Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek

Hajfestékek, hajszínezők

Rendezés:

L´Oréal Paris Excellence Créme Krémhajfesték 400 Barna

400 BARNA A L'Oréal Paris bemutatja a legendás Excellence hajfesték megújított kollekcióját hármas védelemmel a még gazdagabb árnyalatokért. A hármas ápolás rituálé gyönyörűvé teszi a hajszínt, ápolja a fejbőrt és a hajat. Az új utóápoló sampon pedig kíméletes pH-val simítja a hajat a ragyogásért, és természetes színeredményt nyújt. Akár 100%-os őszhaj-fedés.
Raktáron
2.799 Ft

L'Oréal Paris Excellence Créme Krémhajfesték 8.1 Világos Hamvasszőke

8.1 VILÁGOS HAMVASSZŐKE A L'Oréal Paris bemutatja a legendás Excellence hajfesték megújított kollekcióját hármas védelemmel a még gazdagabb árnyalatokért. A hármas ápolás rituálé gyönyörűvé teszi a hajszínt, ápolja a fejbőrt és a hajat. Az új utóápoló sampon pedig kíméletes pH-val simítja a hajat a ragyogásért, és természetes színeredményt nyújt. Akár 100%-os őszhaj-fedés.
Utolsó 8 db raktáron
2.799 Ft

L'Oréal Paris Excellence Créme Krémhajfesték 7.43 Rézfényű Aranyszőke

7.43 RÉZFÉNYŰ ARANYSZŐKE A L'Oréal Paris bemutatja a legendás Excellence hajfesték megújított kollekcióját hármas védelemmel a még gazdagabb árnyalatokért. A hármas ápolás rituálé gyönyörűvé teszi a hajszínt, ápolja a fejbőrt és a hajat. Az új utóápoló sampon pedig kíméletes pH-val simítja a hajat a ragyogásért, és természetes színeredményt nyújt. Akár 100%-os őszhaj-fedés.
Raktáron
2.799 Ft

L'Oréal Paris Excellence Créme Krémhajfesték 01 Extra Világos Természetes Szőke

01 EXTRA VILÁGOS TERMÉSZETES SZŐKE A L'Oréal Paris bemutatja a legendás Excellence hajfesték megújított kollekcióját hármas védelemmel a még gazdagabb árnyalatokért. A hármas ápolás rituálé gyönyörűvé teszi a hajszínt, ápolja a fejbőrt és a hajat. Az új utóápoló sampon pedig kíméletes pH-val simítja a hajat a ragyogásért, és természetes színeredményt nyújt. Akár 100%-os őszhaj-fedés.
Raktáron
2.799 Ft

L'Oréal Paris Excellence Créme Krémhajfesték 4.15 Jeges Barna

4.15 JEGES BARNA A L'Oréal Paris bemutatja a legendás Excellence hajfesték megújított kollekcióját hármas védelemmel a még gazdagabb árnyalatokért. A hármas ápolás rituálé gyönyörűvé teszi a hajszínt, ápolja a fejbőrt és a hajat. Az új utóápoló sampon pedig kíméletes pH-val simítja a hajat a ragyogásért, és természetes színeredményt nyújt. Akár 100%-os őszhaj-fedés.
Raktáron
2.799 Ft

L'Oréal Paris Excellence Créme Krémhajfesték 7.1 Hamvasszőke

7.1 HAMVASSZŐKE A L'Oréal Paris bemutatja a legendás Excellence hajfesték megújított kollekcióját hármas védelemmel a még gazdagabb árnyalatokért. A hármas ápolás rituálé gyönyörűvé teszi a hajszínt, ápolja a fejbőrt és a hajat. Az új utóápoló sampon pedig kíméletes pH-val simítja a hajat a ragyogásért, és természetes színeredményt nyújt. Akár 100%-os őszhaj-fedés.
Raktáron
2.799 Ft

L'Oréal Paris Excellence Cool Creme Krémhajfesték 4.11 Extra Hamvas Barna

4.11 Extra hamvas barna Excellence Cool Creme rezes tónusok elleni technológióval. A pro-keratinnal gazdagított krémhajfesték, kíméletes lila sampon és rezesedést gátló lila hajpakolás új rutinja kifejezetten az Excellence Cool Creme utáni használatra lett kifejlesztve. A hármas védelem felfedi a hajszín ragyogását és segít a gyönyörű, hideg árnyalat hosszú távú megtartásában.
Raktáron
2.999 Ft

L'Oréal Paris Excellence Cool Creme Krémhajfesték 5.11 Extra Hamvas Világosbarna

5.11 Extra hamvas világosbarna Excellence Cool Creme rezes tónusok elleni technológióval. A pro-keratinnal gazdagított krémhajfesték, kíméletes lila sampon és rezesedést gátló lila hajpakolás új rutinja kifejezetten az Excellence Cool Creme utáni használatra lett kifejlesztve. A hármas védelem felfedi a hajszín ragyogását és segít a gyönyörű, hideg árnyalat hosszú távú megtartásában.
Raktáron
2.999 Ft

L'Oréal Paris Excellence Cool Creme Krémhajfesték 7.11 Extra Hamvas Szőke

7.11 Extra hamvas szőke Excellence Cool Creme rezes tónusok elleni technológióval. A pro-keratinnal gazdagított krémhajfesték, kíméletes lila sampon és rezesedést gátló lila hajpakolás új rutinja kifejezetten az Excellence Cool Creme utáni használatra lett kifejlesztve. A hármas védelem felfedi a hajszín ragyogását és segít a gyönyörű, hideg árnyalat hosszú távú megtartásában.
Raktáron
2.999 Ft

ColourOn Hajszínező Szőke

Hajkímélő hajszínező, mely közepesen tartós, tökéletes választás balayage és egyéb divatfestések elkészítéséhez.
Raktáron
2.750 Ft 2.200 Ft

ColourOn Hajszínező Barna

Hajkímélő hajszínező, mely közepesen tartós, tökéletes választás balayage és egyéb divatfestések elkészítéséhez.
Raktáron
2.750 Ft 2.200 Ft

Revolution Root Cover Up Hajtőszínező Stick Fekete

Hajtőszínező stick, mely eltünteti a lenövéseket, az őszülő hajtöveket a következő hajmosásig.
Raktáron
2.100 Ft 1.680 Ft