Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Illatos Csomag - júniusban minden rendelés illatosan és meglepetés kedvezménnyel érkezik!

PARFÜM KIEGÉSZÍTŐK

Rendezés:
Nézet:
A Blue Seduction egy friss, tiszta és szexi illat. Az a pillanat, amikor a csábítás komollyá válik.
Raktáron
2.190 Ft 1.990 Ft
Egy felejthetetlen illat, ami felébreszti a kíváncsiságot és az érzékeket. Az ellenállhatatlan csábítás új illata.
Raktáron
2.190 Ft 1.990 Ft
A King of Seduction illat intenzívebb változata, izgalmas csavarokkal.
Raktáron
2.190 Ft 1.990 Ft
Az illat a citrusos frissesség és a férfias erő elegáns és harmonikus kombinációja, amely csábítás ajtaját nyitja ki viselője számára.
Raktáron
2.190 Ft 1.990 Ft
Kifejezetten férfias illat, mely önbizalommal tölt fel a nap minden szakaszában.
Raktáron
2.190 Ft 1.990 Ft
Orientálisan pikáns illat, amellyel tévedhetetlenül arat sikert minden nőnél
Raktáron
2.190 Ft 1.990 Ft
A kifinomult és kortárs Eternity for Men Deo Stick verziója a parfümben található a mandarin és a zsálya energikus jegyeivel biztosítja hosszú órákon át az ápolt, üde megjelenést, mert hatékonyan gátolja a kellemetlen izzadást.
Raktáron
8.890 Ft 5.330 Ft
A merész és pikáns Euphoria for Men az esőcsepp-jellegű- és hűvös szudacsi jegyeket, gyömbérrel és borssal kombinálja. Hideg fekete bazsalikom egyensúlyozza a meleg brazil vörösfenyőt. A gazdag és szexi illat Deo Stick verziója hasznos kiegészítője lehet mindennapjainak, mert hatékonyan gátolja az izzadást, és gondoskodik az ápolt, üde megjelenésről.
Raktáron
8.890 Ft 4.000 Ft
Az Obsessed for Him Deo Stick a férfiak illatkiegészítők új megközelítése. A keleties karakterű modern dezodorban friss cédruslevelek bőséges, meleg fekete vanília jeggyel keverednek, finom illatukkal biztosítják az ápolt, friss megjelenést, hatákonyan gátolják a kellemetlen izzadást.
Raktáron
9.590 Ft 4.320 Ft

Az illat, mely a szabadságot és a magabiztosságra való felhatalmazást fejezi ki és a város inspirálta, mely sosem alszik. A vonzó 212 MEN illat Deo Spray verziója hasznos kiegészítője lehet mindennapjainak, mert hatékonyan gátolja az izzadást, és gondoskodik az ápolt, üde megjelenésről.

Raktáron
10.400 Ft 7.100 Ft

Az illat, mely a szabadságot és a magabiztosságra való felhatalmazást fejezi ki és a város inspirálta, mely sosem alszik. A vonzó 212 MEN illat Deo Stick verziója hasznos kiegészítője lehet mindennapjainak, mert hatékonyan gátolja az izzadást, és gondoskodik az ápolt, üde megjelenésről.

Raktáron
9.700 Ft 6.000 Ft

A 212 VIP MEN EdT illatot az új VIP listás generáció inspirálta. Fiatalos jegyek érzéki összhanggal alapozzák meg a meglepően merész illatot. A lelkes kreativitás elismeréseként alkották meg azoknak, akik bárhol is járnak, elviszik a buli hangulatot.

Raktáron
19.300 Ft 13.200 Ft

A BAD BOY a kettősség kifejezésének illata, a modern férfi merész természetét képviseli. A csábító illat Deo Spray verziója hasznos kiegészítője lehet mindennapjainak, mert hatékonyan gátolja az izzadást, és gondoskodik az ápolt, üde megjelenésről.

Raktáron
13.700 Ft 11.900 Ft

A BAD BOY a kettősség kifejezésének illata, a modern férfi merész természetét képviseli. A csábító illat Deo Stick verziója hasznos kiegészítője lehet mindennapjainak, mert hatékonyan gátolja az izzadást, és gondoskodik az ápolt, üde megjelenésről.

Raktáron
13.700 Ft 12.200 Ft

A CH Men élvezi a felfedezésekkel teli életet: egy utazás, mely tükröződik ebben a bőrös-fás és kalandos illatban. A CH Men illat állandó tapasztalatainak összegzése, ahogy töretlen szenvedéllyel keressük az igazságot. A szenvedélyes CH Men illat Deo Spray verziója hasznos kiegészítője lehet mindennapjainak, mert hatékonyan gátolja az izzadást, és gondoskodik az ápolt, üde megjelenésről.

Raktáron
10.900 Ft

Minden tekintet a femme fatale-ra szegeződik. Sötét és könnyed elemek merész ötvözete, a Good Girl egy kacér, mégis kifinomult illat, melyet Carolina Herrera a modern nő kettősségéről alkotott egyedi látásmódja inspirált.

Raktáron
20.800 Ft 13.300 Ft

Minden tekintet a femme fatale-ra szegeződik. Sötét és könnyed elemek merész ötvözete, a Good Girl egy kacér, mégis kifinomult illat, melyet Carolina Herrera a modern nő kettősségéről alkotott egyedi látásmódja inspirált.

Raktáron
14.100 Ft 12.100 Ft

A Chloé Nomade dezodor tökéletesen egészíti ki a Chloé Nomade Eau de Parfümöt. A Chloé nő a szabadságot és az állandó, természetes eleganciát képviseli. Magabiztos és inspiráló, mely egyszerűen átsejlik tapasztalatain és találkozásain keresztül. A tölgymoha intenzív jellegét a mirabella szilva telt édessége öleli körül. Ebből a frissességből sugárzik át a frézia virágos érzete.

Raktáron
11.690 Ft 7.010 Ft

A Chloé parfümös deo spray az ikonikus Chloé parfüm illatával frissíti fel bőröd: a rózsás szívjegy frissessége és nőiessége tökéletesen illik egy ösztönösen sikkes, szabad lélekhez.

Előrendelhető
11.690 Ft 7.600 Ft
Egy finoman illatosított dezodor, az Alive fás, gyümölcsös jegyeivel.
Raktáron
12.990 Ft 8.590 Ft