Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek

BONDI SANDS

Rendezés:

Bondi Sands Technocolor Face Serum Sapphire önbarnító szérum arcra 50 ml

A Technocolor Sapphire önbarnító arcszérum személyre szabott arcbarnító élményt nyújt, amely olyan egyedi eredményt biztosít, mint amilyen Te vagy, és amelyet alapos bőrelemzéssel gondosan összeállítottunk, hogy minden bőrtónushoz tökéletesen illeszkedő eredményt biztosítson, anélkül, hogy veszélyeztetné a bőrbarriert.

A Technocolor Sapphire önbarnító arcszérum illatanyagmentes formula, a Dermachromatic™ Color Technology előnyeivel, a bőrközpontú aktív C-vitaminnal a ragyogás érdekében és a kamillával a nyugtatás érdekében tökéletes a világosabb bőrtónusúak számára, akik természetes, hűvös tónusú barnaságot szeretnének elérni az arcon. Alacsony szintű barnító hatóanyagokat, hűvös tónusú, bronzos színfokozókat és elektrolit hidratálást tartalmazó Technocolor Sapphire Face a narancsos árnyalatok kialakulása ellen hat, hogy a lehető legtermészetesebb eredményt biztosítsa. A kiegészítő Blemish Control Complex™ segít megelőzni a pattanások és a bőrhibák megjelenését, így minden egyes alkalmazás után javított, bőrfelszínt elmosó végeredményt nyújt.

Raktáron
5.196 Ft 3.637 Ft

Bondi Sands Technocolor Face Serum Emerald önbarnító szérum arcra 50 ml

A Technocolor Emerald önbarnító arcszérum személyre szabott barnulási élményt nyújt, amely olyan egyedi eredményt biztosít, mint amilyen Te vagy, a Technocolor Emerald önbarnító arcszérumot alapos bőrelemzéssel gondosan összeállítottuk, hogy minden bőrtónushoz tökéletesen illeszkedő eredményt nyújtson, anélkül, hogy veszélyeztetné a bőrgátat.

A Technocolor Emerald önbarnító arcszérum illatanyagmentes formula és a Dermachromatic™ Color Technology előnyeivel, a bőrközpontú aktív C-vitaminnal a ragyogás érdekében, valamint a kamillával a nyugtatás érdekében tökéletes a közepes bőrtónusú, mély, olíva tónusú barnaságot elérni kívánók számára. A középszintű barnító hatóanyagokat, hűvös tónusú, bronzos színfokozókat és elektrolit hidratálást tartalmazó Technocolor Emerald Face szérum ellensúlyozza a narancsos árnyalatok kialakulását, hogy a lehető legtermészetesebb eredményt biztosítsa. A kiegészítő Blemish Control Complex™ megakadályozza a pattanások és a bőrhibák megjelenését, így minden egyes alkalmazás után feljavított, bőrfelszínt elmosó végeredményt nyújt.

Raktáron
5.196 Ft 3.637 Ft

Bondi Sands Technocolor Face Serum Magenta önbarnító szérum arcra 50 ml

A Technocolor Magenta önbarnító arcszérum személyre szabott barnulási élményt nyújt, amely olyan egyedi eredményt biztosít, mint amilyen Te vagy, a Technocolor Magenta önbarnító arcszérumot alapos bőrelemzéssel gondosan összeállítottuk, hogy minden bőrtónushoz tökéletesen illeszkedő eredményt nyújtson, anélkül, hogy veszélyeztetné a bőrgátat.

A Technocolor Magenta önbarnító arcszérum illatanyagmentes formula és a Dermachromatic™ Color Technology előnyeivel, a bőrközpontú aktív C-vitaminnal a ragyogás elősegítése érdekében, valamint a kamillával a nyugtatás érdekében tökéletes az olivás-mély tónusú bőr számára, amely gazdag, mély tónusú barnaságot szeretne elérni az arcon. A magas szintű barnító hatóanyagokat, meleg tónusú, bronzos színfokozókat és elektrolit hidratálást tartalmazó Technocolor Magenta Face a legtermészetesebb eredmény elérése érdekében ellensúlyozza a hideg tónusok kialakulását. A kiegészítő Blemish Control Complex™ segít megelőzni a pattanások és a bőrhibák megjelenését, így minden egyes alkalmazás után feljavított, bőrfelszínt elmosó végeredményt nyújt.

