Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek
CSAK EREDETI TERMÉKEK
CSAK EREDETI TERMÉKEK
100%-os eredetiség garancia minden termékre!
KIVÁLÓ VÁSÁRLÓI ÉRTÉKELÉS
KIVÁLÓ VÁSÁRLÓI ÉRTÉKELÉS
4.9 / 5.0 értékelés a vásárlók véleménye alapján!
MEGBÍZHATÓ VÁLLALKOZÁS
MEGBÍZHATÓ VÁLLALKOZÁS
Több tízezer sikeresen kézbesített rendelés évek óta!
REVOX B77 JUST Hialuronsav 3% Fluid 30 ml
3.299 Ft
2.804 Ft (2.208 Ft + ÁFA)
Menny.:db

REVOX B77 JUST Hialuronsav 3% Fluid 30 ml

3.299 Ft
2.804 Ft (2.208 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Márka: REVOX

REVOX B77 JUST Hialuronsav 3% Fluid. A hialuronsav egy erős hidratáló összetevő, amely minden bőrtípus számára előnyös. Vízmegtartó tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik, hogy megtartsa a nedvességet a sejtben, és megakadályozza annak elpárolgását anélkül, hogy eltömítené a pórusokat.

A krémes formula létfontosságú ráncmegelőző hialuronsavval látja el a bőrt, hogy feltöltse a bőrt és hidratált maradjon a nap folyamán. Ez a fluid fokozza a puhaságot és simaságot, és javítja a felfrissült bőr megjelenését. Könnyű textúrája gyorsan felszívódik és nem hagy a bőrön zsíros vagy ragacsos érzetet.

Egységár: 93,47 Ft/ml
Szerezhető hűségpontok: 71
Elérhetőség: Raktáron

Leírás

REVOX B77 JUST Hialuronsav 3% Fluid. A hialuronsav egy erős hidratáló összetevő, amely minden bőrtípus számára előnyös. Vízmegtartó tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik, hogy megtartsa a nedvességet a sejtben, és megakadályozza annak elpárolgását anélkül, hogy eltömítené a pórusokat. A krémes formula létfontosságú ráncmegelőző hialuronsavval látja el a bőrt, hogy feltöltse a bőrt és hidratált maradjon a nap folyamán.

Ez a fluid fokozza a puhaságot és simaságot, és javítja a felfrissült bőr megjelenését. Könnyű textúrája gyorsan felszívódik és nem hagy a bőrön zsíros vagy ragacsos érzetet. Kombinálja más REVOX B77 JUST termékekkel a napi rutin részeként a legjobb hatás elérése érdekében.

Használati utasítás: Reggel és/vagy este vigyen fel egy kis mennyiséget a termékből megtisztított arcbőrre. Finoman masszírozza be, míg teljesen be nem szívódik. Kerülje a szemmel való érintkezést. Figyelem! Egyéni érzékenység előfordulhat bármelyik összetevőre. Első használat előtt végezzen érzékenységi tesztet.

Összetevők

Water/Aqua, Sodium Hyaluronate, Ethylhexyl Stearate, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Shea Butter/ Butyrospermum Parkii Shea Butter, Hydrolyzed Tara Gum / Hydrolyzed Caesalpinia Spinosa Gum, Tara Gum / Caesalpinia Spinosa Gum, Phenoxyethanol, Ceteareth-20, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Triethanolamine, Allantoin, Disodium EDTA, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Butylated Hydroxytoluene/ BHT.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.