csak a fejtetőn fésüljük ki a hullámokat, és tincsenként lakkozzuk is alá, hogy megemeljük. Fogjuk össze a loknikat a fejközépen, és rögzítsük Invisibobble NANO Crystal Clear Hajgumival.

A loknik felső harmadát tincsenként rögzítve hajzselével, rendszertelenül, kontyszerűen tűzzük fel hullámcsattal. Néhány loknit hagyjunk „lógni”, de csak a nyakszirtig, ott tűzzük le láthatatlanul.

Az egészet fújjuk át hajlakkal és hajfény spray-vel.

Tartalomhoz tartozó címkék: haj