Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek
CSAK EREDETI TERMÉKEK
CSAK EREDETI TERMÉKEK
100%-os eredetiség garancia minden termékre!
KIVÁLÓ VÁSÁRLÓI ÉRTÉKELÉS
KIVÁLÓ VÁSÁRLÓI ÉRTÉKELÉS
4.9 / 5.0 értékelés a vásárlók véleménye alapján!
MEGBÍZHATÓ VÁLLALKOZÁS
MEGBÍZHATÓ VÁLLALKOZÁS
Több tízezer sikeresen kézbesített rendelés évek óta!
Elyn's Lab Sleeping Beauty 0,07% Retinal + Green tea + Q10 smart aging éjszakai arckrém
5.990 Ft (4.717 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Elyn's Lab Sleeping Beauty 0,07% Retinal + Green tea + Q10 smart aging éjszakai arckrém

5.990 Ft (4.717 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Márka: ELYN'S LAB

Megújult receptúra retinallal - változatlan hatás, gyengédebb formula. Bársonyos textúrájú, éjszakai smart-aging arckrém a retinoidok szerelmeseinek 0,07% retinallal, antioxidáns hatású Q10-zel, zöld teával, valamint E-vitaminnal, hogy bőröd a lehető legjobb ápolásban részesüljön. Lépj a smart-aging arcápolás magasabb szintjére a Sleeping beauty-val, és sallangok helyett válaszd a tudományt!

Jó, ha tudod: az arckrémet légmentes (airless) tégelyben kapod kézhez, ezzel is megőrizve az aranyat érő retinal stabilitását, ráadásul egy pumpányi arckrém éppen egy használatra lesz elegendő, így krémed nemcsak hatékony, de gazdaságos is.

  • Segít a ráncok, pigmentfoltok ellen, és serkenti a bőr kollagéntermelését;
  • bársonyos textúrájú, bőrfényű finissel;
  • beszívódás után kellemes, puha érzetet hagy maga után;
  • nem tartalmaz parfümöt és alkoholt;
  • minden bőrtípusra ideális választás lehet;
  • esti rutinban, fokozatos bevezetést követően ajánlott használni;
  • gyorsan beszívódik.

Egységár: 119,80 Ft/ml
Szerezhető hűségpontok: 150
Elérhetőség: Raktáron

Leírás

Fő hatóanyagok

0,07% retinal: A retinal az első generációs retinoidok közé tartozó szuperhatóanyag, a ránctalanítás nagyágyúja, melynek hatásossága vitathatatlan; tanulmányok tömkelege szól mellette! Egyes kutatások szerint 10x olyan hatékonyan alakul át retinolsavvá, mint a retinol. Pozitív tulajdonságai közé tartozik továbbá, hogy kevésbé irritatív, és sokkal gyengédebb a bőrhöz a retinolnál. Nem túlzás, ha azt mondjuk, hogy ez az egyik leghatékonyabb anti-aging komponens, amelyhez sebészeti beavatkozás nélkül juthat hozzá a bőröd.

A retinal számos kutatás alapján is bizonyítottan serkenti a bőr kollagéntermelését, segít a ráncok kialakulásának megelőzésében és a már meglévő ráncok csökkentésében, halványítja a pigmentfoltokat, és hogy fokozzuk ezt a sok klassz tulajdonságot, a pattanásos bőrrel is csodát képes művelni! A 0,07% retinal azonban igen magas erősségnek számít, így a termék bevezetéséhez mindenképp kövesd a csomagoláson, illetve a weboldalon ajánlottakat az “Így használd a rutinodban” menüpont alatt.

2% szkvalán: A szkvalán egy NMF, vagyis természetes hidratáló elem, amely valódi védelmezőként ápolja a bőrt; mondhatjuk úgy is, hogy a szkvalán a bőrápolás egyik koronázatlan királynője.

Camellia Sinensis Leaf Extract (zöldtea-kivonat): A zöld tea valódi szupersztár, az egyik legjobban kutatott antioxidáns összetevő, és nem rest védeni a bőrt az UV okozta károk ellen.

E-vitamin: Az E-vitamin az egyik legismertebb hatóanyag, nem véletlenül: amellett, hogy antioxidáns hatású, kiválóan védi a bőrt az UVB okozta károkkal szemben is. 

Q10-koenzim: A Q10 (Ubiquinone) szintén antioxidáns hatású komponens, amely az emberi sejtekben is megtalálható természetes módon.

Figyelem:

  1. Az arckrémet csak akkor kezdd el használni, ha a retinalt, vagy retinolt bevezetted már korábban a rutinodba kisebb erősségben (pl. egy üveg Age Limit szérum elhasználása után).
  2. Fontos tudnod, hogy a 0,07%-os retinal nagyobb erősségnek felel meg, ezért ügyelj a használat gyakoriságára. Ha hámlást vagy irritációt tapasztalsz, hagyj fel a használatával 1-2 hétre, és óvatosan vezesd csak vissza a rutinodba.
  3. Kezdetben ne használd heti 2-3 alkalomnál többször. Fokozatosan, hétről-hétre növeld a használat gyakoriságát igényeid szerint.
  4. Ne használd egy rutinon belül hámlasztókkal vagy benzoil-peroxiddal.

Használata: 

Egy pumpányi arckrémet masszírozz a bőrödbe a szérumaid után, még a hidratálókrémed előtt.

Ennyiszer használd maximum egy héten ebben a rutinban:

Kezdetben heti 3 alkalomnál többször akkor se használd, ha már hozzászoktattad korábban a bőrödet a retinalhoz/retinolhoz. Bőröd igényei szerint építsd fel a használata gyakoriságát, maximum heti 7 alkalomig.

Figyelem! Az Elyn’s Lab kozmetikumok nem tekinthetők gyógyhatású készítményeknek. Súlyos betegség/panasz esetén kérlek, fordulj bőrgyógyászhoz.

Összetevők

Aqua, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Coco-Caprylate, Glyceryl Stearate, C12-15 Alkyl Benzoate, Squalane, Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate, Ubiquinone, Tocopherol, Camellia Sinensis Leaf Extract, Retinol, Panthenol, Allantoin, Lecithin, Sphingolipids, Bisabolol, Sodium Hyaluronate, Tocopheryl Acetate, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Polysorbate 20, Phenoxyethanol, Disodium Edta, Ethylhexylglycerin, Punica Granatum Fruit Extract, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Citric Acid

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.