Raktáron
5.196 Ft 3.637 Ft

Bondi Sands Technocolor Face Serum Caramel önbarnító szérum arcra 50 ml

A Technocolor Caramel önbarnító arcszérum személyre szabott barnulási élményt nyújt, amely olyan egyedi eredményt biztosít, mint amilyen Te vagy, a Technocolor Caramel önbarnító arcszérumot alapos bőrelemzéssel gondosan összeállítottuk, hogy minden bőrtónushoz tökéletesen illeszkedő eredményt nyújtson, anélkül, hogy veszélyeztetné a bőrbarriert.

A Technocolor Caramel önbarnító arcszérum illatanyagmentes formula és a Dermachromatic™ Color Technology előnyeivel, a bőrközpontú aktív C-vitaminnal a ragyogás érdekében, valamint a kamillával a nyugtatás érdekében, tökéletes a meleg, aranytónusú ragyogást elérni kívánó mély bőrfelszínhez. Alacsony szintű barnító hatóanyagokat, meleg tónusú, bronzos színfokozót és elektrolit hidratálást tartalmazó Technocolor Caramel Face segít hidratálni és melegséget kölcsönözni a bőrnek, hogy a lehető legtermészetesebb eredményt érje el. A kiegészítő Blemish Control Complex™ segít megelőzni a pattanások és a bőrhibák megjelenését, így minden egyes alkalmazás után feljavított, bőrfelszínt elmosó finisht kap.

Raktáron
5.196 Ft 3.637 Ft

Bondi Sands Gradual Tan Színezett Bőrtökéletesítő Önbarnító Testápoló 150ml

Bondi Sands Gradual Tanning Lotion Tinted Skin Perfector 150ml Ausztrália, napsütés, homokos tengerpartok…Élvezd a ragyogó bőrt és az azonnali bronzos barnaságot egész évben a Bondi Sands Tinted Skin Perfector Gradual Tanning Testápolóval! Tápláló krém minden bőrtónusra, apró bronz pigmentekkel az azonnali tökéletes bőrért. Használd minden nap a fokozatosan felépített barnaságért.
Raktáron
7.995 Ft 5.596 Ft

Bondi Sands Gradual Tan Fokozatos Önbarnító Arckrém 50ml

Bondi Sands Gradual Tanning Face Lotion 50ml

Ausztrália, napsütés, homokos tengerpartok…Tapasztald meg a napcsókolta ausztrál barnaságot egész évben a Bondi Sands Gradual Tanning Arckrémmel! Minden bőrtónusra, shea vajjal gazdagítva a hidratált bőrért.

Használd minden nap a fokozatosan felépített barnaságért.

 • Bőrgyógyászatilag tesztelt.
 • Érzékeny bőrre is alkalmas.
 • Nem komedogén, nem tömíti el a pórusokat.
 • Illatanyag- és színezékmentes.
Raktáron
5.995 Ft 4.196 Ft
(1)

Bondi Sands Gradual Tan Ragyogásfokozó Önbarnító Testápoló 150ml

Bondi Sands Gradual Tanning Lotion Skin Illuminator 150ml

Ausztrália, napsütés, homokos tengerpartok…Élvezd a ragyogó, élettel teli bőrt egész évben a Bondi Sands Skin Illuminator Gradual Tanning Testápolóval! Tápláló krém minden bőrtónusra, apró csillám pigmentekkel az azonnali ragyogásért.

Használd minden nap a fokozatosan felépített barnaságért.

Raktáron
7.995 Ft 5.596 Ft

Bondi Sands SPF 50+ Illatanyagmentes Színezett Face Fluid 50ml

Bondi Sands SPF 50+ Fragrance Free Tinted Face Fluid 50ml

Érezd jól magad egy napsütötte napon Bondi Sands módra az illatanyagmentes SPF 50+ Színezett Face Fluiddal! Enyhe fedésű színezett formulája UVA és UVB védelmet biztosít, szuper-könnyed, gyengéd és hamar beszívódik. Önmagában vagy smink alá is használhatod.

