Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek
CSAK EREDETI TERMÉKEK
CSAK EREDETI TERMÉKEK
100%-os eredetiség garancia minden termékre!
KIVÁLÓ VÁSÁRLÓI ÉRTÉKELÉS
KIVÁLÓ VÁSÁRLÓI ÉRTÉKELÉS
4.9 / 5.0 értékelés a vásárlók véleménye alapján!
MEGBÍZHATÓ VÁLLALKOZÁS
MEGBÍZHATÓ VÁLLALKOZÁS
Több tízezer sikeresen kézbesített rendelés évek óta!
Physicians Formula Butter Glow Contour Wand Fair/Light Kontúrozó
5.740 Ft
3.444 Ft (2.712 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Physicians Formula Butter Glow Contour Wand Fair/Light Kontúrozó

5.740 Ft
3.444 Ft (2.712 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Márka: PHYSICIANS FORMULA

Egy pillanat alatt személyre szabható, formázott arcot érhetsz el.

Építhető és eldolgozható, a sima és krémes formula könnyedén beleolvad a bőrbe.

A szivacs applikátor egyenletesen adagolja a terméket, hogy a természetes, kontúros végeredmény érdekében meghatározza vonásaid. A finom ragyogást kölcsönző, fénylő ásványi anyagokkal és szabadalmaztatott Butter Blend keverékünkkel átszőtt formula vajként olvad a bőrbe, miközben természetesnek tűnő ragyogást biztosít.

Egységár: 3.444,00 Ft/db
Szerezhető hűségpontok: 87
Elérhetőség: Raktáron

Leírás

  • Azonnali tökéletes és tartós kontúr: A könnyű felvitel jegyében tervezett, hosszan tartó kontúrozó pontosan oda adagolja a megfelelő mennyiségű terméket, ahová szeretnéd.
  • Luxus összetevők: A tápanyagokban gazdag Amazonasból származó Murumuru vaj, Cupuaçu vaj és Tucuma vaj keverékéből készült, az összetevők tele vannak esszenciális zsírsavakkal és pro-vitaminokkal, amelyekről ismert, hogy lágyítják, kondicionálják és hidratálják a bőrt.
  • Sima alkalmazás: A súlytalan, ultrakrémes formula könnyedén siklik fel, és zökkenőmentesen illeszkedik a bőrbe a természetesen formázott megjelenésért.

Használat:

Csavard el a kupakot a nyitáshoz, és óvatosan nyomd össze, amíg a termék az applikátorra nem kerül. Vigye fel a hajvonalra, az orcák mélyedéseire, az orr és az állkapocs vonalára. A természetesen formázott megjelenés érdekében szivaccsal vagy ecsettel dolgozd el. Csavard el a kupakot a bezáráshoz.

Összetevők

WATER/EAU, CYCLOPENTASILOXANE, ISODODECANE, SILICA, TRIETHYLHEXANOIN, GLYCERIN, CETYL PEG/PPG-10/1 DIMETHICONE, POLYGLYCERYL-4 DIISOSTEARATE/POLYHYDROXYSTEARATE/SEBACATE, QUATERNIUM-90 BENTONITE, SODIUM CHLORIDE, PROPYLENE CARBONATE, MICA, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, PHENOXYETHANOL, FRAGRANCE/PARFUM, CAPRYLYL GLYCOL, TRIBEHENIN, ASTROCARYUM MURUMURU SEED BUTTER, ETHYLHEXYLGLYCERIN, HEXYLENE GLYCOL, HYDROGENATED STARCH HYDROLYSATE, MALTOOLIGOSYL GLUCOSIDE, QUARTZ, ASTROCARYUM TUCUMA SEED BUTTER, THEOBROMA GRANDIFLORUM SEED BUTTER, ALUMINUM HYDROXIDE, TOCOPHEROL, LECITHIN, ASCORBYL PALMITATE, GLYCERYL STEARATE, GLYCERYL OLEATE, CITRIC ACID, CITRAL, IRON OXIDES (CI 77491, CI 77492, CI 77499), TITANIUM DIOXIDE (CI 77891). [2306.1M]

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.