Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek
CSAK EREDETI TERMÉKEK
CSAK EREDETI TERMÉKEK
100%-os eredetiség garancia minden termékre!
KIVÁLÓ VÁSÁRLÓI ÉRTÉKELÉS
KIVÁLÓ VÁSÁRLÓI ÉRTÉKELÉS
4.9 / 5.0 értékelés a vásárlók véleménye alapján!
MEGBÍZHATÓ VÁLLALKOZÁS
MEGBÍZHATÓ VÁLLALKOZÁS
Több tízezer sikeresen kézbesített rendelés évek óta!
Revox B77 Plex Purifying Sampon STEP 4C 260 ml
4.999 Ft
4.240 Ft (3.339 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Revox B77 Plex Purifying Sampon STEP 4C 260 ml

4.999 Ft
4.240 Ft (3.339 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Márka: REVOX PLEX
A REVOX B77 PLEX PURIFYING SAMPON az innovatív új formulájának köszönhetően erősíti a hő- és kémiai kezeléseknek kitett hajat és képes visszafordítani a káros utóhatásokat. A hajon lágy habot képezve távolítja el a lerakódásokat, szennyeződéseket és faggyút anélkül, hogy kiszárítaná a hajszálakat vagy fejbőrt.
Egységár: 16,31 Ft/ml
Szerezhető hűségpontok: 107
Elérhetőség: Raktáron

Leírás

Innovatív új formulájának köszönhetően erősíti a hő- és kémiai kezeléseknek kitett hajat és képes visszafordítani a káros utóhatásokat. A hajon lágy habot képezve távolítja el a lerakódásokat, szennyeződéseket és faggyút anélkül, hogy kiszárítaná a hajszálakat vagy fejbőrt.

Az Aminosavak egyedi komplexuma segít helyreállítani azokat a kötéseket, amelyek károsodtak a dauer, a szőkítés, a festés és a hőkezelés során, visszaállítva a haj természetes puhaságát, fényét és ragyogását. A sampon megújító tulajdonságai már az első használat után érezhetőek, míg a folyamatos alkalmazás segít megőrizni a könnyed, táplált és dús hatású hajat. Szulfátmentes. Színvédett és minden hajtípus számára előnyös.

Használati utasítás: Vigye fel nedves hajra és fejbőrre, masszírozza be alaposan, majd öblítse le langyos vízzel.

Figyelem! Egyéni érzékenység előfordulhat bármelyik összetevőre. Kerülje a szemmel való érintkezést! Ha a termék a szembe kerül, alaposan öblítse ki vízzel.

Összetevők

Water/Aqua, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Cocoamphoacetate, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Cocamide DEA, Sodium Laureth-5 Carboxylate, Glycerin, Sodium PCA, Sodium Lactate, Arginine, Aspartic Acid, PCA, Glycine, Alanine, Serine, Valine, Proline, Threonine, Isoleucine, Histidine, Phenylalanine, Hydroxypropylgluconamide, Hydroxypropylammonium Gluconate, PEG/PPG-120/10 Trimethylolpropane Trioleate, Laureth-2, Phenoxyethanol, Sodium Chloride, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Fragrance/ Parfum, Citric Acid, Disodium EDTA.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.