Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek
CSAK EREDETI TERMÉKEK
CSAK EREDETI TERMÉKEK
100%-os eredetiség garancia minden termékre!
KIVÁLÓ VÁSÁRLÓI ÉRTÉKELÉS
KIVÁLÓ VÁSÁRLÓI ÉRTÉKELÉS
4.9 / 5.0 értékelés a vásárlók véleménye alapján!
MEGBÍZHATÓ VÁLLALKOZÁS
MEGBÍZHATÓ VÁLLALKOZÁS
Több tízezer sikeresen kézbesített rendelés évek óta!
Best of Revox 2023 SuperBox
18.494 Ft
13.870 Ft (10.922 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Best of Revox 2023 SuperBox

18.494 Ft
13.870 Ft (10.922 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Márka: REVOX
  • A 6+1db termék alapára összesen 21.493 Ft.
  • Most 14.790 Ft-ért veheted meg ebben a csomagajánlatban.

A REVOX márka bőrápolási rutinunk oszlopos tagja és tudjuk, hogy Ti is nagyon szeretitek, ezért készítettünk Nektek sok rutin-boxot, hogy egyszerűbb legyen a választás.

Ez a box viszont nem egy szimpla rutin-box, ez egy SuperBox, amibe beletettük a leghasznosabb szérumokat, amik bármilyen bőrápolási rutinba beleilleszthetőek, bőrtípustól függetlenül.

Ha ez még nem lenne elég, a SuperBoxok mellé a kosárban ajándékba választhattok még egy, teljes kiszerelésű Revox szérumot!

Az ajándék szérumot a vásárlási folyamat során a Kosár oldalon tudod kiválasztani az 'AJÁNDÉK KIVÁLASZTÁSA' gombra kattintva.

Egységár: 13.870,50 Ft/db
Szerezhető hűségpontok: 347
Elérhetőség: Utolsó 8 db raktáron

Leírás

A SuperBox tartalma:

  • REVOX JUST HYALURONSAV 30 ml - A JUST Hyaluron szérumban megtalálható hyaluronsav (HA) a bőrben természetesen megtalálható anyag, ami felelős a bőr vízmegtartásáért és segít a hidratáltság és feszesség fenntartásában. Egy HA molekula a saját tömegének ezerszeresét képes vízből tárolni és nemcsak megtartja a nedvességet a bőrben, hanem megakadályozza a nedvesség elvesztését is. 
  • REVOX JUST NIACINAMID 30 ml - A JUST Niacinamid szérumban található niacinamid a B3 vitamin egy formája, a 8 B vitaminból az egyik, mely az egészséges bőr és test számára elengedhetetlen. A B3 vitamin segít minimalizálni a bőrhibák megjelenését, miközben egyensúlyban tartja a bőr faggyútermelését, és így sima, hidratált és matt bőrfelszínt biztosít. Megerősíti a bőr természetes védekezőképességét és megelőzi a bőr folyadékvesztését, védi az irritációtól és a külső szennyező anyagoktól.
  • REVOX JUST PEPTIDEK 30 ml - A JUST Peptid szérumban található peptidek a bőr alapvető építőkövei. Nélkülük a bőr elveszti rugalmasságát, ráncok alakulnak ki és megváltozik a bőr textúrája. A bőrpeptidek segítik a kollagén és elasztin termelést, így minimalizálva a ráncokat és fiatalosabb megjelenést biztosítanak a bőr számára.
  • REVOX JUST VITAMIN C 30 ml - A JUST C Vitamin szérumban található C-vitamin hatékony öregedésgátló hatóanyag, fokozza a bőr antioxidáns védelmét a szabad gyökök és a környezeti ártalmak ellen, melyek felelősek a korai ráncokért és a bőr megereszkedéséért is. A C-vitamin elősegíti a kollagén szintézist, világosítja a bőrtónust, és csökkenti a hiperpigmentációt a melanintermelés csökkentésével.
  • Revox B77 Just Centella Asiatica 100% 30ml- A Centella Asiatica nyugtató hatása segíti az érzékeny bőr regenerálását és hozzájárul az egészségesebb és simább megjelenéséhez. A CICA vagy Tigrisfű néven is ismert hatóanyagot a történelem során gyógyító hatása miatt használták, mely az őshonos Ázsián túl is hatalmas elismerést szerzett az összetevőnek. A kivonat erőteljes antioxidáns hatással rendelkezik, ezáltal megvédi a bőrt a káros szabad gyököktől és erősíti az epidermális védőréteget. A szérum segít a bőr hidratáltságának megőrzésében és javítja annak megjelenését.
  • REVOX JUST FÉNYVÉDŐ SPF50 + HA - Egy szuper termék a mindennapi fényvédelemhez. A fényvédő megóvja az arcbőrt az öregedést okozó káros UVA- és a leégést okozó UVB sugaraktól, miközben hidratálja és puhává varázsolja azt. Koncentrált textúrájának köszönhetően gyorsan felszívódik és ragadásmentes, sima végeredményt nyújt a tökéletes sminkalaphoz.

ÍGY HASZNÁLD:

  • Reggel: C-Vitamin, Fényvédő
  • Este: A többi szérum egymással bárhogyan kombinálható, de nem kell egyszerre feltenned mindet, oszd el nyugodtan 2-3 féle napra őket!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.