Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek
CSAK EREDETI TERMÉKEK
CSAK EREDETI TERMÉKEK
100%-os eredetiség garancia minden termékre!
KIVÁLÓ VÁSÁRLÓI ÉRTÉKELÉS
KIVÁLÓ VÁSÁRLÓI ÉRTÉKELÉS
4.9 / 5.0 értékelés a vásárlók véleménye alapján!
MEGBÍZHATÓ VÁLLALKOZÁS
MEGBÍZHATÓ VÁLLALKOZÁS
Több tízezer sikeresen kézbesített rendelés évek óta!
Collistar Rigenera Nourishing Arckrém 50 ml
27.540 Ft
17.340 Ft (13.654 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Collistar Rigenera Nourishing Arckrém 50 ml

27.540 Ft
17.340 Ft (13.654 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Márka: COLLISTAR

Kisimító, ránctalanító, tápláló krém


A bioregeneráció tudománya ihlette, gazdag, könnyen felszívódó textúra, mely segít a ráncok kezelésében és azonnal megnyugtatja még a legigénybevettebb bőrt is.

Az extra alacsony molekulatömegű hialuronsav, a kétféle biomimetikus peptid, E-vitamin és az olasz merisztematikus** csipkebogyó-sejtek által új életre kelti a bőrt és hozza helyre annak textúráját. Az egyedülálló célzott aktív technológiájának köszönhetően a szövetek magukba zárják az összetevőket, eljuttatják őket oda, ahol a leginkább szükség van rájuk.

*A biomimetikus peptidek olyan szintetikus vegyületek, amelyek azonosak a szervezet által szintetizált aminosav-szekvenciával, és kölcsönhatásba léphetnek a növekedési faktor receptorokkal, és öregedésgátló klinikai hatást biztosítanak. (Natinal Library of Medicine)

** Merisztémának nevezzük azoknak a sejteknek a csoportját, amelyek a növény egész élete alatt megőrzik osztódóképességüket (gr. merozein= osztódás). A merisztematikus aktivitás következtében képes a növény egész élete során növekedni. (Szegedi Tudományegyetem)

Egységár: 346,80 Ft/ml
Szerezhető hűségpontok: 434
Elérhetőség: Raktáron

Leírás

RÁNCTALANÍTÓ, SIMÍTÓ, TÁPLÁLÓ KRÉM

7 nap alatt*
- A nők 95%-ának kisimult bőre és kifinomult bőrszerkezete.
- Fiatalabb, simábbnak tűnő bőr a nők 90%-ának.
- Puhább és tápláltabb bőr a nők 100%-ának.

*ÖNÉRTÉKELÉSES TESZT, AZ ÁLLÍTÁSSAL EGYETÉRTŐK SZÁZALÉKOS ARÁNYA 7 NAPOS HASZNÁLAT UTÁN 20 ALANYNÁL

Kiemelt összetevők:

  • E-vitamin
  • Kis molekula tömegű hialuronsav
  • Kétféle biometrikus peptid
  • Sheavaj
  • Kakóvaj
  • Glicerin

Használata:

Reggel és este vigye fel a megtisztított bőrre, masszírozza be, amíg teljesen be nem szívódik. 

COLLISTAR MILANO

A Milánóban alapított prémium márka több, mint 45 ország elegáns parfümériáiban van jelen. A Collistar mára egybeforrt a minőségi olasz szépségápolással. Népszerűségét mutatja, hogy a legkelendőbb márka lett az olasz parfümériákban és ezt a vezető pozícióját már évek óta tartja*. A 100%-ban Olaszországban gyártott kozmetikumok főbb ismérvei: kutatásokkal bizonyított hatékonyság, prémium textúrák és illatok, elegáns megjelenés.


*N.1 Beauty Brand Olaszországban (az NPD adatok mennyiség szerint - Prestige Parfümériák - Prestige márkák - Total Beauté - Olaszország).

Összetevők

INGREDIENTS/COCTAB: AQUA, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER, GLYCERIN, PROPANEDIOL, ISOPROPYL MYRISTATE, DICAPRYLYL CARBONATE, THEOBROMA CACAO SEED BUTTER, GLYCERYL STEARATE CITRATE, ISOPROPYL PALMITATE, PARFUM, TRIHEPTANOIN, CETEARYL ALCOHOL, SODIUM POLYACRYLATE, COCO-CAPRYLATE/CAPRATE, JOJOBA ESTERS, DIMETHYL ISOSORBIDE, 1,2-HEXANEDIOL, HYDROXYACETOPHENONE, HELIANTHUS ANNUUS SEED CERA, CAPRYLYL GLYCOL, BUTYLENE GLYCOL, DILINOLEIC ACID/BUTANEDIOL COPOLYMER, XANTHAN GUM, LECITHIN, ACACIA DECURRENS FLOWER CERA, POLYGLYCERIN-3, CASTOR OIL/IPDI COPOLYMER, HYDROLYZED SODIUM HYALURONATE, TOCOPHEROL, ASCORBYL PALMITATE, ROSA CANINA FLOWER EXTRACT, CITRIC ACID, OLIGOPEPTIDE-1, OLIGOPEPTIDE-2, TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE, CI 17200, CI 42090, ACETYL CEDRENE, HEXAMETHYLINDANOPYRAN, ROSE KETONES

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.