Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek
CSAK EREDETI TERMÉKEK
CSAK EREDETI TERMÉKEK
100%-os eredetiség garancia minden termékre!
KIVÁLÓ VÁSÁRLÓI ÉRTÉKELÉS
KIVÁLÓ VÁSÁRLÓI ÉRTÉKELÉS
4.9 / 5.0 értékelés a vásárlók véleménye alapján!
MEGBÍZHATÓ VÁLLALKOZÁS
MEGBÍZHATÓ VÁLLALKOZÁS
Több tízezer sikeresen kézbesített rendelés évek óta!
Marc Jacobs Perfect Collector Limited Edition Edp 50ml
46.290 Ft
27.750 Ft (21.850 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Marc Jacobs Perfect Collector Limited Edition Edp 50ml

Kiszerelés
50ml
46.290 Ft
27.750 Ft (21.850 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Márka: MARC JACOBS

HASZNÁLD AZ MJPERFECT25 KÓDOT 25% EXTRA KEDVEZMÉNYÉRT!

A Marc Jacobs bemutatja a Perfect Collector Edition Eau de Parfum-öt, mely az eredeti Perfect Eau de Parfum játékos és váratlan illatát zárja limitált kiadású, különleges illatüvegbe. A virágos Perfect illatcsalád az optimizmust, az önelfogadást és az eredetiséget ünnepli, Marc Jacobs mantrája által inspirálva: “úgy vagyok tökéletes, ahogy vagyok”. A limitált kiadás dizájnja metálos ragyogással és pompás új kiegészítővel ad extravagáns csavart az ikonikus Perfect illatüvegnek.

Egységár: 555,00 Ft/ml
Szerezhető hűségpontok: 694
Elérhetőség: Raktáron

Leírás

A Marc Jacobs bemutatja a Perfect Collector Edition Eau de Parfum-öt, mely az eredeti Perfect Eau de Parfum játékos és váratlan illatát zárja limitált kiadású, különleges illatüvegbe.

A virágos illatjegyeket magán hordozó Perfect illatcsalád az optimizmust, az önelfogadást és az eredetiséget ünnepli, Marc Jacobs mantrája által inspirálva: “úgy vagyok tökéletes, ahogy vagyok”.

A limitált kiadás dizájnja metálos ragyogással és pompás új kiegészítővel ad extravagáns csavart az ikonikus Perfect illatüvegnek, mely egy fényesen ragyogó világba repít, ahol a különbözőségnek és egyediségnek értéke van, és megélheted feltűnő, valódi önmagadat. #PerfectAsIAm

Illatcsalád: Virágos

Fejjegy: Rebarbara, nárcisz

Szívjegy: Mandulatej

Alapjegy: Cashmeran

Összetevők

ALCOHOL DENAT., PARFUM/FRAGRANCE, AQUA/WATER/EAU, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, LINALOOL, OCTOCRYLENE, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, HYDROXYCITRONELLAL, CITRONELLOL, LIMONENE, HEXYL CINNAMAL, COUMARIN, BENZYL BENZOATE, ALCOHOL, TRIS(TETRAMETHYLHYDROXYPIPERIDINOL) CITRATE, BENZYL ALCOHOL, BHT, D&C RED NO. 33 (CI 17200), FD&C YELLOW NO. 5 (CI 19140), FD&C RED NO. 4 (CI 14700), EXT. D&C VIOLET NO. 2 (CI 60730).

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.