Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek
CSAK EREDETI TERMÉKEK
CSAK EREDETI TERMÉKEK
100%-os eredetiség garancia minden termékre!
KIVÁLÓ VÁSÁRLÓI ÉRTÉKELÉS
KIVÁLÓ VÁSÁRLÓI ÉRTÉKELÉS
4.9 / 5.0 értékelés a vásárlók véleménye alapján!
MEGBÍZHATÓ VÁLLALKOZÁS
MEGBÍZHATÓ VÁLLALKOZÁS
Több tízezer sikeresen kézbesített rendelés évek óta!
REVOX B77 JAPANESE ROUTINE Hámlasztó Arcgél 250 ml
3.799 Ft
3.229 Ft (2.543 Ft + ÁFA)
Menny.:db

REVOX B77 JAPANESE ROUTINE Hámlasztó Arcgél 250 ml

3.799 Ft
3.229 Ft (2.543 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Márka: REVOX

REVOX B77 JAPANESE ROUTINE Hámlasztó Arcgél. Enyhe, nem habzó arcgél, gyengéden hámlaszt és nyugtatja, puhítja a bőrt. A formula eltávolítja a szennyeződéseket és a felgyülemlett faggyút, simává és puhává varázsolja a bőrt.

A japán cseresznyevirág tápláló és méregtelenítő hatása támogatja a bőr regenerálódását és segít megelőzni a nedvességvesztést. A rizskivonat javítja a bőr rugalmasságát és feszességét. Az Aloe Vera és a Ginkgo Biloba kivonatok védik a bőr barrierjét és megőrzik a bőr nedvességtartalmát. A hialuronsav segít megelőzni a bőr kiszáradását. Az Aqua Gel száraz, érzékeny bőrre, valamint érett bőrre egyaránt alkalmas.

Egységár: 12,92 Ft/ml
Szerezhető hűségpontok: 81
Elérhetőség: Raktáron

Leírás

REVOX B77 JAPANESE ROUTINE Hámlasztó Arcgél. Alakítsa át mindennapos bőrápolási rutinját pihentető szépségápolási rituálévá. Ezt a termékcsaládot a japán szépségrituálé és a fiatalos megjelenés titka ihlette, a cseresznyefa virágzás és a festői rizsföldek illatát idézi. A bőr természetes, napi ritmusának igényeihez alkalmazkodik.

Enyhe, nem habzó arcgél, gyengéden hámlaszt és nyugtatja, puhítja a bőrt. A formula eltávolítja a szennyeződéseket és a felgyülemlett faggyút, simává és puhává varázsolja a bőrt. A japán cseresznyevirág tápláló és méregtelenítő hatása támogatja a bőr regenerálódását és segít megelőzni a nedvességvesztést. A rizskivonat javítja a bőr rugalmasságát és feszességét. Az Aloe Vera és a Ginkgo Biloba kivonatok védik a bőr barrierjét és megőrzik a bőr nedvességtartalmát. A hialuronsav segít megelőzni a bőr kiszáradását. Az Aqua Gel száraz, érzékeny bőrre, valamint érett bőrre egyaránt alkalmas.

Használati utasítás: Reggel és/vagy este egy-két pumpálásnyi mennyiséget vigyen fel száraz/nedves bőrre, kerülve a szemkörnyék területét. Finoman masszírozza arcbőrébe egy percig, amíg apró részecskék nem jelennek meg. Alaposan öblítse le vízzel.

Figyelem! Egyéni érzékenység előfordulhat bármelyik összetevőre. Első használat előtt végezzen érzékenységi tesztet. Ha diszkomfort jelentkezik, hagyja abba a termék használatát.

Összetevők

Water / Aqua, Cetrimonium Chloride, Carbomer, Propylene Glycol, Cherry Blossom Extract / Prunus Serrulata Flower Extract, Rice Extract / Oryza Sativa Extract, Ginkgo Biloba Leaf Extract, Aloe Vera Extract/ Aloe Barbadensis Leaf Extract, Sodium Hyaluronate, Apple Juice / Pyrus Malus Juice, Lime Juice / Citrus Aurantifolia Juice, Kiwi Fruit Juice / Actinidia Chinensis Fruit Juice, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Phenoxyethanol, Glycerin, Polysorbate 20, Fragrance / Parfum, Lactic Acid.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.