Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek
CSAK EREDETI TERMÉKEK
CSAK EREDETI TERMÉKEK
100%-os eredetiség garancia minden termékre!
KIVÁLÓ VÁSÁRLÓI ÉRTÉKELÉS
KIVÁLÓ VÁSÁRLÓI ÉRTÉKELÉS
4.9 / 5.0 értékelés a vásárlók véleménye alapján!
MEGBÍZHATÓ VÁLLALKOZÁS
MEGBÍZHATÓ VÁLLALKOZÁS
Több tízezer sikeresen kézbesített rendelés évek óta!
Bondi Sands SPF 30 Illatanyagmentes Permet 193 ml
5.999 Ft
4.199 Ft (3.307 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Bondi Sands SPF 30 Illatanyagmentes Permet 193 ml

5.999 Ft
4.199 Ft (3.307 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Márka: BONDI SANDS
A Bondi Sands SPF 30 Illatanyagmentes Permet egy UVA és UVB védelmet biztosító illatanyagmentes formula, amely nem zsíros, gyorsan felszívódik és gyengéd a bőrhöz.
Egységár: 21,76 Ft/ml
Szerezhető hűségpontok: 105
Elérhetőség: Raktáron

Leírás

A Bondi Sands SPF30 Illatanyagmentes Permet egy UVA és UVB védelmet biztosító illatanyagmentes formula, amely nem zsíros, gyorsan felszívódik és gyengéd a bőrhöz. Akár négy órán is vízálló, így magabiztosan töltheti a napját az év naposabb napjain is. Illatanyag-, parabén-, szulfát- és állatkísérlet-mentes. Emellett környezetbarát, nem károsítja a korallzátonyokat, így akár tengerparton is biztonsággal használható. Tárolja 30°C alatti hőmérsékleten. Használata: 1.lépés Rázza fel használat előtt 2.lépés Bőségesen és egyenletesen vigye fel minden nem védett területre 15-20 perccel a napozás előtt. Végtagonként legalább egy teáskanálnyi szükséges, egy a test elülső részéhez, egy a hátulsó részhez, és egy a fejhez. 3.lépés Használja újra 2 óránként vagy gyakrabban, izzadás, valamint úszás, edzés vagy törölközős szárítás esetén. Használja sapka, védőruházat és napszemüveg mellett.

Összetevők

ACTIVE INGREDIENTS: HOMOSALATE 6.00% W/W, OCTYL SALICYLATE 3.00% W/W, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE 3.00% W/W, OCTOCRYLENE 3.00% W/W, BEMOTRIZINOL 0.09% W/W. PRESERVATIVES: PHENOXYETHANOL, CHLORPHENESIN. PROPELLANT: DIMETHYL ETHER

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.