Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Itt jársz: > Kezdőlap >

Rólunk

Rólunk

Történetünk:

A lovebrands.hu csapata mögött a Primőr Kozmetikai Kft. áll, amely 2019-ben ünnepelte fennállásának 30. évfordulóját. Az elmúlt évtizedek során márkáinkat szeretettel és kiemelt gondoskodással kínáltuk kereskedelmi partnereink és azonbelül vásárlóink számára. Emellett folyamatosan tanultunk a termékekről, a szépség trendekről, a legújabb innovációkról a márkák mögött álló gyártóktól. Akik hivatalosan is bizalmat szavaztak számunkra, hogy mi adhassuk át a termékeiket a magyar fogyasztóknak. Ezért hisszük, hogy szakértők vagyunk a szépségpiacon és tapasztalatunkat felhasználva elérkezettnek látjuk az időt, hogy a vásárlóinkkal közvetlenül is megismerkedjünk és segítsük őket eligazodni a szépségápolás dzsungelében, olyan márkákkal, amik nekünk is a szívünk választottjai. Ez a MI lovebrands-ünk! 

Filozófiánk:

Amellett, hogy gyönyörű, trendi, szerethető márkákat kínálunk, fontos számunkra az értékteremtés, hogy szakértőként átadjuk a lehető legtöbb információt a termékekről és segítő kezet nyújthassunk professzionális, hatékony alkalmazásukban. Ezért érdemes rendszeresen követni 'Beautips' bejegyzéseinket, amelyben hétről-hétre érdekesebb témákkal foglalkozunk, miközben igyekszünk minden helyzetre megoldást kínálni.

Mint hivatalos magyarországi forgalmazó abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy márkáink lehető legszélesebb palettáját tudjuk elhozni vásárlóinknak, ezért igyekszünk mindig egy lépéssel előrébb járni, hogy minden újdonság mihamarabb felkerülhessen a lovebrands.hu-ra. Emellett számos izgalmas márkával készülünk még, hogy mindenki megtalálja a kedvencét, olyat is, amit eddig itthon hiába keresett. 

Minőségi termékeket kínálunk, környezetbarát, műanyagmentes, 100% újrahasznosított papír csomagolásban, amelynek a kibontása is egy igazi beauty élmény!

Térj vissza rendszeresen az oldalunkra, ismerd meg a legújabb szépség trendeket, tanulj a termékeinkről, iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőkézből értesülj kedvezményeinkről és mi azon leszünk, hogy mindig öröm legyen a lovebrands.hu-n lenni!

 

'Olyan termékeket és márkákat kínálunk, amiket mi, a lovebrands.hu csapata a legjobb szívvel ajánlunk, miközben szeretettel tanítjuk és segítjük a vásárlóinkat a szépségpiac dzsungelében eligazodni.

Tesszük mindezt szenvedéllyel, szívvel-lélekkel.'

-lovebrands.hu