Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Revolution hajtőszínezők

Revolution hajtőszínezők

A hajfestés ma már természetes velejárója a szépségápolásnak. Akár csupán más hajszínt szeretnénk, akár az őszülő szálakat akarjuk eltüntetni, újjá varázsolhatjuk hajviseletünket. Szebbnél szebb színek állnak a rendelkezésünkre, hogy mindig ápoltak legyünk.

A festett haj különleges gondozást igényel. Nem csak a speciális samponokra, balzsamokra gondolunk, hanem arra is, ami a festett hajjal jár: a lenövésekre. Sokszor már egy bő hét után látszik, de 2-3 hét múlva biztosan előtűnik a hajtőnél az eredeti szín. Ha el akarjuk kerülni a túl gyakori hajfestést, ezzel a problémával szembe kell néznünk.

A Revolution a helyzet kezelésére egyszerű és nagyszerű megoldást talált. Olyan hajszínezőket kínálnak, amelyekkel átmenetileg célzottan tudjuk színezni a lenőtt szálakat.

Erre szolgál három hajszínező stick és két hajszínező paletta. Ezt a termékcsoportot még egy hasznos hajápoló egészíti ki, a hajfesték eltávolító. A három készítmény a Revolution nevéhez méltóan valóban forradalmi lépés a festett haj gondozásában.

Hajtőszínező stick három színben

Remek, hasznos eszköz a haj átmeneti színezéséhez a Revolution Root Cover Up Hajtőszínező Stick, amihez három színben juthatsz hozzá: fekete, szőke és világosbarna.

Így használd:

A sticket csak annyira engedd ki, hogy éppen használható felülete legyen.

A hajtőtől kiindulva, a haj hosszanti irányába lazán színezd át a szálakat. Ebben a fázisban ügyelj arra, hogy ne a fejbőrt fesd, csak a hajszálakat.

Általában a választékoknál vagy halántéknál látszanak jobban a lenövések. A választékoknál apró mozdulatokkal vidd fel a festéket, nem baj, ha túlmegy, mert így természetes lesz az átmenet. A halántéknál a szálak festése után enyhén színezheted a fejbőrt is pöttyöző mozdulatokkal, ha itt ritkásabb a haj.

Ezt a kicsi, ám praktikusabb eszközt mindig a táskádban tarthatod, és napközben is korrigálhatod a frizurádat.

Hajtőszínező púder két árnyalatban is

A Revolution Root Cover Up Hajtőszínező Paletta igazán fantasztikus készítmény. Két változatban, fekete és sötétszőke színben érheted el. A vörös színt kivéve ez a szőke és a barna minden árnyalatához jó.

Az erősen pigmentált hajpor nagyon jól tapad, a következő hajmosásig biztos fedést nyújt. Ez a kisméretű, tükörrel ellátott eszköz belefér egy női táskába.

Használd hajformázás után a tőtől kiindulva hosszanti mozdulatokkal. Minél több rétegben viszed fel, a színe annál intenzívebb. Ha választékokra felvitted a port, hajkefével fésüld össze.

És még egy fantasztikus hír! Világosabb vagy sötétebb tincseket is festhetsz a hajadba, ha éppen ahhoz van kedved. Érdemes kipróbálni!

Gyengéd, sérülésmentes színeltávolítás

Gyorsan akarsz hajszínt változtatni, de még stabilan áll a régi szín? Ezzel a kíméletes szerrel eltávolíthatod a régit, és azonnal felviheted az új árnyalatot.

Biztonságos és egyszerű, ammónia- és fehérítőmentes. A benne található kondicionáló megakadályozza az újraoxidációt és regenerálja a hajszálakat.

A ColourB4 Frequent argánolajat és balzsamot is tartalmaz, mely segít az elektromosságtól szálló haj jelenség megelőzésében, visszaállítja a haj természetes fényét és csillogását.

A mellékelt használati útmutató szerint lépésenként használd az eltávolítót, hogy az eredmény tökéletes legyen.

Tartalomhoz tartozó címkék: haj