Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek
CSAK EREDETI TERMÉKEK
CSAK EREDETI TERMÉKEK
100%-os eredetiség garancia minden termékre!
KIVÁLÓ VÁSÁRLÓI ÉRTÉKELÉS
KIVÁLÓ VÁSÁRLÓI ÉRTÉKELÉS
4.9 / 5.0 értékelés a vásárlók véleménye alapján!
MEGBÍZHATÓ VÁLLALKOZÁS
MEGBÍZHATÓ VÁLLALKOZÁS
Több tízezer sikeresen kézbesített rendelés évek óta!
Physicians Formula Butter Glow Bronzosító Arcszérum Sunkissed Glow
6.690 Ft
4.014 Ft (3.161 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Physicians Formula Butter Glow Bronzosító Arcszérum Sunkissed Glow

6.690 Ft
4.014 Ft (3.161 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Márka: PHYSICIANS FORMULA
Érd el a tökéletes, napcsókolta arcszínt mindössze néhány cseppel!
Ez a multifunkciós, bőrbarát, nem zsíros szérum könnyedén ad egy csipetnyi melegséget és színt.
A finom ragyogást kölcsönző, ragyogó ásványi anyagokkal és szabadalmaztatott vajkeverékünkkel átszőtt formula úgy olvad a bőrbe, mint a vaj, miközben természetesnek tűnő ragyogást biztosít.
Egységár: 133,80 Ft/ml
Szerezhető hűségpontok: 101
Elérhetőség: Raktáron

Leírás

Multi-Taskolj, mint egy profi: A bőrápolás találkozik a sminkkel ebben az innovatív, mindenre kiterjedő bronzosító szérumban, amely természetesen ragyogóvá varázsolja a bőrt.
Luxus összetevők: A tápanyagokban gazdag Amazonasból származó Murumuru vaj, Cupuaçu vaj és Tucuma vaj keverékéből készült összetevők tele vannak esszenciális zsírsavakkal és pro-vitaminokkal, amelyekről ismert, hogy lágyítják, kondicionálják és hidratálják a bőrt.
Sima alkalmazás: A súlytalan, nem zsíros formula könnyedén siklik fel, és zökkenőmentesen simul a bőrbe a ragyogó, bronzos végeredményért.

Használat:

Használat előtt jól rázd fel. A meleg és ragyogó végeredmény érdekében keverj 1-2 cseppet az alapozóba, hidratáló krémbe, fényvédőbe vagy primerbe.

Alkalmazható önmagában is a természetes, napcsókolta ragyogásért. A természetesen kontúrozott arc érdekében satírozd el.

Összetevők

WATER/EAU, C13-14 ALKANE, HYDROGENATED POLYDECENE, MICA, GLYCERIN, DIISOSTEARYL MALATE, POLYGLYCERYL-3 DIISOSTEARATE, PROPANEDIOL, QUATERNIUM-90 BENTONITE, LECITHIN, CALCIUM SODIUM BOROSILICATE, SILICA, CHONDRUS CRISPUS EXTRACT, GLUCONOLACTONE, SODIUM BENZOATE, SODIUM HYALURONATE, PHENOXYETHANOL, LAUROYL LYSINE, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, FRAGRANCE/PARFUM, ETHYLHEXYLGLYCERIN, QUARTZ, TIN OXIDE, ASTROCARYUM MURUMURU SEED BUTTER, ASTROCARYUM TUCUMA SEED BUTTER, THEOBROMA GRANDIFLORUM SEED BUTTER, TOCOPHEROL, ASCORBYL PALMITATE, GLYCERYL STEARATE, GLYCERYL OLEATE, CITRIC ACID, IRON OXIDES (CI 77491, CI 77492, CI 77499), TITANIUM DIOXIDE (CI 77891). [2306.2M]

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.