Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek

ÖNBARNÍTÓK ARCRA

Rendezés:

Bondi Sands Technocolor Face Serum Sapphire önbarnító szérum arcra 50 ml

A Technocolor Sapphire önbarnító arcszérum személyre szabott arcbarnító élményt nyújt, amely olyan egyedi eredményt biztosít, mint amilyen Te vagy, és amelyet alapos bőrelemzéssel gondosan összeállítottunk, hogy minden bőrtónushoz tökéletesen illeszkedő eredményt biztosítson, anélkül, hogy veszélyeztetné a bőrbarriert.

A Technocolor Sapphire önbarnító arcszérum illatanyagmentes formula, a Dermachromatic™ Color Technology előnyeivel, a bőrközpontú aktív C-vitaminnal a ragyogás érdekében és a kamillával a nyugtatás érdekében tökéletes a világosabb bőrtónusúak számára, akik természetes, hűvös tónusú barnaságot szeretnének elérni az arcon. Alacsony szintű barnító hatóanyagokat, hűvös tónusú, bronzos színfokozókat és elektrolit hidratálást tartalmazó Technocolor Sapphire Face a narancsos árnyalatok kialakulása ellen hat, hogy a lehető legtermészetesebb eredményt biztosítsa. A kiegészítő Blemish Control Complex™ segít megelőzni a pattanások és a bőrhibák megjelenését, így minden egyes alkalmazás után javított, bőrfelszínt elmosó végeredményt nyújt.

Raktáron
5.196 Ft 3.637 Ft

Bondi Sands Technocolor Face Serum Emerald önbarnító szérum arcra 50 ml

A Technocolor Emerald önbarnító arcszérum személyre szabott barnulási élményt nyújt, amely olyan egyedi eredményt biztosít, mint amilyen Te vagy, a Technocolor Emerald önbarnító arcszérumot alapos bőrelemzéssel gondosan összeállítottuk, hogy minden bőrtónushoz tökéletesen illeszkedő eredményt nyújtson, anélkül, hogy veszélyeztetné a bőrgátat.

A Technocolor Emerald önbarnító arcszérum illatanyagmentes formula és a Dermachromatic™ Color Technology előnyeivel, a bőrközpontú aktív C-vitaminnal a ragyogás érdekében, valamint a kamillával a nyugtatás érdekében tökéletes a közepes bőrtónusú, mély, olíva tónusú barnaságot elérni kívánók számára. A középszintű barnító hatóanyagokat, hűvös tónusú, bronzos színfokozókat és elektrolit hidratálást tartalmazó Technocolor Emerald Face szérum ellensúlyozza a narancsos árnyalatok kialakulását, hogy a lehető legtermészetesebb eredményt biztosítsa. A kiegészítő Blemish Control Complex™ megakadályozza a pattanások és a bőrhibák megjelenését, így minden egyes alkalmazás után feljavított, bőrfelszínt elmosó végeredményt nyújt.

Raktáron
5.196 Ft 3.637 Ft

Bondi Sands Technocolor Face Serum Magenta önbarnító szérum arcra 50 ml

A Technocolor Magenta önbarnító arcszérum személyre szabott barnulási élményt nyújt, amely olyan egyedi eredményt biztosít, mint amilyen Te vagy, a Technocolor Magenta önbarnító arcszérumot alapos bőrelemzéssel gondosan összeállítottuk, hogy minden bőrtónushoz tökéletesen illeszkedő eredményt nyújtson, anélkül, hogy veszélyeztetné a bőrgátat.

A Technocolor Magenta önbarnító arcszérum illatanyagmentes formula és a Dermachromatic™ Color Technology előnyeivel, a bőrközpontú aktív C-vitaminnal a ragyogás elősegítése érdekében, valamint a kamillával a nyugtatás érdekében tökéletes az olivás-mély tónusú bőr számára, amely gazdag, mély tónusú barnaságot szeretne elérni az arcon. A magas szintű barnító hatóanyagokat, meleg tónusú, bronzos színfokozókat és elektrolit hidratálást tartalmazó Technocolor Magenta Face a legtermészetesebb eredmény elérése érdekében ellensúlyozza a hideg tónusok kialakulását. A kiegészítő Blemish Control Complex™ segít megelőzni a pattanások és a bőrhibák megjelenését, így minden egyes alkalmazás után feljavított, bőrfelszínt elmosó végeredményt nyújt.

Raktáron
5.196 Ft 3.637 Ft

Bondi Sands Technocolor Face Serum Caramel önbarnító szérum arcra 50 ml

A Technocolor Caramel önbarnító arcszérum személyre szabott barnulási élményt nyújt, amely olyan egyedi eredményt biztosít, mint amilyen Te vagy, a Technocolor Caramel önbarnító arcszérumot alapos bőrelemzéssel gondosan összeállítottuk, hogy minden bőrtónushoz tökéletesen illeszkedő eredményt nyújtson, anélkül, hogy veszélyeztetné a bőrbarriert.

