Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek
CSAK EREDETI TERMÉKEK
CSAK EREDETI TERMÉKEK
100%-os eredetiség garancia minden termékre!
KIVÁLÓ VÁSÁRLÓI ÉRTÉKELÉS
KIVÁLÓ VÁSÁRLÓI ÉRTÉKELÉS
4.9 / 5.0 értékelés a vásárlók véleménye alapján!
MEGBÍZHATÓ VÁLLALKOZÁS
MEGBÍZHATÓ VÁLLALKOZÁS
Több tízezer sikeresen kézbesített rendelés évek óta!
Revox Everyday Sun SuperBox
19.994 Ft
14.995 Ft (11.807 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Revox Everyday Sun SuperBox

19.994 Ft
14.995 Ft (11.807 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Márka: REVOX
  • A 6+1db termék alapára összesen 22.993 Ft.
  • Most 15.990 Ft-ért veheted meg ebben a csomagajánlatban.

A REVOX márka bőrápolási rutinunk oszlopos tagja és tudjuk, hogy Ti is nagyon szeretitek, ezért készítettünk Nektek sok rutin-boxot, hogy egyszerűbb legyen a választás.

A REVOX Fényvédője órási sláger, ezért ebből triopack-et tettünk össze Nektek, hogy mindig legyen belőle a polcon tartalék. Ez a box pedig még annál is jobb, nem egy szimpla triopack, hanem egy komplett rutin, egy SuperBox!

A masni a boxon pedig, hogy a SuperBoxok mellé a kosárban ajándékba választhattok még egy, teljes kiszerelésű Revox szérumot!

Az ajándék szérumot a vásárlási folyamat során a Kosár oldalon tudod kiválasztani az 'AJÁNDÉK KIVÁLASZTÁSA' gombra kattintva.

Egységár: 14.995,50 Ft/db
Szerezhető hűségpontok: 375
Elérhetőség: Raktáron

Leírás

A SuperBox tartalma:

  • Revox B77 Just Hialuronsav 3% Arclemosó 250ml - A REVOX B77 JUST HIALURONSAV 3% ARCLEMOSÓ egy hidratáló arclemosó, gyengéd gél állaggal. A hialuronsav megköti a nedvességet, így növelve az epidermisz hidratáltságát.
  • REVOX JUST VITAMIN C 30 ml - A JUST C Vitamin szérumban található C-vitamin hatékony öregedésgátló hatóanyag, fokozza a bőr antioxidáns védelmét a szabad gyökök és a környezeti ártalmak ellen, melyek felelősek a korai ráncokért és a bőr megereszkedéséért is. A C-vitamin elősegíti a kollagén szintézist, világosítja a bőrtónust, és csökkenti a hiperpigmentációt a melanintermelés csökkentésével.
  • REVOX B77 JAPANESE RITUAL ARCKRÉM - KÖNNYED TEXTÚRA - Krémszerű gélállagú aktív formula. Miután felszívódott a bőrbe, kisimítja és hidratálja azt. A krém gazdag hialuronsavban, amely megköti a vizet a bőr hámrétegében, biztosítva a tartós hidratációt. A szójaolaj erősíti és tonizálja a bőrt. A japán cseresznyevirág támogatja a bőr regenerálódását, a rizstej pedig semlegesíti a szabadgyökök káros hatásait.
  • REVOX JUST FÉNYVÉDŐ SPF50 + HA, 3 db - Egy szuper termék a mindennapi fényvédelemhez. A fényvédő megóvja az arcbőrt az öregedést okozó káros UVA- és a leégést okozó UVB sugaraktól, miközben hidratálja és puhává varázsolja azt. Koncentrált textúrájának köszönhetően gyorsan felszívódik és ragadásmentes, sima végeredményt nyújt a tökéletes sminkalaphoz.

ÍGY HASZNÁLD:

Reggel: C-Vitamin, Fényvédő
Este: Hyaluron lemosó, Japanese Ritual Arckrém

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.