Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek
CSAK EREDETI TERMÉKEK
CSAK EREDETI TERMÉKEK
100%-os eredetiség garancia minden termékre!
KIVÁLÓ VÁSÁRLÓI ÉRTÉKELÉS
KIVÁLÓ VÁSÁRLÓI ÉRTÉKELÉS
4.9 / 5.0 értékelés a vásárlók véleménye alapján!
MEGBÍZHATÓ VÁLLALKOZÁS
MEGBÍZHATÓ VÁLLALKOZÁS
Több tízezer sikeresen kézbesített rendelés évek óta!
Physicians Formula Butter Glow Bronzer+Blush Healthly Glow Bronzosító
7.990 Ft
6.390 Ft (5.031 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Physicians Formula Butter Glow Bronzer+Blush Healthly Glow Bronzosító

7.990 Ft
6.390 Ft (5.031 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Márka: PHYSICIANS FORMULA

Meleg, napcsókolta ragyogás!

Ez a talkummentes bronzosító és pirosító ultra-krémes, a bronzosító és a pirosító minden kedvenc előnyét biztosítja egy termékben!

A finom ragyogást kölcsönző ásványi anyagokkal és a szabadalmaztatott Butter Blend keverékünkkel átitatott, gyengéd smink úgy siklik, mint a vaj, miközben természetesnek tűnő ragyogást biztosít.

Egységár: 779,27 Ft/g
Szerezhető hűségpontok: 160
Elérhetőség: Raktáron

Leírás

  • 2 az 1-ben bronzosító és pirosító: Ez a vajpuha formula a luxus bronzosító melegségét biztosítja a kedvenc pirosítójának ragyogásával!
  • Luxus összetevők: A tápanyagokban gazdag Amazonasból származó Murumuru vaj, Cupuaçu vaj és Tucuma vaj keverékéből készült, az összetevők tele vannak esszenciális zsírsavakkal és pro-vitaminokkal, amelyekről ismert, hogy lágyítják, kondicionálják és hidratálják a bőrt.
  • Sima alkalmazás: Ez az ultrakrémes smink könnyedén siklik fel, és zökkenőmentesen simul a bőrbe, így gyönyörű, ragyogó végeredményt biztosít.

Használata:

Önmagában vagy smink fölött is viselhető. Ecset segítségével az összes árnyalatot harmonikusan összekevere felviheted a bőrödre. A természetesnek tűnő barnaságért vidd fel a bronzosítót az arcra és a nyakra, egy kis színért pedig vidd fel a pirosítót az orcákra. A kiemeléshez és kontúrozáshoz tegyél többet az arccsontok fölé.

Összetevők

SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, DIMETHICONE, MAGNESIUM MYRISTATE, BORON NITRIDE, TRIDECYL TRIMELLITATE, OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE, GLYCERYL CAPRYLATE, FRAGRANCE/PARFUM, DIMETHICONE/VINYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, POTASSIUM SORBATE, ASTROCARYUM MURUMURU SEED BUTTER, ASTROCARYUM TUCUMA SEED BUTTER, ISODODECANE, THEOBROMA GRANDIFLORUM SEED BUTTER, SILICA, ALUMINUM HYDROXIDE, TIN OXIDE, TOCOPHEROL, LECITHIN, ASCORBYL PALMITATE, GLYCERYL STEARATE, GLYCERYL OLEATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, DIETHYLHEXYL SYRINGYLIDENEMALONATE, ETHYLENE/PROPYLENE/STYRENE COPOLYMER, CITRIC ACID, CITRAL, MAY CONTAIN/PEUT CONTENIR: BLACK 2 (CI 77266), IRON OXIDES (CI 77491, CI 77492, CI 77499), MICA, RED 30 (CI 73360), TITANIUM DIOXIDE (CI 77891). [2308-1C]

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.