A Technocolor Caramel önbarnító arcszérum illatanyagmentes formula és a Dermachromatic™ Color Technology előnyeivel, a bőrközpontú aktív C-vitaminnal a ragyogás érdekében, valamint a kamillával a nyugtatás érdekében, tökéletes a meleg, aranytónusú ragyogást elérni kívánó mély bőrfelszínhez. Alacsony szintű barnító hatóanyagokat, meleg tónusú, bronzos színfokozót és elektrolit hidratálást tartalmazó Technocolor Caramel Face segít hidratálni és melegséget kölcsönözni a bőrnek, hogy a lehető legtermészetesebb eredményt érje el. A kiegészítő Blemish Control Complex™ segít megelőzni a pattanások és a bőrhibák megjelenését, így minden egyes alkalmazás után feljavított, bőrfelszínt elmosó finisht kap.

Raktáron
5.196 Ft 3.637 Ft

Bondi Sands Gradual Tan Fokozatos Önbarnító Arckrém 50ml

Bondi Sands Gradual Tanning Face Lotion 50ml

Ausztrália, napsütés, homokos tengerpartok…Tapasztald meg a napcsókolta ausztrál barnaságot egész évben a Bondi Sands Gradual Tanning Arckrémmel! Minden bőrtónusra, shea vajjal gazdagítva a hidratált bőrért.

Használd minden nap a fokozatosan felépített barnaságért.

 • Bőrgyógyászatilag tesztelt.
 • Érzékeny bőrre is alkalmas.
 • Nem komedogén, nem tömíti el a pórusokat.
 • Illatanyag- és színezékmentes.
Raktáron
5.995 Ft 4.196 Ft
(1)

Bondi Sands Önbarnító Cseppek Arcra és Testre Light/Medium 30ml

Bondi Sands Face Drops Light/Medium 30ml

Ausztrália, napsütés, homokos tengerpartok…Tapasztald meg a napcsókolta ausztrál barnaságot a Bondi Sands Light/Medium Self Tan Cseppjeivel, ausztrál növényi kivonatokkal gazdagítva a táplált, ragyogó bőrért.

 • Bőrgyógyászatilag tesztelt.
 • Érzékeny bőrre is alkalmas.
 • Nem komedogén, nem tömíti el a pórusokat.
 • Illatanyag- és színezékmentes.
Raktáron
7.995 Ft 5.596 Ft

Bondi Sands Önbarnító Cseppek Arcra és Testre Dark 30ml

Bondi Sands Face Drops Dark 30ml

Ausztrália, napsütés, homokos tengerpartok…Tapasztald meg a napcsókolta ausztrál barnaságot a Bondi Sands Dark Self Tan Cseppjeivel, ausztrál növényi kivonatokkal gazdagítva a táplált, ragyogó bőrért.

 • Bőrgyógyászatilag tesztelt.
 • Érzékeny bőrre is alkalmas.
 • Nem komedogén, nem tömíti el a pórusokat.
 • Illatanyag- és színezékmentes.
Raktáron
7.995 Ft 5.596 Ft

Bondi Sands 1 Hour Express Arcpermet

A Bondi Sands 1 Hour Express Face Mist termékünk ausztrál napbarnított bőrt kölcsönöz, csupán egy óra alatt. A kettős hatású formula sötét és hosszantartó barnulást biztosít. Ez a könnyű önbarnító permet minden alkalmazás során hidratálja és ragyogóvá teszi a bőrt. Dermatológiailag tesztelt. Érzékeny bőrre alkalmas. Nem-komedogén - nem dugasztja el a szőrtüszőket. Illat- és szulfátmentes. 
Raktáron
8.970 Ft 6.279 Ft

Bondi Sands Pure Tanning Önbarnító permet arcra 70 ml

Tiszta, egyszerű, átlátszó. A Bondi Sands Pure Önbarnító Arcpermet az ikonikos bronzos ragyogást kombinálja a bőr hidratálásával és regenerálásával.

A termék használata előtt kis bőrfelületen végezz folttesztet! Ha érzékeny vagy valamelyik összetevőre, ne használd a terméket!

Raktáron
7.990 Ft 5.593 Ft

Bondi Sands Pure Önbarnító Arcmaszk 75 ml

Tiszta, egyszerű, átlátszó. A Bondi Sands Pure Önbarnító Arcmaszk garantálja az ikonikos bronzos ragyogást, illetve hidratálja és regenerálja a bőröd az éjszaka során.

A termék használata előtt kis bőrfelületen végezz folttesztet! Ha érzékeny vagy valamelyik összetevőre, ne használd a terméket!

Raktáron
7.890 Ft 5.523 Ft