 • Bőrgyógyászatilag tesztelt.
 • Érzékeny bőrre is alkalmas.
 • Nem komedogén, nem tömíti el a pórusokat.
Raktáron
5.995 Ft 4.196 Ft

Bondi Sands SPF 50+ Illatanyagmentes Hidratáló Színezett Arckrém 75ml

Bondi Sands SPF 50+ Fragrance Free Hydrating Tinted Face Lotion 75ml

Érezd jól magad egy napsütötte napon Bondi Sands módra az illatanyagmentes SPF 50+ Hidratáló Színezett Arckrémünkkel! Enyhe fedésű színezett formulája UVA és UVB védelmet biztosít, hidratál, így tökéletes száraz bőrre. Önmagában vagy smink alá is használhatod.

 • Bőrgyógyászatilag tesztelt.
 • Érzékeny bőrre is alkalmas.
 • Nem komedogén, nem tömíti el a pórusokat.
Raktáron
5.995 Ft 4.196 Ft

Bondi Sands SPF 50+ Illatanyagmentes Matt Színezett Arckrém 75ml

Bondi Sands SPF 50+ Fragrance Free Matte Tinted Face Lotion 75ml

Érezd jól magad egy napsütötte napon Bondi Sands módra az illatanyagmentes SPF 50+ Matt Színezett Arckrémünkkel! Enyhe fedésű színezett formulája UVA és UVB védelmet biztosít, nem hagy olajos érzetet, így tökéletes zsíros bőrre. Önmagában vagy smink alá is használhatod.

 • Bőrgyógyászatilag tesztelt.
 • Érzékeny bőrre is alkalmas.
 • Nem komedogén, nem tömíti el a pórusokat.
Raktáron
5.995 Ft 4.196 Ft

Bondi Sands SPF 50+ Illatanyagmentes Face Fluid 50ml

Bondi Sands SPF 50+ Fragrance Free Face Fluid 50ml

Érezd jól magad egy napsütötte napon Bondi Sands módra az illatanyagmentes SPF 50+ Face Fluiddal! UVA és UVB védelmet biztosít, szuper-könnyed, gyengéd, hamar beszívódik és észrevétlenre szárad. Önmagában vagy smink alá is használhatod.

 • Bőrgyógyászatilag tesztelt.
 • Érzékeny bőrre is alkalmas.
 • Nem komedogén, nem tömíti el a pórusokat.
Raktáron
5.995 Ft 4.196 Ft

Bondi Sands Technocolor Önbarnító Hab Sapphire 200ml

Kategória: Önbarnító hab

Kinek ajánlott? Világos bőrűeknek

Barnulási szint: Közepes (Medium)

Tónus: szürkés-kékes vezetőszín segít ellensúlyozni a narancsos árnyalatot.

Olyan barna leszek, mint a hab? Nem! A hab azért színezett, hogy jól lásd hol kented be magad és hol nem.

Mivel vigyem fel a habot? Applikátor kesztyűvel. Nem kézzel!

Lemosandó? Igen. Felkenés után pihentetni kell, és utána lezuhanyozni.

Mennyi ideig hagyjam magamon a habot? 1 óra. Ez egy expressz hab.

Illat: Hozzáadott illatanyag mentes

Milyen extra van még benne? Aloe Vera kivonat, Kókusz víz, Panthenol

Bondi Sands Technocolour Self Tanning Foam Sapphire 200ml

ÖNBARNÍTÁS, AMI IGAZÁN MÉLYREHATÓ A Dermachromatic TM Colour Technology tudományosan kifejlesztett, klinikai tesztekkel a lehető legjobb eredmények érdekében. Aktív hatóanyagok, hidratáltság és színtónus tökéletes összhangja a saját bőrtónusod kiemeléséért és a színtartósságért.

Sapphire Technocolor Világos bőrszínhez kifejlesztve, szürkés-kék vezetőszínnel és alacsony aktív összetevő tartalommal a narancs tónusok semlegesítéséhez a természetes, hidegebb árnyalatú barnaságért.

Raktáron
8.995 Ft 6.296 Ft

Bondi Sands – Ausztrália inspirálta, világszerte népszerű

A Bondi Sands megragadja az ikonikus ausztrál nyarat és elhozza Neked akár minden nap. Célunk, hogy a minőségi önbarnítást mindenki számára elérhetővé tegyük. A Bondi Sands termékek egyenletes, természetes hatású, kókusz illatú, ausztrál napcsókolta bőrt eredményeznek, melyek egyszerre hidratálnak és táplálnak is. Többről szól, mint az önbarnítás. A Bondi Sands az igazi ausztrál ÉLETÉRZÉS.