Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek
CSAK EREDETI TERMÉKEK
CSAK EREDETI TERMÉKEK
100%-os eredetiség garancia minden termékre!
KIVÁLÓ VÁSÁRLÓI ÉRTÉKELÉS
KIVÁLÓ VÁSÁRLÓI ÉRTÉKELÉS
4.9 / 5.0 értékelés a vásárlók véleménye alapján!
MEGBÍZHATÓ VÁLLALKOZÁS
MEGBÍZHATÓ VÁLLALKOZÁS
Több tízezer sikeresen kézbesített rendelés évek óta!
Revox B77 Plex Molecular Repair Hajmaszk 50 ml
3.999 Ft
2.999 Ft (2.362 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Revox B77 Plex Molecular Repair Hajmaszk 50 ml

3.999 Ft
2.999 Ft (2.362 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Márka: REVOX PLEX
A REVOX B77 PLEX MOLECULAR REPAIR HAJMASZK átalakítja a tincsek megjelenését és visszafordítja a hajkárosodást. Az erőteljes összetevők a Keratin kötéseket javítják, melyek hő- és kémiai kezelések (szőkítés, festés, hajvasalás, formázás vagy dauer) során elpusztulhatnak. A formulában található peptidek simává varázsolják, megerősítik és újjáélesztik a hajszerkezetet. A termék rendszeres használata visszaállítja a haj természetes puhaságát és fényét, valamint védi a hajat a töredezéstől.
Egységár: 59,99 Ft/ml
Szerezhető hűségpontok: 75
Elérhetőség: Raktáron

Leírás

Átalakítja a tincsek megjelenését és visszafordítja a hajkárosodást. Az erőteljes összetevők a Keratin kötéseket javítják, melyek hő- és kémiai kezelések (szőkítés, festés, hajvasalás, formázás vagy dauer) során elpusztulhatnak. Ez a maszk mindent biztosít a egészséges, erős és fényes haj számára.

A formulában található peptidek simává varázsolják, megerősítik és újjáélesztik a hajszerkezetet. A formula a hajhagymákban fejti ki hatását és aktiválja a keratin láncokat, selymes tapintásúvá téve a hajat. A termék rendszeres használata visszaállítja a haj természetes puhaságát és fényét, valamint védi a hajat a töredezéstől.

Használati utasítás: Vigye fel a maszkot a kezére, és gyengéden masszírozza bele nedves vagy száraz hajba, a hajtöveket kerülve. Ne öblítse le. Ha a terméket hajmosás után alkalmazza, kerülje a balzsamok vagy maszkok használatát, mivel azok lezárhatják a haj felszínét és nehezebbé tehetik a maszk behatolását.

Figyelem! Egyéni érzékenység előfordulhat bármelyik összetevőre. Az első használat előtt végezzen érzékenységi tesztet.

Összetevők

Water/ Aqua, Cetearyl Alcohol, Propylene Glycol, Alcohol Denat., Glycerin, Provitamin B5/ Panthenol, Trehalose, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Biotinoyl Tripeptide-1, Behentrimonium Chloride, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Jojoba Seed Oil / Simmondsia Chinensis Seed Oil, Polysorbate 20, Dimethicone, Phenoxyethanol, Sh-Oligopeptide-78, Hydrolyzed Wheat Protein, DMDM Hydantoin, Vitamin E Acetate/ Tocopheryl Acetate, Fragrance/ Parfum, Butylated Hydroxytoluene/ BHT.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.