Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek
CSAK EREDETI TERMÉKEK
CSAK EREDETI TERMÉKEK
100%-os eredetiség garancia minden termékre!
KIVÁLÓ VÁSÁRLÓI ÉRTÉKELÉS
KIVÁLÓ VÁSÁRLÓI ÉRTÉKELÉS
4.9 / 5.0 értékelés a vásárlók véleménye alapján!
MEGBÍZHATÓ VÁLLALKOZÁS
MEGBÍZHATÓ VÁLLALKOZÁS
Több tízezer sikeresen kézbesített rendelés évek óta!
Physicians Formula Matte Monoi Butter Blush Pirosító MAUVY MATTES
5.940 Ft
3.564 Ft (2.806 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Physicians Formula Matte Monoi Butter Blush Pirosító MAUVY MATTES

5.940 Ft
3.564 Ft (2.806 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Márka: PHYSICIANS FORMULA
Menekülj a paradicsomba ezzel a fényűzően krémes, matt Monoi Butter pirosítóval a Physicians Formulától. A Murumuru vajból, Cupuaçu vajból és Tucuma vajból álló ikonikus vajkeverékünkre alapozva ez a továbbfejlesztett pirosító Tahiti Monoi vajat kapott a keverékhez, hogy egy fényűzően krémes, bőrbarát pirosító jöhessen létre, amely a leheletnyi természetes meleg árnyalattal csókolja meg a bőrét. Ehhez jön a hosszantartó matt finish, valamint az esszenciális zsírsavak és pro-vitaminok jótékony hatása, és máris egy bőrkondicionáló, vízálló pirosítót kapsz, amelytől ragyogóan nézel ki és úgy is érezheted magad!
Egységár: 792,00 Ft/g
Szerezhető hűségpontok: 90
Elérhetőség: Raktáron

Leírás

  • Blushing Island Glow: Add arcodnak a trópusok ragyogó istennői ragyogását. Ez az ultrakrémes pirosító hosszan tartó, természetes, tahiti pírral teli, természetes arcpírt kölcsönöz az arcodnak, miközben gyönyörű, vízálló, matt felületet biztosít.
  • Tápláló + hidratáló: A tápanyagokban gazdag Amazonasból származó Monoi vaj, Murumuru vaj, Cupuaçu vaj és Tucuma vaj keverékéből készült ez a smink tele van esszenciális zsírsavakkal és pro-vitaminokkal, amelyek lágyítják, kondicionálják és hidratálják a bőrt.
  • Sima felvitel: Akár ecsetet használsz, akár csak az ujjaidat, a Butter Collection kozmetikumai könnyedén siklanak a bőrre, és zökkenőmentesen simulnak bele a bőrbe, így egész nap vonzó fedést biztosítanak.
  • Érzékeny bőrre készült: A Physicians Formula sminkeket kifejezetten az Ön bőrének egészségét és kényelmét szem előtt tartva állították össze. Ezért olyan kiváló minőségű összetevőket használunk, amelyeknek köszönhetően belülről kifelé gyönyörűen nézel ki és érzed magad.
  • Kegyetlenségtől mentes: Minden Physicians Formula alapozó, szemsmink, rúzs és egyéb kozmetikum mindig kegyetlenségmentes, és soha nem tesztelik állatokon.

Használat:

Önmagában vagy smink fölött is viselhető. A színek egyenletes elkeveréséhez simítsd végig az ecsetet a teljes palettán. Ecsettel vidd végig az arccsontokon, hogy kiemeld és kontúrozd a tökéletes, természetes hatású, matt ragyogás érdekében!
 

Összetevők

Talc, Synthetic Fluorphlogopite, Dimethicone, Boron Nitride, Silica, Magnesium Myristate, Triethoxycaprylylsilane, Trimethylsiloxysilicate, Fragrance/Parfum, Phenoxyethanol, Chlorphenesin, Aminopropyl Triethoxysilane, Alumina, Astrocaryum Murumuru Seed Butter, Astrocaryum Tucuma Seed Butter, Theobroma Grandiflorum Seed Butter, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Gardenia Taitensis Flower Extract, Hexyl Cinnamal, Benzyl Salicylate, Linalool, Limonene, Iron Oxides (Ci 77491, Ci 77492, Ci 77499), Red 7 Lake (Ci 15850), Red 30 Lake (Ci 73360), Red 40 Lake (Ci 16035), Titanium Dioxide (Ci 77891), Ultramarines (Ci 77007). [2109-1C]

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.