Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek
CSAK EREDETI TERMÉKEK
CSAK EREDETI TERMÉKEK
100%-os eredetiség garancia minden termékre!
KIVÁLÓ VÁSÁRLÓI ÉRTÉKELÉS
KIVÁLÓ VÁSÁRLÓI ÉRTÉKELÉS
4.9 / 5.0 értékelés a vásárlók véleménye alapján!
MEGBÍZHATÓ VÁLLALKOZÁS
MEGBÍZHATÓ VÁLLALKOZÁS
Több tízezer sikeresen kézbesített rendelés évek óta!
REVOX B77 JUST Provitamin B5 és Centella 30 ml
3.299 Ft
2.804 Ft (2.208 Ft + ÁFA)
Menny.:db

REVOX B77 JUST Provitamin B5 és Centella 30 ml

3.299 Ft
2.804 Ft (2.208 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Márka: REVOX

A REVOX B77 JUST Provitamin B5 és Centella egy multifunkcionális arckrém, amely erős nyugtató, és regeneráló hatással rendelkezik.

Ez a termék a gyógyulás évszázados megoldását használja - a Centella Asiatica (ázsiai gázló) nyugtató és gyulladáscsökkentő tulajdonságai miatt.

A termék segít helyreállítani a bőr természetes egyensúlyát, megszünteti az irritációkat, valamint erősíti a bőrbarriert.

A készítményben található panthenol segít csillapítani a bőrpírt és javítja a bőr hidratáltságát, hogy megelőzze a kiszáradását. A balzsam alkalmazható minden olyan bőrfelületen, ahol kellemetlen érzés, fájdalom, borotvaégés vagy egyéb bőrirritáció jelentkezik.

Egységár: 93,47 Ft/ml
Szerezhető hűségpontok: 71
Elérhetőség: Raktáron

Leírás

A REVOX B77 JUST Provitamin B5 és Centella egy multifunkcionális arckrém, amely erős nyugtató, és regeneráló hatással rendelkezik. Ez a termék a gyógyulás évszázados megoldását használja - a Centella Asiatica (ázsiai gázló) nyugtató és gyulladáscsökkentő tulajdonságai miatt. A termék segít helyreállítani a bőr természetes egyensúlyát, megszünteti az irritációkat, valamint erősíti a bőrbarriert.

A készítményben található panthenol segít csillapítani a bőrpírt és javítja a bőr hidratáltságát, hogy megelőzze a kiszáradását. A balzsam alkalmazható minden olyan bőrfelületen, ahol kellemetlen érzés, fájdalom, borotvaégés vagy egyéb bőrirritáció jelentkezik. A gyengéd formulájának köszönhetően alkalmas rendszeres használatra az arc és a test bármely részén. Kombinálja más REVOX B77 JUST termékekkel a szépségápolási rutin részeként.

Használati utasítás: Vigyen fel egy kis mennyiséget a termékből a gyulladt területre és finoman masszírozza a bőrbe. Nem kell teljesen beszívódnia, hogy a termék kifejtse hatását, szükség esetén vigyen fel újabb mennyiséget. Figyelem! Egyéni érzékenység előfordulhat bármelyik összetevőre. Első használat előtt végezzen érzékenységi tesztet. Ha diszkomfort jelentkezik, hagyja abba a termék használatát.

Összetevők

Water/ Aqua, Provitamin B5 / Panthenol, Propylene Glycol, Butylene Glycol, Centella Asiatica Leaf Extract, Glycerin, Inulin, Alpha-Glucan Oligosaccharide, Ceteareth-20, Dimethicone, Shea Butter / Butyrospermum Parkii Butter, Babassu Seed Oil / Orbignya Oleifera Seed Oil, Betaine, Caprylic/Capric Triglyceride, Octyldodecanol, Glyceryl Stearate SE, Squalane, Phenoxyethanol, Allantoin, Bisabolol, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Disodium EDTA, Fragrance / Parfum, Octadecyl Di-t-butyl-4 Hydroxyhydrocinnamate.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.