Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

BENETTON

A DIVERZITÁS SZÍNEI

A világ tele van különböző színű emberekkel, akik a különbözőségeik ellenére együtt tudnak élni és álmodni. A szín nem határozza meg kik vagyunk, honnan származunk. A szín egy hozzáállás, egy érzés, egy stílus.

A COLORS illatok a világ változatosságát és színeit ünneplik – a Benetton márka a diverzitást élteti. 

Minden szín saját személyiséggel rendelkezik és megvan a saját története. Támogatják a szabadságot, a multikulturalizmust és az optimizmust, egy olyan világot, ahol minden színt értékelnek… A feketétől a rózsaszínig. 

A Benetton Colors parfümök azoknak készültek, akik hisznek egy jobb világban. 

Illatai a vidámságot és optimizmust testesítik meg, lendületet és frissességet nyújtanak. Női és férfi illatok azoknak, akik büszkék arra, hogy különbözőek. 

Rendezés:
Nézet:
A Benetton Colors Pink egy vidám, fiatalos virágos-gyümölcsös illat, a mandarin és jázmin erejével.
Raktáron
6.790 Ft 3.990 Ft

A fás-orientális Benetton Colors Black a Colors család legújabb férfi illata, melyet olyanoknak fejlesztettek ki, akik felismerik és ünneplik a változatosságot. Az illat célja, hogy emlékeztessen minket arra, hogy világunk színekben gazdag, és ettől csodálatos. 

Raktáron
6.790 Ft 3.990 Ft
A Benetton Colors Pink egy vidám, fiatalos virágos-gyümölcsös illat, a mandarin és jázmin erejével.
Raktáron
5.190 Ft 2.990 Ft
A Benetton Colors Blue egy friss, citrusos illat, mely a legszürkébb hétköznapot is fel tudja dobni. A narancsvirág és citrom illata energiát és lendületet biztosít.
Raktáron
5.190 Ft 2.990 Ft
A Benetton Colors Pink és Blue kombinálásával megszületett a Colors univerzum új illata, a Benetton Colors Purple, frissítő és érzéki illatok különlegesen nőies kombinációja.
Raktáron
5.190 Ft 2.990 Ft -tól
A Benetton Colors Man Green sportos, ugyanakkor kifinomult és elegáns. Citrusos jegyei frissességet biztosítanak, fás és fűszeres összetevői pedig az illat sokszínűségéért felelnek.
Raktáron
5.190 Ft 2.990 Ft -tól
A Benetton Colors Man Blue érzéki, intenzív és rendkívül férfias. Friss, citrusos nyitás után a gyümölcsök, majd a karakteres fás jegyek teszik teljessé az illatkompozíciót.
 
Raktáron
5.190 Ft 2.990 Ft -tól
A Benetton Colors Rose a Colors család legújabb illata, melyet olyan nőknek fejlesztettek ki, akik felismerik és ünneplik a változatosságot. Az illat célja, hogy emlékeztessen minket arra, hogy világunk színekben gazdag, és ettől csodálatos.
Raktáron
6.790 Ft 3.990 Ft