Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek
CSAK EREDETI TERMÉKEK
CSAK EREDETI TERMÉKEK
100%-os eredetiség garancia minden termékre!
KIVÁLÓ VÁSÁRLÓI ÉRTÉKELÉS
KIVÁLÓ VÁSÁRLÓI ÉRTÉKELÉS
4.9 / 5.0 értékelés a vásárlók véleménye alapján!
MEGBÍZHATÓ VÁLLALKOZÁS
MEGBÍZHATÓ VÁLLALKOZÁS
Több tízezer sikeresen kézbesített rendelés évek óta!
Revox B77 Just Hialuronsavas Haj és fejbőr szérum 30 ml
2.999 Ft (2.361 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Revox B77 Just Hialuronsavas Haj és fejbőr szérum 30 ml

2.999 Ft (2.361 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Márka: REVOX
A REVOX B77 JUST HIALURONSAVAS HAJSZÉRUM egy hidratáló szérum, amelyet a száraz haj és fejbőr állapotának javítására fejlesztettek ki. A hialuronsav 2% -os koncentrációban hidratálja a hajszálakat, a betain és panthenol pedig nyugtató és nedvességmegtartó hatást fejt ki a kiszáradt fejbőrön. A könnyű, szilikonmentes formula könnyen felszívódik a fejbőrbe anélkül, hogy zsíros érzetet keltene
Egységár: 99,97 Ft/ml
Szerezhető hűségpontok: 75
Elérhetőség: Raktáron

Leírás

Hidratáló szérum, melyet a száraz haj és fejbőr állapotának javítására fejlesztettek ki. A hialuronsav 2% -os koncentrációban hidratálja a hajszálakat, fényt és simaságot kölcsönöz nekik, zsíros és olajos bevonat nélkül.

A betainnal és panthenollal dúsított szérum nyugtató és nedvességmegtartó hatást fejt ki a kiszáradt fejbőrön, melyhozzájárul a haj általános egészséges megjelenéséhez. A könnyű, szilikonmentes formula könnyen felszívódik a fejbőrbe anélkül, hogy zsíros érzetet keltene. A terméket a száraz, dehidratált hajra és fejbőrre fejlesztették, minden hajtípusra és gyakori használatra alkalmas.

Használati utasítás: Vigyen fel tiszta, száraz vagy törölközőszáraz hajra 6-7 cseppet a szérumból, alkalmazza fejbőrön és hajhossz mentén. Ne öblítse ki.

Figyelem! Egyéni érzékenység bármely összetevővel szemben előfordulhat. Irritáció esetén a további használat nem javasolt. Az első használatot megelőzően ajánlott egy érzékenységi teszt elvégzése.

Összetevők

Water / Aqua, Propylene Glycol, Betaine, Glycerin, Ethoxydiglycol, Sodium Hyaluronate, Provitamin B5 / Panthenol, Hydroxyethylcellulose, PPG-1-PEG-9 Lauryl Glycol Ether, Phenoxyethanol, Disodium EDTA.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.